Lou Ferrigno onthulde het harde dieet van Michael Jackson tijdens zijn laatste dagen bij 130 pond

Inhoudsopgave:

Lou Ferrigno onthulde het harde dieet van Michael Jackson tijdens zijn laatste dagen bij 130 pond
Lou Ferrigno onthulde het harde dieet van Michael Jackson tijdens zijn laatste dagen bij 130 pond
Anonim

Verhalen over het leven van Michael Jackson tijdens zijn overlijden lijken alle kanten op te gaan. Er gaan geruchten dat hij blut was, terwijl anderen beweren dat MJ een genie was als het om zaken ging.

Niettemin schokte zijn overlijden de wereld, terwijl miljoenen rouwden om zijn dood. We zullen terugkijken op enkele details, waaronder wat Lou Ferrigno te zeggen had over Jacksons fysieke toestand voorafgaand aan zijn overlijden.

Michael Jackson onderging veel stresstraining voor zijn tour

Zijn laatste dagen waren erg vermoeiend, want achter de schermen bereidde Michael Jackson zich voor op een grote terugkeer naar het podium. Lou Ferrigno was verantwoordelijk voor het voorbereiden van Jackson op de show als zijn persoonlijke trainer. Volgens Lou was MJ destijds gestrest over de show.

"Hij was misschien een beetje mager omdat hij veel stress moest trainen voor de tour."

Volgens degenen bij de repetities was Jackson erg heen en weer als het op zijn energie aankwam. Aan het einde ervan onthulde Jackson's vocal director Dorian Holley echter dat het icoon meer dan klaar was voor zijn terugkeer.

"Je zou aan de ene kant denken dat de wereld hem een beetje in elkaar heeft geslagen, en je zou hem kunnen vergeven dat hij wat schroom en angst had. Maar dat had hij niet", zegt Holley naast Tijd.

"Woorden schieten tekort om te beschrijven wat mensen zouden hebben gezien tijdens de tour. Ik kon het me niet eens voorstellen, tot vorige week toen het fysiek duidelijk werd [op de set]. Hij was klaar om de wereld te laten zien, en ik dus ik wou dat er maar één concert was geweest, zodat de wereld het zou hebben gezien."

Hoewel de show achter de schermen samenkwam, waren de dingen vanuit gezondheidsoogpunt niet de beste.

Lou Ferrigno onthulde dat Michael Jackson één ma altijd per dag at

Rapporten over Jacksons ware gezondheid lijken tegenstrijdig. Sommige staten Jackson worstelde om woorden te zeggen tijdens zijn moeilijkere dagen. Lou Ferrigno vermeldde echter dat MJ altijd energie had tijdens hun trainingen. Qua structuur wilde Jackson geen gewichten gebruiken en concentreerde hij zich alleen op core- en cardiowerk.

"Hij wilde niet trainen met gewichten, dus hij wilde vooral omgaan met flexibiliteit en conditionering", zei Ferrigno. "Hij zag er niet uit alsof hij pijn had omdat hij op de loopband stond. Hij deed de rekoefeningen."

Het echte probleem kwam echter op zijn dieet. Volgens Lou at MJ één ma altijd per dag, wat schandalig klinkt gezien Jacksons schema destijds.

"Ik denk dat hij vegetariër was. En hij at maar één keer per dag. Maar ik heb hem net verteld welke supplementen hij moet nemen," zei Ferrigno. "Het belangrijkste was de houding, de geest, want hij wilde echt in zijn beste vorm zijn."

Gezien zulke lage calorieën en gegeven een veganistisch dieet, moet het moeilijk zijn geweest om aan eiwitten te komen voor het pop-icoon. Dit betekent dat zijn herstel veel meer tijd kostte en zou leiden tot meer vermoeidheid gedurende de dag.

Lou Ferrigno verklaarde dat Jackson gezond leek tijdens zijn trainingen

"Hij danste net zo goed als iedereen. En, weet je, ik ben een expert. En ik was bij Michael. Als ik niet het gevoel had dat Michael dit voor elkaar had kunnen krijgen, zou ik het hebben verteld hem,' zei Ferrigno. "Ik denk dat hij de beste tour van zijn hele leven zou geven."

Er waren echter tegenstrijdige berichten hierover, aangezien andere bronnen achter de schermen beweerden dat ze niet zeker wisten of MJ de show zou kunnen halen. "Het gevoel in het kamp was dat we nerveus waren. We waren nerveus of we de show zouden kunnen redden."

Biografie zou ook melden dat Michael Jackson tijdens zijn laatste dagen extreem mager was: "Met een lengte van bijna zes voet woog Jackson naar verluidt bijna 130 pond voor zijn dood."

Helaas stierf op 25 juni 2009 Michael Jackson op 50-jarige leeftijd.

Aanbevolen: