The Holiday': welk castlid is 15 jaar later de rijkste?

Inhoudsopgave:

The Holiday': welk castlid is 15 jaar later de rijkste?
The Holiday': welk castlid is 15 jaar later de rijkste?
Anonim

The Holiday kwam vijftien jaar geleden uit. De met sterren bezaaide cast was ongetwijfeld superrijk toen de film werd gemaakt, maar fans vragen zich misschien af hoe rijk ze nu zijn. Van Kate Winslet en Cameron Diaz tot Jack Black en Jude Law, welk lid van de cast van The Holiday heeft vandaag het hoogste vermogen?

De film vond plaats in zowel Los Angeles, Californië als Surrey, Engeland, en de buitenscènes werden op die locaties gefilmd. De interieurs werden gefilmd op het terrein van Sony Studios in Culver City, Californië. Volgens IMDb is de film geschreven met Winslet, Diaz, Black en Law in gedachten voor de rollen die ze speelden. Sinds de film werd uitgebracht, is Eli Wallach, die de rol van Arthur speelde, overleden, dus hij is niet opgenomen in deze lijst van de rijkste castleden van vandaag. Laten we eens kijken wie bovenaan de lijst stond!

6 Rufus Sewell heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Rufus Sewell, bekend van zijn vertolking van Jasper, de man waar het personage van Kate Winslet smoorverliefd op is, heeft een vermogen van $ 5 miljoen. Fans kennen de acteur wellicht ook van zijn andere werken, waaronder films als The Father, Judy en Old. Hij speelde ook de rol van John Smith in de Amazon Prime-serie, The Man in the High Castle. Zijn oudere werken omvatten optredens in Abraham Lincoln: Vampire Hunter en The Tourist. Voorafgaand aan zijn rol in The Holiday verscheen hij in films als The Legend of Zorro en The Illusionist.

5 Edward Burns heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Edward Burns speelde de rol van Ethan in The Holiday. Je weet wel, de man die in het begin van de film door Cameron Diaz wordt gedumpt. Hoewel zijn rol in de film kort was, heeft de acteur in de loop der jaren een nettowaarde van $ 40 miljoen behaald. Fans hebben hem misschien gezien in films als Friends with Kids, Newlyweds, 27 Dresses en Purple Violets. Hij speelde ook de rol van Terry Muldoon in de TNT-serie Public Morals in 2015. Voorafgaand aan zijn rol in The Holiday had de acteur een rol in Saving Private Ryan en een rol in de film She's the One.

4 Jack Black heeft een nettowaarde van $50 miljoen

Jack Black, bekend om zijn overvloed aan komische films, evenals voor het vertolken van de rol van Kate Winslet's liefdesbelang, Miles, in The Holiday, heeft een nettowaarde van $ 50 miljoen. Sinds zijn optreden in The Holiday speelde de acteur in films als Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level. Hij heeft ook stemwerk gedaan voor meerdere Kung Fu Panda - films en verscheen in films als Sex Tape, The Big Year en Bernie. Voorafgaand aan zijn werk in The Holiday speelde Black het meest in de film School of Rock. Hij heeft ook een rockband genaamd Tenacious D.

3 Jude Law heeft een nettowaarde van $45 miljoen

Jude Law, die de rol van Diaz' liefdesbelang, Graham, in The Holiday speelde, heeft een nettowaarde van $ 45 miljoen. Fans kennen hem misschien van zijn werk als Yon-Rogg in Captain Marvel en van zijn rol als Album Dumbledore in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. De acteur heeft in totaal 77 acteercredits onder zijn naam vermeld op IMDb, waaronder de films Side Effects, Anna Karenina, Hugo, Contagion en een paar Sherlock Holmes-films. Voorafgaand aan zijn werk in The Holiday, wordt de acteur gecrediteerd in films zoals All the King's Men, Closer, The Aviator, I Heart Huckabees en The Talented Mr. Ripley.

2 Kate Winslet heeft een nettowaarde van $65 miljoen

Kate Winslet, bekend van het vertolken van de rol van het zeer herkenbare personage Iris in The Holiday, heeft een vermogen dat overeenkomt met dat van haar co-ster Law: $ 65 miljoen. De actrice, vooral bekend van haar rol als Rose in de met een Oscar bekroonde film Titanic, heeft door de jaren heen een geweldige carrière gehad en heeft vele prijzen gewonnen. Meest recent speelde ze in de HBO Max-serie, Mare of Easttown, waarvoor ze een Emmy won. Ze heeft ook rollen gehad in films als Steve Jobs, The Dressmaker en de Divergent-serie, evenals in veelgeprezen darlings, The Reader en Revolutionary Road.

1 Cameron Diaz heeft een nettowaarde van $140 miljoen

Cameron Diaz heeft het hoogste vermogen van de hele cast van The Holiday en heeft een nettowaarde van $ 140 miljoen. De actrice verliet de wereld van Hollywood en stopte met acteren na haar rol als Miss. Hannigan in de remake van 2014 van de musical Annie, maar ze geldt nog steeds als het rijkste lid van de cast van The Holiday. Ze speelde in de loop der jaren in tal van films, waaronder Bad Teacher, What to Expect When You're Expecting, The Mask, There's Something About Mary, Sex Tape, The Other Woman en vele, vele anderen. Ze had een ongelooflijke acteercarrière en geniet nu van het leven als eigenaar van een wijnetiket, Avaline genaamd.

Aanbevolen: