X-Men': welk origineel castlid is twintig jaar later de rijkste?

Inhoudsopgave:

X-Men': welk origineel castlid is twintig jaar later de rijkste?
X-Men': welk origineel castlid is twintig jaar later de rijkste?
Anonim

De superheldenfilm X-Men ging in première in het jaar 2000 en werd meteen een enorme hit. Met een geweldige verhaallijn en ongelooflijke cast, is het niet verwonderlijk dat de film uiteindelijk talloze sequels, prequels, reboots en spin-offs kreeg.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de originele X-Men-film uit 2000 is. Van Halle Berry tot Hugh Jackman - blijf scrollen om te zien welke mutant nu het hoogste vermogen heeft!

10 Shawn Ashmore - Nettowaarde $3 miljoen

De aftrap is Shawn Ashmore die Bobby Drake / Iceman speelt in de X-Men-franchise. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 3 miljoen. Naast de X-Men-films staat Shawn Ashmore ook bekend om zijn optredens in shows als Animorphs, The Following, Conviction, The Rookie en The Boys.

9 Ray Park - Nettowaarde $ 5 miljoen

Laten we verder gaan met Ray Park die Mortimer Toynbee / Toad speelt in de superheldenfilm X-Men uit 2000. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn rol in films als Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, Solo: A Star Wars Story, G. I. Joe: The Rise of Cobra en G. I. Joe: vergelding. Volgens Celebrity Net Worth heeft Ray Park momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

8 James Marsden - Netto waarde $10 miljoen

De volgende op de lijst is James Marsden die Scott Summers / Cyclops speelt in de X-Men-franchise. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

Naast de X-Men-films staat James Marsden ook bekend om zijn rol in films als Superman Returns, The Notebook, 27 Dresses en The Best of Me, evenals in shows als 30 Rock en Westworld.

7 Anna Paquin - Netto waarde $14 miljoen

Anna Paquin, die Marie / Rogue speelt in de superheldenfilm uit 2000, is de volgende. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 14 miljoen. Naast de X-Men-franchise staat Paquin ook bekend om zijn rol in films als A Walk on the Moon, Almost Famous en The Irishman, evenals in shows als True Blood, Flack en The Affair.

6 Rebecca Romijn - Netto waarde $20 miljoen

Laten we verder gaan met Rebecca Romijn die Mystique speelt in de originele trilogie van X-Men-films. Naast deze rol staat Romijn ook bekend om zijn rol in films als The Punisher en Femme Fatale, evenals in shows als Ugly Betty, Star Trek: Discovery, The Librarians en Skin Wars. Volgens Celebrity Net Worth heeft Rebecca Romijn momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

5 Famke Janssen - Netto waarde $20 miljoen

C1CD74FA-23E0-421E-B327-E77F37BC698C
C1CD74FA-23E0-421E-B327-E77F37BC698C

De volgende op de lijst is Famke Janssen die Jean Gray / Phoenix speelt in de superheldenfranchise. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

Naast de X-Men-films staat Janssen bekend om zijn optreden in shows als Nip/Tuck, Hemlock Grove en How to Get Away with Murder, evenals films als de Taken-trilogie en GoldenEye.

4 Ian McKellen - Netto waarde $60 miljoen

Ian McKellen, die Magneto speelt in de X-Men-films, is de volgende. Naast deze rol staat de acteur bekend om zijn verschijning in films als The Lord of the Rings en The Hobbit-trilogieën, Richard III en Gods and Monsters - evenals in shows als Vicious, The Prisoner en Coronation Street. Volgens Celebrity Net Worth heeft Ian McKellen momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 60 miljoen.

3 Patrick Stewart - Netto waarde $ 70 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Patrick Stewart, die professor Charles Xavier speelt in de X-Men-franchise. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 70 miljoen. Naast de X-Men-films staat Stewart ook bekend om zijn optreden in shows als Star Trek: Picard, Blunt Talk en Star Trek: The Next Generation.

2 Halle Berry - Netto waarde $90 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Halle Berry die Storm speelt in de superheldenfilm uit 2000. Naast deze rol staat de actrice bekend om haar hoofdrol in films als Gothika, Cloud Atlas, The Call en Introducing Dorothy Dandridge. Volgens Celebrity Net Worth heeft Halle Berry momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 90 miljoen.

1 Hugh Jackman - Netto waarde $ 180 miljoen

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Hugh Jackman die Wolverine / Logan speelt in de X-Men-franchise. Afgezien van deze rol staat de acteur bekend om zijn hoofdrol in films als The Prestige, Australia, Les Misérables, Rise of the Guardians en The Greatest Showman. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een nettowaarde van $ 180 miljoen - wat hem ver voor zijn originele X-Men co-sterren plaatst.

Aanbevolen: