Not Another Teen Movie': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?

Inhoudsopgave:

Not Another Teen Movie': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?
Not Another Teen Movie': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?
Anonim

De tienerparodie Not Another Teen Movie ging in première in 2001 en werd meteen een enorme hit. De film bevatte een ensemblecast en het was een parodie op beroemde tienerklassiekers zoals She's All That, 10 Things I Hate About You, Bring It On, Never Been Kissed en nog veel meer.

Dit jaar werd de film officieel 20 en velen vragen zich misschien af hoe succesvol en rijk de cast vandaag is. Als je je afvraagt welk castlid van Not Another Teen Movie momenteel een indrukwekkende nettowaarde van $ 80 miljoen heeft - blijf scrollen!

10 Deon Richmond - Nettowaarde $1 miljoen

Deon Richmond Niet nog een tienerfilm
Deon Richmond Niet nog een tienerfilm

De lijst wordt afgetrapt door Deon Richmond die Malik Token speelt in Not Another Teen Movie. Naast deze rol is de acteur ook bekend van zijn optreden in projecten als The Cosby Show, Sister Sister, Scream 3 en National Lampoon's Van Wilder. Volgens Celebrity Net Worth heeft Deon Richmond momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 1 miljoen.

9 Sam Huntington - Nettowaarde $2 miljoen

De volgende op de lijst is Sam Huntington die Ox speelt in de tienerparodiefilm. Afgezien van deze rol staat de acteur bekend om zijn hoofdrol in projecten als Being Human, Superman Returns, Rosewood en Jungle 2 Jungle. Volgens Celebrity Net Worth wordt Sam Huntington momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen.

8 Cerina Vincent - Nettowaarde $2 miljoen

Laten we verder gaan met Cerina Vincent die Areola speelt in Not Another Teen Movie. Naast de tienerparodie verscheen de actrice ook in projecten als Power Rangers Lost Galaxy, Cabin Fever, Stuck in the Middle en Conversations with Other Women.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Cerina Vincent momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen - wat betekent dat ze haar plekje bij Sam Huntington heeft.

7 Mia Kirshner - Nettowaarde $2 miljoen

Mia Kirshner Niet nog een tienerfilm
Mia Kirshner Niet nog een tienerfilm

Mia Kirshner, die Catherine Wyler speelt in de tienerparodiefilm, is de volgende. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als 24, The L Word, The Vampire Diaries en Love and Human Remains. Volgens Celebrity Net Worth wordt Mia Kirshner momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Cerina Vincent en Sam Huntington.

6 Lacey Chabert - Nettowaarde $ 4 miljoen

De volgende op de lijst is Lacey Chabert die Amanda Becker speelt in Not Another Teen Movie. Naast de tienerparodie staat de actrice ook bekend om haar deelname aan projecten als Party of Five, Mean Girls, Daddy Day Care en Black Christmas. Volgens Celebrity Net Worth wordt Lacey Chabert momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

5 Chyler Leigh - Nettowaarde $5 miljoen

Laten we verder gaan met Chyler Leigh die Janey Briggs speelt in de tienerparodiefilm. Naast Not Another Teen Movie staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Grey's Anatomy, Supergirl, Taxi Brooklyn en That '80s Show. Volgens Celebrity Net Worth wordt Chyler Leigh momenteel geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen.

4 Jaime Pressly - Netto waarde $7 miljoen

Jaime Pressly die Priscilla speelt in Not Another Teen Movie is de volgende. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in projecten als My Name Is Earl, I Love You Man, A Haunted House 2 en Mom.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Jaime Pressly momenteel naar schatting een nettowaarde van $7 miljoen.

3 Molly Ringwald - Netto waarde $ 11 miljoen

De top drie op de lijst wordt geopend door Molly Ringwald die The Rude Hot Flight Attendant speelt in Not Another Teen Movie. Naast deze rol staat de actrice bekend om haar hoofdrol in projecten als The Breakfast Club, Pretty in Pink, Something to Live for: The Alison Gertz Story en The Facts of Life. Volgens Celebrity Net Worth wordt Molly Ringwald momenteel geschat op een nettowaarde van $ 11 miljoen.

2 Eric Christian Olsen - Netto waarde $13 miljoen

De nummer twee op de lijst is Eric Christian Olsen die Austin speelt in de tienerparodiefilm. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als CSI: Los Angeles, Celeste and Jesse Forever, Hero Factory en Kick Buttowski: Suburban Daredevil. Volgens Celebrity Net Worth heeft Eric Christian Olsen momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 13 miljoen.

1 Chris Evans - Netto waarde $ 80 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Hollywood-ster Chris Evans die Jake Wyler speelt in Not Another Teen Movie. Naast de tienerparodie staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Fantastic Four, Defending Jacob, Before We Go en meerdere MCU-films waarin hij Captain America speelt. Volgens Celebrity Net Worth heeft Chris Evans momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 80 miljoen.

Aanbevolen: