Wat nu voor Yasmin Monet Prince uit 'Hanna'?

Inhoudsopgave:

Wat nu voor Yasmin Monet Prince uit 'Hanna'?
Wat nu voor Yasmin Monet Prince uit 'Hanna'?
Anonim

Je herinnert je misschien de recente tv-remake van Hanna op Amazon Prime, en herinnert je een van zijn sterren, Yasmin Monet Prince De 20-jarige actrice speelt Girl 249, ook bekend als Clara Mahan, een medestudent van de UTRAX-faciliteit die wordt bevrijd en samen met Hanna de compound ontvlucht. Prince verschijnt in beide seizoenen.

Seizoen 3 van Hanna gaat op 24 november in première en fans kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van de serie. Amazon heeft echter aangekondigd dat dit het laatste seizoen van de show zal zijn en niet meer op schermen zal verschijnen. Showmaker David Farr zei dat dit altijd het plan was voor Hanna. In een interview met Entertainment Weekly zei hij: "Dat was eerlijk gezegd altijd de bedoeling. Als je terugkijkt op toen ik het had over het tweede seizoen, ik had het over hoe het 'de derde bedrijf' nodig had. Ik kom oorspronkelijk uit het theater en ik heb altijd een volledige act-structuur in mijn hoofd voor hoe een stuk drama zich afspeelt. En in dit geval voelde ik dat er een heel duidelijke boog was."

Dus met de show die dit jaar eindigt, wat staat er in de pijplijn voor break-out ster Yasmin Monet Prince?

6 Hoe heeft ze haar carrière opgebouwd?

In een interview beweert de jonge ster dat ze de afgelopen jaren comfortabel haar weg heeft gevonden en heeft uitgezocht waar ze haar energie op moet richten. "Er was niet veel druk op mij", zegt ze, zeggend dat ze aanvankelijk gefocust was op het proberen om "contacten te krijgen en een agent te vinden."

5 Ze werkt liever in film en tv dan in theater

Hoewel Yasmin brede interesses heeft, zegt ze ook dat haar carrière op dit moment vooral gericht is op film- en tv-projecten en dat ze aarzelt om in het theater te acteren.

"Theater kan heel intens zijn, omdat je één kans hebt - en dan weer een kans, keer op keer", zegt ze. "Als je film en tv doet, voel je je een beetje creatiever, alsof je fouten kunt maken.”

4 Yasmin wil ook haar bereik als actrice ontwikkelen

Prince heeft ambities om haar acteerbereik te ontwikkelen, haar grote rol in Hanna uit te breiden, en wil niet getypecast worden als een 'actiemeisje'.

Yasmin bewondert veelzijdige actrices en zei dat Naomie Harris een idool is dat ze graag zou navolgen. "Ze heeft zo'n groot bereik, ze kan alles spelen", zegt Yasmin. “Dat wil ik als artiest kunnen bereiken. En hopelijk maak ik op een dag mijn eigen werk en breng ik andere mensen binnen.”

3 Ze wil misschien een pauze nemen na de ontberingen van het filmen van 'Hanna'

Het filmen van Hanna was zeker geen gemakkelijke opgave - de eisen van het filmschema waren enorm, en Monet Prince zou kunnen besluiten om een pauze te nemen nu het filmen van het laatste seizoen is afgerond.

Het auditieproces alleen al vergde veel werk en fysieke voorbereiding. "Ik had geen idee hoe groot het was, ik speelde het gewoon in het moment", zei de actrice. "Mijn uithoudingsvermogen en kracht gingen omhoog - het was zo cool voor mijn lichaam om dingen te doen die het voorheen niet kon."

2 Monet Prince wist nooit wat er zou komen met haar personage

Volgens Screen Rant zei de actrice dat er altijd een element van het onbekende was toen ze in de show acteerde - ze wist nooit wat er zou komen voor haar personage Clara.

"Ik denk dat het allemaal een verrassingselement was", zei ze, "ik denk vooral voor mijn personage, dat zo'n leeg canvas is dat elke dag als we een script kregen, het was alsof" Clara aan het leren was zijzelf ook." Er was geen achtergrondverhaal; er was geen onderzoek naar wat ze zou moeten zijn. Het ging dus niet echt om een discussie; het zou zijn wat er op de dag gebeurt, om eerlijk te zijn."

Vaak vond ze haar karakter schokkend. "[Iets] dat me schokte, tegen het einde van het seizoen, is hoe wanhopig Clara wordt en hoe dat haar persoonlijkheid beïnvloedt. De beslissingen die ze neemt en hoe ze op mensen reageert. Ik denk dat dat behoorlijk schokkend was."

Dit verrassingselement kan betekenen dat Yasmin nooit veel tijd had om na te denken over haar tijd buiten Hanna.

1 Ze speelt in nieuw drama 'Then You Run'

Monet Prince speelt de hoofdrol in het nieuwe Sky-drama Then You Run, dat is gebaseerd op de roman van ZoranDrvenkar, You.

De korte dramaserie met Leah McNamara en VivianOparahalongside Yasmin Monet Prince, en volgt 'vier vrienden wiens dromen van de perfecte zomervakantie uitmonden in een donker en gevaarlijk avontuur nadat ze per ongeluk het pad kruisen met enkele van de gevaarlijkste mensen in Europa.'

De show zal begin volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

Aanbevolen: