Wat is er aan de hand met TikTok-ster Gabbie Hanna?

Inhoudsopgave:

Wat is er aan de hand met TikTok-ster Gabbie Hanna?
Wat is er aan de hand met TikTok-ster Gabbie Hanna?
Anonim

Gabbie Hanna is een succesvolle internetpersoonlijkheid. Ze vond voor het eerst succes op het social media platform Vine en kreeg veel volgers op het social media platform. Vine stond bekend om zijn video's van 6 seconden en Hanna maakte naam met haar komische inhoud. Toen Vine instortte, verplaatste Hanna haar creatie van inhoud naar YouTube.

Hanna vond succes op het videoplatform, maar ze is door de jaren heen ook bij veel schandalen betrokken geweest. Onlangs is Hanna naar TikTok en Instagram Live gegaan om wat verontrustende inhoud te plaatsen. Fans hebben de politie zelfs gevraagd om Hanna te bezoeken voor een welzijnscheck. Laten we ingaan op wat er precies aan de hand is met Gabbie Hanna.

8 Wie is Gabbie Hanna?

Gabbie Hanna is een internetpersoonlijkheid uit White Castle, Pennsylvania. Haar familie is van Libanese afkomst en ze is een van de zes kinderen. Ze werd dit jaar 31. Ze groeide in populariteit dankzij haar komische video's op Vine. Haar succes zette haar ertoe aan Pennsylvania te verlaten en door het land te verhuizen naar Los Angeles, Californië.

Toen Vine instortte, ging Gabbie Hanna verder met YouTube. Hanna bleef succes boeken met haar 'verha altijd'-video's en kon haar succes net als andere YouTubers uitbreiden. Hanna werd echter al snel omringd door controverses en schandalen.

7 Gabbie Hanna's strijd met geestelijke gezondheid

De afgelopen jaren is Gabbie Hanna heel open geweest over haar geestelijke gezondheid met haar volgers. Ze heeft zwaar geworsteld met depressies, angsten en manische episodes. Hanna schreef zelfs een lied over haar debat over het nemen van medicijnen voor haar geestelijke gezondheid. Het nummer heet 'Medicate.'

Hanna kwam naar voren met haar mentale diagnose. Hanna heeft een bipolaire stoornis, die zowel depressieve als manische episodes veroorzaakt. Hanna heeft met fans gedeeld dat wiet haar heeft geholpen om met haar psychische aandoening om te gaan en haar angst te beheersen.

6 Gabbie Hanna schrijft poëzie en muziek

Hanna's succes op Vine, YouTube en TikTok heeft de influencer in staat gesteld om andere creatieve kanalen te verkennen. Hanna, na het grootste deel van haar leven poëzie te hebben geschreven, koos ervoor om een dichtbundel uit te brengen genaamd Adultolecense. Het boek stond op de bestsellerlijst van New York. Ze zette dat succes voort met haar tweede dichtbundel, Dandelion.

Om Adultolecense te promoten, nam Hanna haar nummer 'Out Loud' op. Hanna werd verliefd op muziek en sindsdien heeft ze veel singles, twee EP's en haar debuutalbum Trauma Queen uitgebracht. Hanna is ook gepassioneerd door schilderen en tekenen.

5 Wat was Gabbie Hanna's drama met Jessi Smiles?

Gabbie Hanna's eerste schandaal draaide om haar vriendschap met Jessi Smiles. Smiles is een mede-maker van inhoud en Hanna en Smiles waren eind jaren 2000 en begin 2010 bevriend. Hun vriendschap werd verbroken door de beschuldiging van Smiles dat Hanna een apologeet van verkrachting was.

Jessi Smiles werd in 2013 verkracht door haar toenmalige vriend Curtis Lepore. Smiles beschuldigde Hanna ervan de kant van Lepore te kiezen. Smiles creëerde ook het verhaal dat Hanna nog steeds samenwerkte met Lepore, hoewel Hanna de claim heeft betwist. Terwijl Hanna heeft geprobeerd het schandaal achter zich te laten, blijft Smiles Hanna's naam gebruiken en de controverse wegslepen.

4 Heeft Ricegum Gabbie Hanna aangevallen?

Fans van de YouTube-community lijken Gabbie Hanna nooit te willen geloven, zelfs niet als haar misbruikers zichzelf als zodanig hebben bevestigd. Dit feit was zeker waar als het ging om Hanna's schandaal met Ricegum. Ricegum is een mede YouTuber en rapper, en Hanna beschuldigde hem ervan haar aan te vallen en haar telefoon te breken op een verjaardagsfeestje.

In een sindsdien verwijderde tweet gaf Ricegum een vorm van aanranding toe. "Ik mag telefoons van mensen kapotslaan, maar ik sla zeker geen meisjes", zei hij, waarmee hij bevestigde dat hij Hanna's eigendom inderdaad had beschadigd.

3 Gabbie Hanna zei dat Trisha Paytas herpes had

Gabbie Hanna kreeg meer haat toen mede-YouTuber Trisha Paytas video's over Hanna op haar kanaal begon te plaatsen. Paytas ging achter elk aspect van Hanna's carrière en persoonlijkheid aan, wat een golf van haat veroorzaakte vanuit alle hoeken van het internet.

De oorzaak van deze aanval was iets dat Hanna daadwerkelijk toegaf. In die tijd had Paytas een relatie met Jason Nash, iemand die Hanna kende en waarmee ze bevriend was. Hanna hoorde een gerucht dat Paytas herpies had en besloot het Nash te vertellen. Het gerucht was niet waar en Paytas was uit op wraak.

2 Waarom heeft Gabbie Hanna YouTube verwijderd?

In 2021 worstelde Hanna met alle haat die ze online kreeg. Vanwege haar worsteling met geestelijke gezondheid begon het online zijn en het plaatsen van inhoud haar mentale toestand schaden. Hanna's reactie was om de sociale media helemaal te verlaten.

Hanna heeft al haar oude video's op YouTube gearchiveerd, wat betekent dat fans van de influencer niet langer terug kunnen gaan om oude video's te bekijken. Hanna nam ook een lange pauze van haar andere sociale-mediaplatforms, maar kort daarna keerde ze terug naar het posten op Instagram en TikTok. Pas onlangs is Hanna weer begonnen met posten op YouTube.

1 Heeft Gabbie Hanna een mentale inzinking?

Na al haar schandalen en controverses, zouden fans van Gabbie Hanna denken dat ze voorzichtiger zou zijn met wat ze online deelde. Hanna is allesbehalve voorzichtig, in plaats daarvan deelt ze steeds meer over haar leven, specifiek op livestreams op Instagram.

In een sindsdien verwijderde livestream schokte Hanna fans door in jeans en lingerie te dansen terwijl ze commentaar gaf op ras en religie. Velen beschouwden haar opmerkingen als racistisch en religieus ongevoelig, met name toen ze zei: "Zwarte mensen zijn van nature cooler dan blanke mensen", aangezien "ze meestal met Jezus zijn grootgebracht". Ze noemde zichzelf ook 'Engel Gabriël'. Dit was misschien de laatste druppel voor fans als het om Gabbie Hanna ging, maar de tijd zal het leren.

Aanbevolen: