50 Cent reageert op NFL's eerste openlijk transgender cheerleader

Inhoudsopgave:

50 Cent reageert op NFL's eerste openlijk transgender cheerleader
50 Cent reageert op NFL's eerste openlijk transgender cheerleader
Anonim

Curtis " 50 Cent" Jackson heeft een reputatie opgebouwd voor het uiten van zijn mening - vooral als het om Madonna gaat - en nu heeft hij zijn zinnen gezet op de eerste openlijke transgender van de NFL cheerleader, Justine Lindsay. Hoewel het commentaar van de rapper op Madonna vaak vernietigend is, zijn zijn opvattingen over de NFL die een transgender-cheerleader omarmt verrassend gastvrijer.

50 Cent zegt dat NFL zijn vleugels wil uitspreiden

Voor het geval je het gemist hebt, Justine schreef in maart geschiedenis toen ze de eerste openlijk transgender cheerleader in de NFL werd. De 29-jarige tekende bij de Carolina Panthers 'Topcats cheer squadron en zal naar verwachting het gras betreden voor het seizoen 2022/23.

Fiddy - die opgroeide in de gemene straten van New York City en negen keer werd neergeschoten in 2000 - en zijn gedachten deelde in een sindsdien verwijderde Instagram-post.

"Ik denk dat de NFL zijn vleugels wil uitslaan", schreef hij naast een screenshot van een artikel waarin Justine's nieuwe optreden werd genoemd, en voegde eraan toe: "Waarom niet een transgender-speler? Ik hoop dat dit niet alleen voor de pers is.”

Het toeval wil dat Justine dit weekend haar eerste interview met BuzzFeed News gaf. De atleet besprak haar persoonlijke ervaring om een professionele cheerleader te worden als transvrouw.

“Ik denk dat meer mensen dit moeten zien,” zei ze. “Het is niet omdat ik erkenning wil. Het is gewoon om licht te werpen op wat er in de wereld aan de hand is.”

Justine Lindsay deelde een bericht met haar twijfelaars

Niet iedereen deelde hetzelfde enthousiasme over een transgendervrouw die cheerleaden als 50 cent, maar op maandag sprak Justine haar twijfelaars aan in een Instagram-bericht.

"Bedankt aan al mijn haters die denken dat ik de organisatie naar beneden haal, duidelijk niet", schreef ze naast een screenshot van haar Buzzfeed-interview. "De Carolina Panthers Organization is een uitstekende, een die alle mensen witte, zwarte, gele trans, hetero enz. aan het eind van de dag ondersteunt, ikzelf en de andere 29 leden @topcats hebben de ploeg eerlijk en vierkant gemaakt."

Justine maakt haar NFL-cheerleadingdebuut op 11 september, wanneer de Carolina Panthers het opnemen tegen de Cleveland Browns.

Aanbevolen: