De echte reden waarom Milo Ventimiglia vrijgezel is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Milo Ventimiglia vrijgezel is
De echte reden waarom Milo Ventimiglia vrijgezel is
Anonim

Of we hem nu graag Jess zien spelen op Gilmore Girls of we genieten van de fantheorieën over de dood van Jack's This Is Us, we zijn allemaal grote fans van Milo Ventimiglia. Het v alt niet te ontkennen dat deze acteur helemaal knap is en aangezien hij niet veel over zijn persoonlijke leven praat, hangt er altijd een sfeer van mysterie om hem heen. Milo is altijd aardig, vriendelijk en beleefd in interviews. En in de loop van zijn acteercarrière heeft hij een aantal interessante rollen uitgekozen, waaronder Peter in Heroes en Sean in The Whispers.

Degenen onder ons die zich herinneren hoe Jess en Rory verliefd werden, kunnen niet anders dan geïnteresseerd zijn in het liefdesleven van Milo Ventimiglia. Er is gewoon iets speciaals aan hem waardoor we hopen dat hij IRL liefde vindt. Maar ook al heeft de acteur in de loop der jaren veel beroemde partners gehad, hij is nog steeds vrijgezel. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Milo Ventimiglia nog steeds vrijgezel is.

Milo Ventimiglia draait helemaal om zijn acteerwerk en niet om romantiek

Milo Ventimiglia was bijna niet gecast voor This Is Us, wat best wild is om over na te denken. Er is veel om van te houden aan deze dramatische serie, maar we genieten vooral van het zien van Milo's acteertalenten als Jack Pearson, een familieman met een tragisch leven.

Volgens Cheat Sheet zei Milo Ventimiglia in een interview met Haute Living dat hij acteren tot zijn prioriteit maakt en dat kan moeilijk zijn voor romantische en platonische relaties.

Milo zei: "Alles is de tweede plaats om te werken - alles." De acteur vervolgde dat hij in het verleden, toen hij een relatie had, niet veel tijd had om met die speciale persoon om te gaan. Milo zei over zijn acteerwerk: "Je moet jezelf er op een grotere manier aan wijden, en sommige dingen zullen worden opgeofferd, terwijl andere tegelijkertijd kunnen lopen.”

Soms hebben mensen het gevoel dat ze al hun tijd en energie moeten besteden aan het opbouwen van hun carrière of het bijwonen van een universiteit of graduate school, dus Milo's woorden zijn zeker herkenbaar. We zijn zo gewend om beroemdheden veel te zien daten of nieuwe relaties aan te gaan kort nadat er een is beëindigd, dus dit is iets nieuws en verfrissends.

Milo legde uit: "Ik zou thuiskomen van mijn werk en een vriendin zou tijd samen willen doorbrengen, en ik zou ervoor moeten zorgen dat ik tijd met haar doorbracht, ging zitten en eten, misschien een film gedurende 20 minuten." Milo vervolgde dat als hij eenmaal gegeten had, hij nog een paar uur zou draaien en dat hij nooit "tijd wilde verspillen" op de set omdat de bemanning zo hard werkt."

Milo Ventimiglia's relatie met Kelly Egarian

In 2017 dachten mensen dat Milo Ventimiglia met Kelly Egarian aan het daten was, omdat ze volgens People samen de Emmy Awards bijwoonden. Milo praat niet graag over zijn romantische leven en als dit onderwerp ter sprake komt, klinkt hij super bescheiden. Hoewel hij helemaal begrijpt dat mensen altijd geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over hun favoriete beroemdheden, ziet hij zichzelf als een normaal persoon.

Milo zei dat hij graag "zo anoniem en onzichtbaar als ik kan" is, zodat mensen zich concentreren op de personages die hij portretteert in plaats van op zijn persoonlijke leven. Hij zei: "Ik weet niet hoe interessant mijn leven is, net zomin als dat van iemand anders. Ik moet mezelf voeden, ik moet naar de sportschool, ik heb familie, ik heb goede vrienden en geliefden."

Milo Ventimiglia gedateerd Hayden Panettiere en Alexis Bledel

Hoewel Milo Ventimiglia nu misschien vrijgezel is, ging hij uit met twee vrouwen met wie hij speelde in populaire tv-shows.

Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere hadden een date terwijl ze in Heroes speelden. Volgens Hollywood Life was Hayden 18 en Milo 29, en in februari 2009 gingen ze uit elkaar.

Nicki Swift meldde dat Milo en Alexis Bledel hun relatie in 2002 begonnen en in 2006 uit elkaar gingen.

Hoewel het volkomen logisch is dat acteurs elkaar zouden gaan zien nadat ze elkaar op de set hebben ontmoet, aangezien ze elkaar op het werk ontmoeten, net zoals veel mensen dat doen, zou Milo Ventimiglia niet willen dat mensen hetzelfde doen.

E! News interviewde Milo over zijn romantische relatie met co-sterren en hij zei: "Slecht idee, niet schijten waar je eet." Omdat de acteur eerder publiekelijk met twee co-sterren uitging, klinkt het alsof hij zeker weet waar hij het over heeft.

Terwijl Milo Ventimiglia het solo-leven lijkt te leiden en hij helemaal gelukkig is, kunnen we niet anders dan ons afvragen of hij een speciaal iemand zal ontmoeten, en we zullen er alles over willen weten.

Aanbevolen: