10 geweldige dingen die de Big Bang Theory-cast heeft gedaan sinds de show

Inhoudsopgave:

10 geweldige dingen die de Big Bang Theory-cast heeft gedaan sinds de show
10 geweldige dingen die de Big Bang Theory-cast heeft gedaan sinds de show
Anonim

The Big Bang Theory genoot een cultstatus (en doet dat nog steeds), met een hele nerdcultuur die opkwam als gevolg van de geeks die laten zien dat nerdigheid in feite cool kan zijn en dat populariteit soms volledig wordt onderschat.

De ongewone, eigenzinnige groep excentrieke nerds raakte harten tijdens hun tijd in de serie en fans praten nog steeds over hen en downloaden de serie, die een soort tijdloze klassieker is geworden.

Velen zullen zich echter afvragen wat de cast en crew van The Big Bang Theory tot nu toe zijn? Ze kwamen toch niet zomaar van het podium, met al dat talent? Hier zijn 10 geweldige dingen die de cast van The Big Bang Theory heeft gedaan sinds de show:

10 Jim Parsons neemt nog steeds nieuwe rollen op zich

Wie was er beter geliefd in de show dan de lieve, excentrieke en sociaal onhandige Sheldon? Sheldon kon wel een deeltjesversneller demonteren, maar deed niet de gewone 'normale dingen', zoals een auto in de juiste versnelling zetten. Sheldon doet de voice-over voor volwassenen in Young Sheldon, een prequel op de show.

Hij was onlangs ook te zien in de film Extreem slecht, schokkend kwaad en gemeen, waar hij de advocaat Larry Simpson speelde. Hij zal binnenkort ook de hoofdrol spelen in The Boys In The Band.

9 John Ross Bowie, vastberadenheid loont

John Ross Bowie speelde de collega van Sheldon en Lenon, Barry Kripke in de populaire sitcom. Op het moment dat The Big Bang Theory eindigde, zag John ook het einde van een andere sitcom waar hij in zat, Speechless.

Toch gaf hij zijn liefde voor acteren niet op. Hij speelde in twee korte films, Thankful en The Kiss-Off. Ook heeft hij een voice-over gedaan, in de film Milo Murphy's Law. Hoewel hij geen hoofdrol speelde in de Amerikaanse prinses, was hij als gast in de film te zien. Je moet zijn vastberadenheid bewonderen om in het spel te blijven!

8 Kaley Cuoco, nog steeds een favoriet op het scherm

Penny was de lieverd van de nerdy The Big Bang Theory-bende. Met haar blonde haar en 'fun streak' bracht ze iets fris in de show. Ze is de gekozen stem van Harley Quinn, een nieuwe animatieserie, en is gecast als Cassie Bowder, een bemanningslid van het team in The Flight Attendant.

7 Melissa Rauch, Op naar grote dingen

Denk aan Howards verwerpelijke vrouw Bernadette Rostenkowski-Wolowitz.

Sinds de show is afgelopen, heeft ze het scherm gedeeld met grootheden als Antonio Banderas en Gary Oldman in The Laundromat. Ze is ook te zien in de film, Ode To Joy.

Dit alles, zonder de opvliegende kijkers, leerde haar kennen in The Big Bang Theory. Ze speelde ook in tv-shows Black Monday en Robot Chicken. Het lijkt erop dat het goed gaat met de getalenteerde artiest.

6 Mayim Bialik, Into The Director's Seat

Deze getalenteerde artiest heeft haar liefde voor het podium meegenomen om nieuwe dimensies in acteren te omarmen. Ze zit nu in de regisseursstoel van de film, As Sick As They Made Us. Dit is gebaseerd op haar eigen real-life ervaringen! Dit wordt gegarandeerd een oerknal!

5 Kunal Nayyar, Vertrouwde Liaisons

Wie kan Rajesh Koothrappali vergeten, het ijverige, altijd lachende lid van de nerdbende die het publiek zoveel glimlachen bezorgde in The Big Bang Theory? Hij heeft zijn glinsterende persoonlijkheid overgenomen en sprankelend toegevoegd aan Trolls World Tour, als de stem van Guy Diamond.

Bovendien is hij de dokter in Sweetness in the Belly, evenals Mr Mills in de familiefilm Think Like A Dog. Hoe is dat voor de veelzijdigheid van de persoonlijke acteur die geekiness naar nieuwe hoogten tilt.

4 Simon Helberg, sterren als dirigent

Lucht- en ruimtevaartingenieur en mama's zoon, Howard Wolowitz, is gecast in As Sick As they Made Us. Hij speelde ook in Annette, met in de hoofdrol als The Conductor, waarin hij een romance tussen een stripboek en een operazangeres liet zien.

3 Johnny Galecki, nu een vader

Het personage van Leonard Hofstadter was ook een favoriet bij de fans en Johnny Galecki trok de nerdy nerd met zelfvertrouwen weg. Hij speelde in A Dog's Journey, een ontroerend hondenmeesterwerk, waarvoor hij Henry speelde. Hij is nu ook een vader, en hij en zijn vriendin Alaina Meyer zijn 'zwanger'.

2 Wil Wheaton, het avontuur gaat verder…

Wat een avontuur heeft Wil Wheaton beleefd in zijn carrière. De getalenteerde acteur die Wesley Crusher was in Star Trek: The Next Generation, speelt nog steeds de hoofdrol in avonturenfilms. Sindsdien maakt hij deel uit van Max Reload And The Nether Blaster s, een videogame-avontuur. Hiervoor speelde hij samen met Kevin Smith, een andere nerdcultuurheld.

1 Laura Spencer, productief schrijfster

Laura speelde Emily Sweeney in The Big Bang Theory. Emily was een van Raj's voormalige vriendinnen. Ze is blijven schitteren in sitcoms, met name Get Shorty en Matt en Dan. Ze heeft ook haar best gedaan om te schrijven en schreef de film Likeness, waarin ze ook speelde. Bovendien werd ze gecast in de film Thirteen Minutes.

Aanbevolen: