Waarom fans denken dat 'Euphoria'-sterren Maude Apatow en Lukas Gage aan het daten zijn

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'Euphoria'-sterren Maude Apatow en Lukas Gage aan het daten zijn
Waarom fans denken dat 'Euphoria'-sterren Maude Apatow en Lukas Gage aan het daten zijn
Anonim

Sorry mensen, het lijkt erop dat zowel Maude Apatow als Lukas Gage van de markt zijn. Elke dag lijkt er meer en meer bewijs te zijn dat er iets heel romantisch aan de hand is tussen deze twee uitzonderlijk getalenteerde Euphoria-sterren. Terwijl alle ogen gericht zijn op Zendaya's relatie met MCU-ster Tom Holland, evenals de relatie van Sydney Sweeney met haar geheime vriend, lijkt het alsof de pers het feit dat twee van de sterren van de HBO-show met elkaar in contact komen totaal heeft verwaarloosd.

Er was een tijd dat Euphoria's hoofdrol, Zendaya, romantisch verstrengeld was met co-ster Jacob Elordi, maar dat is allang voorbij. Nu lijkt de jonge vrouw achter Lexi Howard een relatie te hebben met het personage dat Jacob Elordi in het eerste seizoen kwelde. Dit is waarom fans er absoluut zeker van zijn dat er iets aan de hand is tussen Lukas Gage en Maude Apatow.

Bijgewerkt op 31 maart 2022: Euphoria seizoen twee is voorbij en fans vragen zich nog steeds af wat de relatiestatus van Maude Apatow en Lukas Gage is. Hoewel het vrijwel zeker lijkt dat de twee een item zijn, moeten ze nog steeds publiekelijk bevestigen dat ze meer dan vrienden zijn. Maude's zus Iris postte wel op Instagram dat ze de relatie kon "bevestigen".

Dat gezegd hebbende, werd het een beetje verwarrend toen Iris een opmerking maakte met de tekst "Gefeliciteerd Maude en Lukas met de ?;)))". Het is vrij duidelijk dat de tweede opmerking een grap was, en dat maakt het een beetje moeilijk om te zeggen of Iris ook een grapje maakte toen ze de relatie bevestigde. Het lijkt er dus op dat Euphoria-fans nog even in het ongewisse zullen moeten blijven. Apatow en Gage zijn vrijwel zeker een item, maar het lijkt erop dat ze graag hun relatie buiten het publieke oog houden.

Waarom fans verliefd zijn op Maude Apatow en Lukas Gage

Zowel Maude Apatow als Lukas Gage konden zo ongeveer iedereen kiezen. Ten eerste zijn het allebei buitengewoon knappe mensen. In feite lijken ze een soort creatie die een geobsedeerde tienerfanfictiefan zou bedenken voor hun kijk op een bestaande CW-show. Ze zijn fit. Ze zijn stijlvol. En Lukas Gage en Maude Apatow zijn ook zo begeerlijk vanwege hun persoonlijkheden.

Ja, het zijn allebei zeer getalenteerde acteurs, ook al heeft Lukas niet de verdiende kansen gehad om zijn vleugels uit te slaan, behalve in elkaar geslagen te worden door een shirtloze Jacob Elordi of in de war te raken met Murray Bartlett in de donkere managementkantoren van Het Witte Lotus-hotel. Fans zijn echter aangetrokken tot beide individuen vanwege het soort mensen dat ze lijken te zijn.

Maude Apatow komt eerlijk langs haar grappige, ietwat onhandige en volledig authentieke persoonlijkheid. Haar vader is tenslotte scenarioschrijver, regisseur en komische filmmagnaat Judd Apatow en haar moeder is de hilarische acteur Leslie Mann. Ze heeft talent, charisma en schoonheid die door haar aderen stromen. Wat Lukas betreft, hij heeft zowat elke scène gestolen waarin hij heeft gezeten, ondanks de kleine omvang van zijn rollen. Dit komt omdat hij een magnetisme heeft. En het was iets dat volledig te zien was toen hij een beroemde regisseur uitriep die hem onbewust "armoede beschaamde" tijdens een Zoom-auditie.

De waarheid over de exen en relatiegeschiedenissen van Lukas Gage en Maude Apatow

Er is weinig bekend over de ex-vriendinnen van Lukas Gage. Maar veel fans geloven dat hij met Claudia Sulewski uitging voordat ze samenkwam met de getalenteerde broer van Billie Eilish, Finneas. Dit komt omdat er talloze foto's zijn van jaren geleden die dichtbij kwamen. Maar tot op de dag van vandaag blijven de twee vrienden en zowel Finneas als Claudia hebben Lukas in hun binnenste cirkel.

Hetzelfde lijkt niet te gelden voor Luka's andere ex, de begaafde ster Emma Dumont. Hoewel de twee hun relatie nooit hebben bevestigd, leken ze zich bezig te houden met een romantische PDA in een paar afbeeldingen die op elkaars Instagram werden gedeeld. Maar het lijkt erop dat de twee niet langer close zijn.

Dus volgens Lukas 'Instagram vervaagt hij de grens tussen gewoon vrienden zijn en een romance aangaan met een aantal opmerkelijke vrouwen. En dit omvat Maude.

Lukas en Maude werden voor het eerst vrienden toen ze zowel Assassination Nation als Euphoria samen opnamen. Hun eerste foto samen was in maart 2017. Het is duidelijk dat de twee goede vrienden werden nadat ze Assassination Nation hadden gemaakt en dat het werd overgedragen aan Euphoria. Maar in die tijd waren ze gewoon vrienden. Dit komt omdat Maude een relatie had met de Britse talentmanager Charlie Christie.

Volgens Celeb Wiki Corner begon Maude in 2018 met Charlie te daten en zette hun relatie tot ver in de pandemie voort. Gedurende deze tijd zouden zowel Maude als Lukas foto's van elkaar plaatsen met bijschriften die beweerden dat ze gewoon vrienden waren. Maude noemde Lukas zelfs haar "BFF". Maar nadat Maude en Charlie uit elkaar gingen en Charlie verder ging met een andere relatie, denken fans dat Maude en Lukas iets meer zijn geworden…

Waarom fans denken dat Maude Apatow aan het daten is met Lukas Gage

Misschien werden Lukas en Maude iets meer zodra ze terugkeerden om Euphoria seizoen 2 te filmen in de zomer van 2021. Na dit punt begon Lukas op steeds meer foto's van Maude te verschijnen, zij het verborgen achterin een post met meerdere afbeeldingen alsof het doelbewust suggereert dat ze samen zijn zonder dat het centraal staat. Op de foto's lijken de twee geknuffeld. Hetzelfde geldt voor de verhalen van Maude en Lukas. De twee zijn gespot terwijl ze samen Halloween doorbrengen, uit eten gaan en heel gezellig worden in een fotohokje tijdens een Stella McCartney-evenement.

Afgezien van wat lijkt op een duidelijk fotobewijs van hun betrokkenheid, waren zowel Maude als Lukas extreem flirterig met elkaar in het bijschriftgedeelte. Vooral Lukas heeft de afgelopen maanden bijna alle foto's van Maude becommentarieerd. Dit omvat opmerkingen die haar zus een gelukkige verjaardag wensen en meer romantische dingen zoals, "U bent een inspiratie", "Oh hebben we vanavond gedanst:)", en "Ik ga hier een keer per week naar terug, je bent zo heet". Evenzo heeft Maude commentaar gegeven op enkele van de meest recente afbeeldingen van Lukas met dingen als "Zo knap ️".

Alle vrienden en familie van Maude en Lukas lijken te weten wat er gaande is tussen de twee Euphoria-sterren, omdat ze de neiging hebben om commentaar te geven op de foto's van hen met hartemoji's. Dus hoewel geen van beiden hun relatie publiekelijk heeft bevestigd, lijkt het vrijwel zeker dat de twee momenteel aan het daten zijn.

Aanbevolen: