Zal Keanu Reeves ooit trouwen?

Inhoudsopgave:

Zal Keanu Reeves ooit trouwen?
Zal Keanu Reeves ooit trouwen?
Anonim

Keanu Reeves is een van de weinige Hollywoodsterren die hun liefdesleven liever geheim houden. Door de jaren heen heeft de John Wick-ster angstvallig de details over zijn persoonlijke leven bewaakt en zelden gereageerd op de eindeloze speculaties over zijn datingleven.

Natuurlijk heeft het verlangen van de 57-jarige acteur naar privacy de details over zijn liefdesleven alleen maar verleidelijker gemaakt.

Keanu werd in de schijnwerpers gezet nadat hij in 1989 in de sciencefictionkomedie Bill &Ted's Excellent Adventure speelde. Sindsdien is de teruggetrokken acteur in verband gebracht met meerdere Hollywood-sterren, waaronder Jill Schoelen, Sofia Coppola, Carie-Ann Moss, Jada Pinkett-Smith, Sandra Bullock en Claire Forlani.

Ondanks zijn ogenschijnlijk kleurrijke datinggeschiedenis heeft de aardigste man in Hollywood nog nooit de sprong gewaagd met iemand te trouwen. We bekijken waarom Keanu Reeves nooit getrouwd is geweest en speculeren over de vraag of hij binnenkort met iemand in het huwelijksbootje stapt.

Waarom is Keanu Reeves nooit getrouwd geweest?

Gezien zijn beminnelijke persoonlijkheid en verbluffende uiterlijk, moet Keanu Reeves verwend worden met de keuze als het gaat om daten. De Speed-ster is zo geliefd dat meerdere beroemdheden hebben toegegeven dat ze hem door de jaren heen hebben verpletterd. Desalniettemin is Keanu beroemd nooit met iemand getrouwd geweest.

De acteur kwam dicht bij het settelen met iemand in 1999 toen hij uitging met collega-actrice Jennifer Syme. De twee leken voorbestemd voor een sprookjesachtig einde en verwachtten zelfs samen een kind. Echter, na het tragische verlies van hun dochter, Ava, die na acht maanden dood werd geboren, gingen Reeves en Syme uit elkaar. Het catastrofale verlies van Reeve werd een jaar later nog verergerd toen Syme stierf bij een verkeersongeval. De 57-jarige was begrijpelijkerwijs verwoest door de dubbele tragedie en had misschien tijd nodig om te rouwen voordat hij met iemand kon settelen.

Reeves heeft nooit publiekelijk gereageerd op deze tragische verliezen. Desalniettemin was zijn verdriet duidelijk in een interview in 2019 met Stephen Colbert, toen hij antwoordde: "Ik weet dat degenen die van ons houden ons zullen missen", op de vraag: "Wat denk je dat er gebeurt als we sterven?"

Keanu onthulde ook aan The Guardian dat zijn ervaring met verdriet een belangrijke rol speelde bij de voorbereiding op de iconische rol van John Wick. "Ik hou van het verdriet van [John Wick]", vertelde hij. "Voor het karakter en in het leven gaat het om de liefde van de persoon om wie je treurt, en elke keer dat je gezelschap kunt houden met dat vuur, is het warm. Daar heb ik absoluut mee te maken, en ik denk niet dat je ooit werk er doorheen. Verdriet en verlies, dat zijn dingen die nooit weggaan. Ze blijven bij je."

Waarom Keanu Reeves getrouwd zou kunnen zijn met Winona Ryder

Hoewel Keanu in het echte leven nog nooit met iemand in het huwelijksbootje is gestapt, is hij misschien per ongeluk met Winona Ryder getrouwd tijdens het filmen van Dracula.

In een interview in 2018 met Entertainment Weekly, onthulde Winona: "We zijn eigenlijk getrouwd in Dracula. Nee, ik zweer het, ik denk dat we in het echte leven getrouwd zijn. In die scène gebruikte [regisseur] Francis [Ford Coppola] een echte Roemeense priester. We schoten de meester neer en hij deed alles. Dus ik denk dat we getrouwd zijn." Reeves grapte ook over zijn huwelijk met Winona terwijl hij op The Talk verscheen. "Af en toe krijg ik een sms [van Ryder met de tekst]: 'Hallo man.'"

Hoewel Keanu en Winona nooit een relatie hebben gewaagd, hebben de twee nauw contact onderhouden sinds het filmen van de veelgeprezen film. In een interview met Vanity Fair in 2018 onthulde Winona: "We hebben elkaar ook een paar brieven geschreven. [Keanu was] een van de twee mensen die nog brieven aan het schrijven waren toen e-mail begon te gebeuren.[Keanu] en Daniel Day-Lewis waren de enige twee mensen van wie ik fysieke brieven krijg. Het was zo leuk. Mensen doen dat gewoon niet meer.”

Is Keanu Reeves verloofd?

Keanu Reeves dateert sinds 2019 met de productieve kunstenaar Alexandra Grant. De twee verschenen hand in hand op het LACMA Art + Film Gala, wat leidde tot datinggeruchten. Na bevestiging van de schattige koppeling met People, beweerde een inside-bron: "Keanu wil zijn leven openlijk met haar delen. Hij is ontzettend blij en dankbaar dat hij Alex in zijn leven heeft. [Ze] begonnen eerder dit jaar te daten, maar wilden het stil houden."

Er gaan geruchten dat Keanu op het punt staat Alexandra ten huwelijk te vragen. In april werd de Constantijn-ster gespot in West Hollywood om verlovingsringen te kopen, wat de aanhoudende speculatie aanwakkerde. Een insider deelde onlangs met US Weekly: "Het woord in zijn kring is dat er waarschijnlijk op een gegeven moment een voorstel zal gebeuren. Maar hij heeft geen haast en heeft geen papiertje nodig om te weten dat Alexandra de ware voor hem is. Ze zijn zielsverwanten en volledig toegewijd aan de lange termijn, en na al die tijd samen wordt het alleen maar leuker."

Aanbevolen: