Kristen Stewart heeft ooit onthuld dat ze met Robert Pattinson zou trouwen

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart heeft ooit onthuld dat ze met Robert Pattinson zou trouwen
Kristen Stewart heeft ooit onthuld dat ze met Robert Pattinson zou trouwen
Anonim

Hoewel het vroeger gemakkelijk was om fangirl te zijn over de Twilight-franchise, is het waar dat er veel ongemakkelijke scènes in de films zitten. Maar behalve dat ze dachten dat de relatie tussen Bella Swan en Edward Cullen smakeloos was, geven veel fans om iets anders: de echte romance tussen de acteurs die die rollen speelden.

Kristen Stewart en Robert Pattinson begonnen elkaar te zien toen ze de eerste Twilight-films opnamen en hadden niet alleen een heel openbaar liefdesverhaal, maar ook een heel openbare breuk.

Een tijdje hadden fans alleen geweldige BTS-foto's van het paar, maar nu is er iets anders om geobsedeerd door te raken: Kristen Stewart onthulde ooit dat ze met Robert Pattinson zou trouwen. Laten we eens kijken naar wat ze zei.

Bruiloftsklokken?

Hoewel Pattinson geen fan meer is van Twilight, is het waar dat fans niet kunnen stoppen met zich af te vragen over het liefdesverhaal van Stewart en Pattinson. Dus het feit dat ze zei dat ze geïnteresseerd zou zijn geweest als ze door het gangpad liepen, is erg sappig en opwindend om over te horen.

Toen Stewart in 2019 werd geïnterviewd door Howard Stern, vroeg hij of ze dacht dat een huwelijk in de toekomst was en of ze daarin geïnteresseerd zou zijn geweest.

Stewart antwoordde dat ze met Pattinson zou zijn getrouwd. Ze zei: "Ik weet het niet, ik wilde… ja, nee, ik denk dat ik nog nooit in-" Toen hij vroeg: "Als hij je ten huwelijk zou vragen, zou je dan niet trouwen?" ze zei: "Ik weet het niet. Ik ben geen super-duper-traditionalist, maar tegelijkertijd, zoals ja." Ze vervolgde: “Elke relatie die ik ooit heb gehad, ik dacht dat dat het was. Ik heb nooit graag terloops-misschien een of twee, oké, ik geef niet iedereen dat recht. Ik ben nooit echt de meest nonchalante persoon geweest."

Stewarts opmerkingen over het willen trouwen met haar vroegere liefde zijn zo interessant omdat ze de mond vol heeft gehouden over hun relatie in het algemeen. Ze zei dat ze zweeg omdat ze onzeker was en niet wilde dat mensen dachten dat ze een 'aandachtzoeker' was.

Ontmoeting in de schemering

Volgens Dolly.com.au was Stewart gepassioneerd over het feit dat Pattinson werd gecast in de rol van Edward. Larry Carroll, een schrijver die twee dagen op de set van de eerste Twilight-film doorbracht om interviews af te nemen, tweette: "Kristen zei: 'Het moet Rob zijn!' Ze voelde zich vanaf het eerste moment met hem verbonden. Die elektriciteit, of liefde op het eerste gezicht, of wat het ook is."

In 2009 begonnen de 22-jarige Pattinson en de 18-jarige Stewart te daten. Volgens Harper's Bazaar UK zei Stewart dat het heel moeilijk was om een relatie te hebben met alle ogen op hen gericht. Ze zei: "Toen ik en Rob samen waren, hadden we geen voorbeeld om langs te gaan. Er werd zoveel van ons afgenomen dat we, in een poging om één aspect te beheersen, gewoon zeiden: 'Nee, we zullen er nooit over praten. Nooit. Omdat het van ons is.'"

In haar interview met Stern zei Stewart ook dat het stel privé probeerde te zijn. Ze zei: "Je ontneemt jezelf zoveel ervaringen" en vertelde dat ze niet geïnteresseerd waren in hand in hand als ze op pad waren vanwege het aantal mensen dat ze zouden zien. Ze ging door met dat "gezogen" omdat dat betekende dat ze verloren.

Volgens Cosmopolitan waren er enkele tegenstanders die dachten dat de twee helemaal niet met elkaar uitgingen, en Stewart verdedigde altijd hun liefdesverhaal als ze de kans kreeg. Ze had het over 'diep verliefd' zijn op de partners die ze heeft gehad en ze vervolgde: 'mensen wilden zo graag dat ik en Rob samen waren dat onze relatie tot een product werd gemaakt. Het was geen echt leven meer."

Het schandaal en de splitsing

Hoewel het liefdesverhaal van Bella en Edward altijd episch en magisch zal zijn en fans er altijd naar terug kunnen keren, hadden de acteurs niet zoveel geluk. Volgens Us Weekly waren er foto's van Kristen Stewart en Rupert Sanders, die samen Snow White and the Huntsman regisseerden, op 17 juli 2012. De foto's waren niet bepaald onschuldig en het was duidelijk dat ze Pattinson ontrouw was geweest.

Stewart verontschuldigde zich publiekelijk en vertelde hoeveel ze van Pattinson hield, maar dat weerhield de sterren er niet van om in 2013 uit elkaar te gaan.

Toen hij in 2014 door Esquire werd geïnterviewd, zei Pattinson: "Het zijn maar jonge mensen… het is normaal!" over wat er tussen hem en zijn co-ster en ex-vriendin is gebeurd. Hij vervolgde dat het moeilijk was om erover te praten.

Net zoals fans nooit zullen stoppen met het opnieuw kijken naar de Twilight-franchise terwijl het liefdesverhaal voortleeft, zullen ze nooit ophouden te wensen dat Robert Pattinson en Kristen Stewart weer bij elkaar zouden komen. Dat lijkt niet waarschijnlijk te gebeuren, maar fans hebben in ieder geval een glimp opgevangen van het soort toekomst dat de jonge actrice voor ogen had.

Aanbevolen: