De waarheid over de geheime vriendjes van Victoria Justice

Inhoudsopgave:

De waarheid over de geheime vriendjes van Victoria Justice
De waarheid over de geheime vriendjes van Victoria Justice
Anonim

Victoria Justice blijft een van de meest verwarrende beroemdheden van de afgelopen twee decennia. Dit komt omdat de Nickelodeon-ster haar carrière schijnbaar voor enorm succes heeft ingesteld en nu enigszins obscuur is geworden. Ze is in ieder geval obscuur in vergelijking met mensen als Ariana Grande of zelfs Miranda Cosgrove, met wie ze in de gelederen kwam. Maar de waarheid is dat Victoria eigenlijk veel heeft gedaan sinds haar Victorious-dagen. Dit omvat haar huidige project, Afterlife of the Party, op Netflix. Maar zelfs met dit en haar vaak schandalige Instagram-account, had Victoria nu echt een grotere ster moeten zijn. Ze heeft de talenten, ze heeft de geschiedenis en ze is onmiskenbaar een van de mooiste acteurs in de industrie. Dit draagt er vrijwel zeker toe bij dat velen Victoria Justice als een addertje onder het gras zien. En toch lijkt ze met niemand te daten. Of is zij dat?

De Victorious-ster deed extreem geheimzinnig over alle vriendjes in haar romantische geschiedenis. Terwijl de pers lucht heeft gekregen van een paar van hen, lijkt het alsof Victoria er nog een paar heeft gedateerd. Dus, met wie is Vicotira in het geheim betrokken geweest en ziet ze momenteel iemand? Dit is wat we weten…

Victoria Justice gedateerd Hunger Games-ster Josh Hutcherson

De nu 28-jarige acteur heeft haar best gedaan om zich na haar Nickelodeon-dagen uit te breiden en meer volwassen rollen op zich te nemen. Dit wakkert alleen de vlammen aan van degenen die gefascineerd zijn door haar romantische leven. Ze is nu tenslotte volwassen en dat betekent dat ze veel meer volwassen relaties zou kunnen hebben. Maar volgens Distractify gaan Victoria's eerste relaties terug naar de tijd dat ze nog een kind was met een tv-show. In feite kwam haar eerste relatie vlak nadat Zoey 101 eindigde in 2008. En het was met niemand minder dan de toekomstige ster van de Hunger Games, Josh Hutcherson.

Volgens Elite Daily begon Victoria met Josh te daten in de eerste maanden van 2008. Hoewel de relatie slechts ongeveer een jaar duurde, deed Victoria wat zoveel fans wilden doen… daten met Peta. Hoewel het paar werd gezien op verschillende rode lopers die extreem gezellig werden, en ook samen in het openbaar, is er niet veel bekend over hun relatie omdat ze het allebei zo stil hielden. Geen van beiden heeft zelfs ooit bevestigd dat er iets tussen hen was. Hoewel fotobewijs en interne bronnen lijken te bewijzen dat ze een item waren.

Nog in 2017 werd het paar samen gezien bij een prijsuitreiking… maar deze keer als gewoon vrienden.

Victoria heeft blijkbaar twee van haar zegevierende co-sterren gedateerd, maar ze heeft geen van beide relaties bevestigd

Na haar ding met Josh Hutcherson raakte Victoria betrokken bij haar Victorious co-ster, Ryan Rottman. De twee ontmoetten elkaar blijkbaar op de set en kregen kort daarna een affaire. Wat er tussen hen gebeurde, duurde bijna twee jaar. Maar Ryan was niet de enige Victorious-ster met wie Victoria Justice een romantische band zou hebben.

Tot op de dag van vandaag geloven fans dat Victoria iets had met haar andere Victorious co-ster, Avan Jogia. Beiden hebben echter beweerd dat ze niets meer waren dan "gewoon vrienden". Dus we weten niet of Victoria ooit iets met Jogia heeft gehad, maar we weten wel dat hun chemie zeker voelde alsof er iets tussen hen aan de hand was. Maar er is gewoon niet genoeg bewijs om te suggereren dat dit meer was dan wishful thinking van fans die ze wilden verzenden. Ryan Rottman daarentegen lijkt wel een van Victoria's geheime vriendjes te zijn.

Victoria Justice gedateerd Pierson Fode en Reeve Carney

Nogmaals, Victoria Justice heeft nooit haar relaties met Pierson Fode of Reeve Carney bevestigd, maar er is meer dan genoeg fotobewijs om te bewijzen dat ze absoluut met hen aan het daten was… op verschillende tijdstippen natuurlijk. Victoria begon naar verluidt met Pierson te daten nadat de twee elkaar ontmoetten op de set van Naomi's And Ely's No Kiss List uit 2015.

Victoria en haar extreem knappe voormalige co-ster brachten twee hele jaren samen door, maar spraken nooit publiekelijk over hun relatie. Dit ondanks het feit dat er talloze foto's waren van hen die bezig waren met een of andere PDA, samen romantische vakanties namen en arm in arm uitgaan naar nachtclubs. Ja, Victoria kreeg absoluut wat Pierson in haar leven.

Na haar affaire met Pierson Fode begon Victoria een relatie met Reeve Carney, volgens E! Nieuws. De twee ontmoetten elkaar op de set van de Rocky Horror Picture Show-remake in 2016 en begonnen iets. Tot op de dag van vandaag beweren nieuwsbronnen dat Victoria met Reeve aan het daten is. Ze zijn echter duidelijk niet bezig met hun onderzoek, aangezien Reeve eigenlijk met een heel ander persoon aan het daten is… Eva Noblezada.

Toch hadden Victoria en Reeve een paar jaar zeker iets met elkaar, want ook zij werden gespot terwijl ze bezig waren met een of andere PDA, samen naar Coachella gingen en zelfs arm in arm naar verschillende rode loper-evenementen gingen. Terwijl Victoria geweldig werk heeft geleverd door de details van haar relaties te verbergen. Het lijkt alsof ze ze heeft gehad. Wat betreft met wie ze nu aan het daten is … het lijkt er niet op dat Victoria echt met iemand is. Ja, misschien is ze gewoon vrijgezel. Aan de andere kant doet Victoria zo geheimzinnig over haar vriendjes dat ze misschien wel een nieuwe heeft…

Aanbevolen: