Rick Ross krijgt huwelijksaanzoek tijdens optredens

Inhoudsopgave:

Rick Ross krijgt huwelijksaanzoek tijdens optredens
Rick Ross krijgt huwelijksaanzoek tijdens optredens
Anonim

Rick Ross lijkt alles te hebben. Rijkdom, roem, een enorm succesvolle carrière en onlangs is hij zelfs in het openbaar verschenen met zijn nieuwe vriendin, die toevallig ook een model is.

Dat is al heel wat om blij mee te zijn, maar hij kan nu nog een supercool ding aan zijn lijstje toevoegen. Rick Ross kan nu officieel zeggen dat hij is voorgesteld.

Een geobsedeerde fan kwam toevallig naar de eerste rij toen hij op het podium stond, en ze had een ring in haar hand. Ze verspilde geen tijd met het uitspreken van haar liefde voor de artiest, en natuurlijk werd de hele uitwisseling op camera vastgelegd.

Rick Ross krijgt een diamanten ring aangeboden

De meeste mannen worden tijdens hun leven nooit ten huwelijk gevraagd, maar op slechts 45-jarige leeftijd heeft Rick Ross dit zeldzame moment al meegemaakt, en het is pas onlangs gebeurd.

Camera's draaiden met volledige audio, terwijl Rick Ross het podium betrad om een intieme kamer vol fans te entertainen in een nachtclub in Memphis. Natuurlijk vermaakt hij zijn fans al tientallen jaren, en hij is maar al te bekend met de hele reeks wilde en gekke dingen die kunnen gebeuren als er een live publiek is bij een binnenshow. Hij heeft heel wat interessante ontmoetingen met fans meegemaakt, maar geen van hen was zoals deze.

Rick Ross betrad het podium en begon zijn deuntjes te zingen, maar wat er daarna gebeurde, was genoeg om hem sprakeloos te maken. Hij was duidelijk verbijsterd en niet voorbereid om het ongemakkelijke moment aan te kunnen, toen een fan haar liefde aan hem betuigde en haar arm uitstak om hem een enorme diamanten verlovingsring aan te bieden.

Het moment was even raar als cool

Gedurende ongeveer een halve seconde leek dit zo'n vleiende ontmoeting, maar het bleek al snel veel ongemakkelijker en vreemder dan cool.

De fan leek gefixeerd op Rick Ross en met haar ogen wijd open staarde ze hem aan terwijl ze hem een verlovingsring aanbood. In een staat van overduidelijke verwarring leek Rick Ross overrompeld en hij bleef even spelen, terwijl de fan de woorden uitsprak; "Ik hou van je… Alsjeblieft, ik wil je. Ik wil je."

Rick was toen te horen terwijl hij de woorden mompelde: "Heeft ze me ten huwelijk gevraagd?" terwijl de muziek werd afgespeeld.

Hij blijft waarschijnlijk liever bij model Hamisa Modetto, maar dat is slechts onze gok…

Aanbevolen: