Claudia Conway krijgt kritiek omdat ze meedoet aan 'American Idol' tijdens familieproblemen

Inhoudsopgave:

Claudia Conway krijgt kritiek omdat ze meedoet aan 'American Idol' tijdens familieproblemen
Claudia Conway krijgt kritiek omdat ze meedoet aan 'American Idol' tijdens familieproblemen
Anonim

Claudia Conway, de TikTok-influencer en dochter van Kellyanne Conway, deed auditie voor de OG-zangwedstrijd American Idol. Twitter-gebruikers besloten om de een of andere reden dat dit hun moment was om te schitteren en Conway te bekritiseren omdat hij in de show verscheen.

We ondersteunen geen beschuldigers van slachtoffers en zijn van mening dat het familiedrama van Conways veel dieper gaat dan wat op TikTok wordt getoond. Claudia zou niet alle verontrustende scenario's faken die ze met haar volgers heeft gedeeld omwille van vijf minuten vol roem.

'American Idol' stelt te veel vragen

Conway heeft zich uitgesproken over de giftige opmerkingen en controlerende acties van haar moeder Kellyanne, die eerder werkte onder voormalig POTUS Donald Trump.

Het heeft haar meer dan een miljoen TikTok-volgers opgeleverd en haar moeder gedwongen om af te treden uit haar functie als Senior Counselor van de president. Dat is de reden waarom fans in de war waren en snel oordeelden toen Kellyanne optrad tijdens de auditie van Claudia's American Idol.

Een Twitter-gebruiker plaatste: "Ik wilde blij zijn dat Claudia Conway op American Idol was, maar om te zien hoe de show haar gewelddadige familiedynamiek gebruikt om aandacht voor de show te krijgen, is gewoon…" De tweet werd gevolgd door een-g.webp

Claudia inspireert haar volgers om niet in angst te leven als het gaat om opkomen voor je politieke en morele waarden, zelfs als iemand in je familie je vanwege hen aanv alt.

Het verhaal veranderen

Terwijl de eerste reacties op sociale media Claudia, een zestienjarige denk je, onder een kritische microscoop plaatsen. In doorlopende uren is de focus verschoven naar degenen die verantwoordelijk zijn voor het bewerken van haar aflevering.

Een ander Twitter-account merkte op: "American Idol is walgelijk omdat het een beledigend wezen als Kellyanne Conway toestaat haar imago op de show te herstellen en de pijn van Claudia Conway gebruikt om snel geld te verdienen. Walgelijk."

Als Kellyanne haar dochter emotioneel mishandelt, waarom zou American Idol dan rationaliseren om hun trauma te gebruiken om de betrokkenheid van sociale media te vergroten?

Zorg er misschien voor dat je show op zichzelf interessant genoeg is voordat je de PTSS van een tienermeisje een verhaallijn laat dragen. Het is lui, ongevoelig en teleurstellend.

Claudia liet haar TikTok-volgers doorschemeren dat het niet haar idee was om de emotionele vragen van de juryleden te beantwoorden. Ze plaatste een video met het uitgangspunt dat het moeilijk was om over haar relatie met haar moeder te praten om een goede auditie te kunnen doen.

Aanbevolen: