Heeft Sean Flynn zijn carrière verpest na het verlaten van 'Zoey 101'?

Inhoudsopgave:

Heeft Sean Flynn zijn carrière verpest na het verlaten van 'Zoey 101'?
Heeft Sean Flynn zijn carrière verpest na het verlaten van 'Zoey 101'?
Anonim

Alles wat je echt nodig hebt, zijn een of twee hits in Hollywood. Terwijl sommige acteurs hun vak willen blijven uitoefenen of ruimen in de schijnwerpers, kan een goedbetaalde baan in het bedrijf (in theorie) iemand financieel ondersteunen. Het is dus misschien niet 100% eerlijk om te beweren dat Sean Flynn niet meer succesvol was nadat hij Nickelodeon's Zoey 101 een jaar voordat het eindigde verliet. Hoewel hij slechts een paar acteercredits scoorde nadat de show in 2008 was afgelopen, vond hij elders succes.

De waarheid is dat de meeste voormalige castleden van Zoey 101 heel andere dingen doen in 2022 dan toen de show een hit was onder millennials. Jamie Lynn Spears is natuurlijk verwikkeld in de controverse rond haar zus, Britney Spears. Dan is er Matthew Underwood die verwikkeld was in een groot schandaal, en Erin Sanders (Quinn), die schijnbaar van de aardbodem verdween. Dus het feit dat Sean Flynn een behoorlijk succesvol leven leidt buiten de acteerindustrie is behoorlijk indrukwekkend. Dit is wat Sean (ook bekend als Chase Matthews) nu doet en de echte reden waarom hij Zoey 101 verliet…

Waarom heeft Sean Flynn Zoey 101 verlaten?

Terwijl Sean Flynn een gastrol deed in het vierde en laatste seizoen van Zoey 101, ook in de finale, verliet hij technisch gezien het einde van het derde seizoen. Hij had maar een paar acteercredits op zijn naam staan toen hij bij de cast van Zoey 101 kwam. Hij bracht zijn vormende jaren door in de Nickelodeon-show en volgens een fantastisch interview dat hij deed met Conventional Relations, had Sean een diepe genegenheid voor zijn tijd op de show.

"Het omvat echt een van de meest kritieke punten in mijn ontwikkeling als persoon, als acteur, als kind", zei Sean Flynn in 2020 tegen Conventional Relations."Ik ben opgegroeid met die show. Dat zijn de meest cruciale jaren van je tienerleven. Het heeft absoluut een heel speciale plaats in mijn hart, alleen al om die reden, behalve het feit dat ik een aantal geweldige vrienden heb gemaakt en geweldige herinneringen heb gemaakt. Ik heb gitaar leren spelen. Ik bedoel, ik zou door kunnen gaan!"

Hij besloot echter dat het nodig was om afscheid te nemen van het spelen van Chase Matthews, Zoey's liefdesbelang en beste vriend. Hij vond het in ieder geval nodig om zijn betrokkenheid bij de show aanzienlijk te verminderen. In plaats daarvan geloofde Sean dat het volgen van een formele opleiding belangrijk was.

  • Sean Flynn is de kleinzoon van filmlegende Errol Flynn.
  • Sean begon op zevenjarige leeftijd met acteren.

"Het was een heel moeilijke beslissing [om de show te verlaten], maar ik had mijn hele leven veel tijd doorgebracht met het opgroeien met het gezin dat ik op die school had, dus het was een van die dingen waar ik wilde dat wel proberen,' legde Sean uit."Het was niet gemakkelijk, maar het was een telefoontje dat ik moest plegen. Ik mocht echter terugkomen en ik hield contact met de meeste cast, dus het was prima."

Volgens zijn Instagram heeft Sean inderdaad contact gehouden met een aantal van zijn co-sterren, voornamelijk Matthew Underwood. Maar hij vertelde Conventional Relations dat hij Jamie-Lynn Spears niet meer had gezien sinds de show eindigde. De cast van Zoey 101 deed echter een aantal reünies in 2019 en 2020 die hen weer bij elkaar brachten.

"Het was magisch. Het is echt zo", zei Sean over de hereniging met zijn voormalige collega's. "Het was super cool, super leuk. Iedereen is veel veranderd, maar tegelijkertijd is iedereen nog steeds precies wie ze waren en zijn in hun kern. Dus het was gewoon echt geweldig om iedereen gewoon weer te leren kennen, maar op tegelijkertijd het gevoel hebben dat we elkaar de hele tijd kennen."

Hoewel Sean positieve dingen te zeggen had over de hele ervaring, hebben recente schandalen met Jamie Lynn en haar zus een einde gemaakt aan de mogelijkheid van een Zoey 101-reboot, volgens een andere ster. En niet elk castlid lijkt aan de kant van Jamie Lynn te staan. Maar Sean is slim geweest om uit de buurt te blijven van de aanhoudende controverse en zei alleen vriendelijke dingen over Jamie Lynn:

"Ze is zo cool en zo chic en zo geweldig", zei Sean tegen Conventional Relations over Jamie Lynn. "Ze is als de ultieme moeder die iedereen zou willen hebben. Ze was bij haar twee dochters, het was gewoon echt geweldig om haar weer te zien en om haar het zo goed te zien doen en het gewoon te doden."

Waar is Sean Flynn nu?

Sean Flynn boekte een paar kleine rollen na Zoey 101, waaronder in de video "Follow Me" van Jamie Lynn en Chantel Jeffries. Maar voor het grootste deel heeft hij officieel afscheid genomen van acteren. Ten eerste is Sean een gelukkig getrouwde man die in Atlanta, Georgia woont; hij trouwde in maart 2022 met interieurontwerper Lyndsey Monconduit.

Hij heeft ook een Cameo-account en streamt op Twitch. Maar zijn grootste passie en bron van inkomsten zijn produceren.

"Ik ben nu eigenlijk een producent. Ik werk bij een bedrijf genaamd Donatello Arm. We doen 360 motion capture-videografie voor producten", zei Sean tegen Conventional Relations. "Het is best cool. Ik probeer niet de hele stekker eruit te gooien, maar Donatello Arm is een behoorlijk coole plek als je een product hebt dat er sexy uit moet zien. Wat het ook is, als je het op onze draaitafel kunt passen, zullen we gaan het er geweldig uit laten zien. Je kunt naar onze Instagram @Donatelloarm gaan. We hebben een ruimte hier in Atlanta. We hebben een grote machine en een kleine machine, zodat we alles kunnen fotograferen, van het formaat van een bierflesje tot het formaat van een koelkast. We hebben daar een groot assortiment en we kunnen in principe rond het product vliegen en alle coole aspecten ervan benadrukken."

Aanbevolen: