Dr. Oz heeft binnenkort een zetel in de Senaat van de Verenigde Staten

Inhoudsopgave:

Dr. Oz heeft binnenkort een zetel in de Senaat van de Verenigde Staten
Dr. Oz heeft binnenkort een zetel in de Senaat van de Verenigde Staten
Anonim

Mehmet Oz, liefkozend bij zijn fans bekend als de enige echte Dr. Oz, staat nu op het punt een keiharde politieke onderneming aan te gaan. De televisiegoeroe, vooral bekend om zijn talkshow, zijn lucratieve piramidespel en zijn streven naar de verkoop van zijn dieetpillen, heeft nu zijn ogen gericht op de politieke sfeer en hij is klaar om tot het uiterste te gaan. Dr. Oz zoekt een zetel in de senaat.

Verbijsterde fans herinneren zich misschien dat hem in het verleden is gevraagd naar zijn mogelijke politieke betrokkenheid, maar hij was nogal terughoudend en ontwijkend in zijn antwoorden.

Nu weten we waarom.

Dr. Oz is stilletjes zijn team aan het samenstellen en hij maakt zich klaar om uit de poorten te komen met een volledige campagnestaf die al is beveiligd en klaar om aan het werk te gaan.

Dr. Oz is klaar om zichzelf in de politiek te storten

Misschien een van de meest onwaarschijnlijke verdachten in het politieke spel, is Dr. Oz een bekend gezicht voor miljoenen fans, en dat feit alleen al zal hem zeker veel aandacht voor zijn campagne opleveren. Of fans en kiezers van hem houden of hem haten, hij is al een bekend gezicht voor de wereld geworden en hij is al jaren de huiskamers van miljoenen huishoudens binnengedrongen. Hij staat op het punt het nog een keer te doen, maar deze keer zullen de dingen zeker luider worden en zijn blootstelling staat op het punt veel meer verzadigd te raken.

Nu de Republikeinse senator Pat Toomey niet op zoek is naar zijn herverkiezing. Dr. Oz staat op het punt woest de politiek in te gaan met zijn ogen gericht op een zetel in de Senaatszetel van Pennsylvania. Hij kan er op dit moment bijkomen, aangezien Toomey gedwongen werd zijn campagne-inspanningen op te schorten nadat zijn vervreemde vrouw doorging met het indienen van beschuldigingen van huiselijk geweld.

Met een perfecte toegangskans die hem wenkte, ging Dr. Oz stilletjes aan het werk, en zijn huidige staat van paraatheid voor deze politieke run zal je zeker choqueren…

Hij bouwt stilletjes aan zijn rijk

Degenen die denken dat Dr. Oz niet in zijn element is in het politieke domein, kunnen opnieuw nadenken. Hij heeft zijn bedoelingen heel rustig gehouden, maar heeft achter de schermen hard gewerkt om zijn imperium op te bouwen.

Bronnen hebben onthuld dat Dr. Oz een aantal zeer geavanceerde bewegingen op de achtergrond heeft gemaakt, voordat hij zelfs officieel zijn naam in de race invoerde.

Er is gemeld dat Dr. Oz al een volledige campagnestaf heeft verzameld en de steun, begeleiding en hulp heeft gekregen van niemand minder dan Chris Hansen, de man die de Nationale Republikeinse Senatoriële Commissie leidde.

Nog indrukwekkender is het feit dat Dr. Oz zijn campagne heeft verhoogd door deze zelf te financieren. Het gerucht gaat dat hij zijn fortuin ten volle heeft benut door een media-aankoop van meerdere miljoenen dollars te doen om zijn kandidatuur met precisie door te drukken.

Dr. Oz zal naar verwachting formeel aankondigen dat hij deze week als Republikein voor de zetel van Pat Toomey zal strijden.

Aanbevolen: