Fans hopen dat Britney Spears zojuist heeft gesuggereerd binnenkort zwanger te worden in nieuwe Insta-post

Inhoudsopgave:

Fans hopen dat Britney Spears zojuist heeft gesuggereerd binnenkort zwanger te worden in nieuwe Insta-post
Fans hopen dat Britney Spears zojuist heeft gesuggereerd binnenkort zwanger te worden in nieuwe Insta-post
Anonim

Britney Spears heeft nieuwe foto's met haar vriend gedeeld op haar Instagram, waardoor fans geloven dat ze op het punt staat nog een baby te krijgen.

De popster gaf vorige maand een opruiende getuigenis over haar voogdijschap en beweerde psychologisch misbruik en schending van de privacy. Spears zei dat ze tegen haar wil moest optreden en dat ze wordt verhinderd haar anticonceptiemiddel te verwijderen zodat ze nog een baby kan krijgen. Dit laatste was een van de meest afschuwelijke beweringen in haar 24-minuten durende toespraak voor de rechtbank.

Fans hopen dat Britney Spears nog een kind krijgt

Spears plaatste foto's met haar vriend Sam Asghari en zei: "hij lijkt op zo'n vader op deze foto's".

Een fan van de Princess of Pop vatte dit op als een hint dat ze binnenkort haar gezin zou gaan uitbreiden, een wens die ze tijdens haar hoorzitting uitte.

“EN HIJ MOET removetheIUD FreeBritney zijn”, reageerde een fan op Instagram.

"Ik hoop dat je baby's met hem krijgt zoals je wilt", schreef een andere fan.

“WAT JE ONS PROBEERT TE VERTELLEN BRITNEYYYYYY” was een andere opmerking.

“Ik denk dat het spira altje nu is verwijderd…. Het zal me niet verbazen als ze heel snel aankondigt dat ze zwanger is, ' bood een andere fan aan.

“Britney zou de moeder moeten kunnen zijn die ze altijd voor hen wilde zijn. Ze is in staat om haar eigen beslissingen te nemen', zei op Instagrammer over de twee kinderen van Spears, Sean Preston en Jayden James, die ze deelt met ex-man Kevin Federline.

Spears zei dat ze graag een kind zou krijgen met Sam Asghari

In de rechtszaal legde Spears uit dat ze niet naar een dokter mag om haar spira altje te laten verwijderen. Ze zei ook dat ze graag een kind zou willen hebben met Asghari.

"Ik zou graag progressief vooruit willen gaan en ik wil de echte deal hebben, ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen", vertelde Spears in de rechtszaal op 23 juni.

“Er werd mij op dit moment in het conservatorium verteld dat ik niet kan trouwen of een baby kan krijgen, ik heb op dit moment een (spira altje) in mezelf, dus ik word niet zwanger. Ik wilde het (spira altje) eruit halen zodat ik kon proberen om nog een baby te krijgen. Maar dit zogenaamde team laat me niet naar de dokter gaan om het eruit te halen omdat ze niet willen dat ik kinderen krijg - geen kinderen meer, vervolgde ze.

Aanbevolen: