Een show over het leven van Michelle Obama komt binnenkort op Netflix

Inhoudsopgave:

Een show over het leven van Michelle Obama komt binnenkort op Netflix
Een show over het leven van Michelle Obama komt binnenkort op Netflix
Anonim

Netflix heeft zojuist bevestigd dat Michelle Obama naar het kleine scherm zal komen. Nou, niet de voormalige First Lady zelf, maar haar leven en nalatenschap zal zeker worden gepresenteerd.

Glamour Magazine meldt dat First Ladies, een gloednieuwe serie die naar Netflix komt, de deuren naar het Witte Huis zal openen en de realiteit van het leven als First Lady zal verkennen… en we kunnen absoluut niet wachten om erop af te stemmen!

Hoe is het om met de president getrouwd te zijn?

Als series in het Witte Huis plaatsvinden, wordt er gewoonlijk weinig gezegd of getoond over het privéleven van de bewoners. Dat is wat First Ladies verfrissend anders maakt.

Vanaf seizoen 1 zie je afleveringen van een uur die zijn gewijd aan het leven van Michelle Obama en andere beroemde First Ladies die haar voorgingen, zoals Eleanor Roosevelt en Betty Ford.

Glamour Magazine meldt dat de president van Showtime, Jana Winograde, zei: "Gedurende onze geschiedenis hebben de echtgenoten van presidenten een opmerkelijke invloed uitgeoefend, niet alleen op de leiders van het land, maar ook op het land zelf."

“First Ladies past perfect in de Showtime stuurhut van drama en politiek, en laat zien hoeveel persoonlijke relaties zowel binnenlandse als mondiale gebeurtenissen beïnvloeden.”

Wie gaat Obama spelen?

Er is weinig onthuld over de releasedatum van de show en wie de rollen van deze iconische vrouwen zullen spelen. Een ding dat we zeker weten, is dat Viola Davis is bevestigd als ster als Michelle Obama. Ze zal ook dienen als uitvoerend producent van de serie naast echtgenoot Julius Tennon.

“Zooo trots!!! Deze machtige, waardige koninginnen met respect eren en verheffen,” gutste Viola op Twitter.

Haar erfenis gaat door

Michelle Obama blijft vandaag de dag de leidende kracht van veel vrouwen. De vrouwen die het meest worden beïnvloed door haar leidende kracht zijn de twee dochters van Obama, Malia en Sasha. Michelle beweert dat ze hen zoveel advies geeft dat ze haar beu zijn.

Het belangrijkste advies van allemaal… ze moeten hun eigen gang gaan', vertelde Obama vorige week aan Oprah Winfrey in een interview.

Aanbevolen: