Dit is wat fans echt denken over 'The Bradshaw Bunch

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken over 'The Bradshaw Bunch
Dit is wat fans echt denken over 'The Bradshaw Bunch
Anonim

Het gebeurt niet elke dag dat we een voetballegende zien veranderen in een realityster. Welnu, dit is wat Terry Bradshaw naar de tafel bracht toen hij op reis ging om de wereld een nieuwe kijk op zijn persoonlijkheid en zijn familie te laten zien in de serie, The Bradshaw Bunch.

Het eerste seizoen van de show, dat in september 2020 werd uitgezonden, opende de fans van Terry voor veel over zijn leven, waaronder zijn 19-jarige relatie met zijn vrouw, Tammy Bradshaw. De show bevat ook enkele complexiteiten in de stamboom. Over het algemeen waren sommige mensen er blij mee, terwijl anderen op het hek stonden. Dit is wat fans echt van de show vinden.

6 Fans zijn al verslaafd aan de show

Op het eerste gezicht vroegen de meeste mensen zich af waarom een voormalige atleet de wereld van reality-tv betrad, omdat het een beetje vreemd leek. Blijkt dat Terry Bradshaw in de industrie is gestapt om zijn fans inzicht te geven in zijn familie. In zijn woorden zei de viervoudig Super Bowl-kampioen: "Ik dacht: 'Pap is nu 70, en als ik weg ben, zullen ze dit hebben om op terug te kijken en om te lachen'", herinnerde de inwoner van Louisiana zich. “Het wordt Erin, Rachel, Tammy, mijn stiefdochter Lacey. Een schoonzoon is kok. Erins man is paardentrainer en mijn oudste dochter verkoopt onroerend goed en gaat uit met een hele goede man, die mijn andere schoonzoon zou kunnen worden. Het is grappig!”

5 Terry en zijn familie zijn 'A Riot'

Nu begrijpen de meeste fans waarom Terry de show begon en sindsdien is het een hit. Sommigen van hen hadden zelfs een paar goede dingen te zeggen over de show. In zijn recensies zegt Randy Barker: Ik hou van deze show, Terry en zijn familie zijn een rel. Ik heb nog nooit zo hard gelachen om een reality-tv-show voor het hele gezin. Ik heb het gevoel dat hun show echt is en dat ze in het echte leven zijn zoals ze in de show zijn. Terry's vrouw en drie dochters zijn zo mooi en geestig, oh en zijn kleindochter Zuri is zo'n prachtig lief en slim meisje, ze maakt me kapot zoals ze soms naar Terry kijkt. Terry was een van de beste quarterbacks om naar te kijken in de NFL, nu is het leuk om hem na zijn pensionering tijd met zijn gezin te zien doorbrengen. Ik hoop dat deze show nog lang in de lucht blijft”

4 Sommigen denken dat 'The Bradshaw Bunch' gescript is

Terwijl de meeste andere realityshows vol zitten met controverses en drama, is The Bradshaw Bunch aan de andere kant gevuld met een beetje humor en veel familieliefde. De familie Bradshaw, waaronder Terry, Tammy en hun drie kinderen, geven fans een kijkje in hun wereld en de grappige capriolen die ze zo nu en dan uithalen.

Sommige mensen lijken echter te denken dat het allemaal in scène is gezet. Volgens hen, hoewel sommige scènes van tevoren zijn gepland, zijn de familie-interacties meestal spontaan. Ergens in 2020 zei Rachel, een van de Bradshaw-kinderen, dat "Mijn vader zei dat we niet nep konden zijn en dat als we wilden neppen, we geen show zouden doen", voegde ze eraan toe: "Iedereen moest echt zijn, en we zouden niet bang kunnen zijn om mensen van ons te laten houden.".

3 Nieuw seizoen betekent nieuwe veranderingen

Na een succesvol eerste seizoen zijn de legendarische 'girl dad' en quarterback, Terry Bradshaw en de Bradshaw Bunch terug voor een tweede aflevering. Hoewel de pandemie van 2020 iedereen in lockdown hield, had het verschillende effecten op iedereen. Voor Terry bracht het hem dichter bij zijn familie, en gelukkig voor de fans, E! had camera's ter plaatse om alles voor seizoen 2 vast te leggen. Volgens de trailer bevat het nieuwe seizoen, dat in oktober in première ging, veel meer over het leven van The Bradshaw Bunch en zal er waarschijnlijk nog meer mensen aan vast zitten.

2 Fans verwachten meer actie

Veel mensen begonnen twijfelachtig te zijn over The Bradshaw Bunch, maar nadat ze seizoen 1 hebben gezien, kunnen we gerust stellen dat fans zich meer verbonden voelen met de Bradshaws. In seizoen 2 lijken fans veel meer te willen en tot nu toe heeft het seizoen niet teleurgesteld. In het nieuwe seizoen staat de hele Bradshaw-bende centraal met een focus op het leven van hun dochters, Rachel, Erin en Lacey.

In seizoen 1 was Rachel min of meer gefocust op haar nieuwe carrièrepad in onroerend goed en haar muziek. Het is een langzaam proces, maar ze lijkt haar liefde voor muziek te herontdekken toen ze zelfs een optreden in de Grand Ole Opry binnenhaalde. Erin aan de andere kant is druk met haar man, Scott Weiss, terwijl ze de mogelijkheden onderzoeken om hun gezin uit te breiden. Lacey en Noah Hester, haar man, moeten heen en weer schuiven tussen Hawaii en Texas.

1 Terry Bradshaw maakt nog steeds ruzie met mensen buiten de show

Blijkbaar, als Terry Bradshaw niet achter de camera's staat, maakt hij tijd vrij om zijn fans persoonlijk te plezieren. De Emmy Award-winnende Hall of Famer zat naast LRTC-oprichter, David Bazzel, voor wat escaleerde tot een 45 minuten durende variétéshow. De show vond plaats in het Doubletree Hotel in het centrum van Little Rock en bevatte een Bazzel-Bradshaw-duet van een nummer van Bradshaws gospelalbum uit 1976. Afgezien van de muziekuitvoering, sprak Terry ook over een aantal serieuze problemen waarmee hij in het verleden te maken had gehad, waaronder verschillende gevechten met depressie en angst tijdens het opvoeden van zijn dochters.

Praten over zijn verschillende carrièrepaden kwam later in de show ook ter sprake, waarbij hij uitlegde hoe hij erin slaagde de overstap te maken van een succesvolle carrière in de atletiek naar Hollywood. En natuurlijk kan Terry Bradshaw op geen enkele manier voor mensen komen en ze niet kapot maken. Hij dook in komedie en liet het publiek van het Doubletree Hotel naar adem happend terwijl ze hard lachten. Over het algemeen leek het een leuke ervaring uit de eerste hand voor de fans en het maakt Terry alleen maar geliefder.

Aanbevolen: