Heeft Leonardo DiCaprio ooit werk aan zijn gezicht gedaan?

Inhoudsopgave:

Heeft Leonardo DiCaprio ooit werk aan zijn gezicht gedaan?
Heeft Leonardo DiCaprio ooit werk aan zijn gezicht gedaan?
Anonim

Na al die jaren blijft Leonardo DiCaprio de rol van eye candy spelen voor miljoenen mensen over de hele wereld. Vraag het maar aan de vrouw van Jeff Bezos, Lauren Sanchez, die betrapt werd op het bewonderen van Leo's uiterlijk. In werkelijkheid zal zijn persoonlijke leven altijd een onderwerp van gesprek zijn, fans willen weten of hij ooit zal trouwen, of dat hij op een gegeven moment zal besluiten om kinderen te krijgen. Alleen Leo zelf weet de antwoorden op de vragen.

Bovendien vragen fans zich misschien af hoe Leo door de jaren heen zo gracieus ouder is geworden? Heeft hij zijn werk gedaan, of heeft hij gewoon goede genetica? We zullen enkele geruchten en speculaties bekijken die de afgelopen jaren de ronde hebben gedaan.

DiCaprio was vanaf het begin een hartenbreker

Het maken in Hollywood was niet altijd de droom van Leonardo DiCaprio. In eerste instantie zag Leo zich voor ogen om marien bioloog te worden. Dankzij zijn stiefbroer zou die droom echter veranderen omdat hij zijn focus zou verleggen naar acteren.

Hoewel hij tegenwoordig op de top van de berg staat, was het in het begin een beetje anders. Leo worstelde om vertegenwoordiging te vinden en bovendien wilde Hollywood zijn naam veranderen in Lenny Williams.

DiCaprio zou het verzoek afwijzen en zou een paar jaar langer zonder vertegenwoordiging blijven, maar al snel zouden de dingen beginnen te veranderen.

Het begon met een niet-gecrediteerde rol in 'Roseanne' en al snel zou zijn carrière omhoogschieten, want in 1993 nam hij deel aan de film 'What's Eating Gilbert Grape'.

Vanaf dat moment zou hij een enorme hartenbreker in het bedrijf worden, vooral als hij de rol van zijn leven op zich nam in 'Titanic', een waar hij aanvankelijk verrassend aarzelend mee was. Het veranderde hem in een enorme ster en al snel wilde elke filmregisseur de ster in de film.

Tot op de dag van vandaag is dat idee niet veranderd. Niet alleen is hij nog steeds te zien in de topfilms, maar fans zijn nog steeds niets dan complimenten als het gaat om zijn uiterlijk.

Bijna 50 jaar oud op 47-jarige leeftijd, vragen fans zich af of de acteur enige vorm van behandeling heeft ondergaan om zijn jeugdige uiterlijk na al die jaren te behouden.

Tabloids gespeculeerd dat DiCaprio misschien subtiele behandelingen heeft ondergaan

In het land van Hollywood lijkt het behouden van een bepaald imago van het grootste belang. Dat gezegd hebbende, bepaalde celebs gaan onder het mes om die looks voor een langere periode jeugdig te houden. Laten we het duidelijk maken, Leo heeft nooit enige vorm van operatie erkend, en er is ook geen bewijs dat hij iets gedaan heeft.

In werkelijkheid ziet Leo's gezicht er anders uit in vergelijking met vroeger, hoewel dat misschien te wijten is aan het feit dat hij een beetje ouder werd, samen met een paar kilo's onderweg.

Celebrity Surgery Before And After speculeert dat Leo misschien een aantal dingen heeft gedaan, waaronder een 'gezichtsverjonging', ook wel bekend als Botox. Fans kunnen hierover discussiëren, want Leo heeft rimpels op zijn voorhoofd, zodat de theorie uit het raam kan worden gegooid. Geruchten over fillers en een neuscorrectie hebben ook de ronde gedaan, maar daar lijkt ook geen waarheid in te zitten.

Zo te zien laat Leo het verouderingsproces zijn werk doen en in werkelijkheid is het een behoorlijk goede strategie. Vraag het maar aan de vrouw van Jeff Bezos!

Leonardo DiCaprio is nog steeds op de top van zijn spel

Jaren later staat Leo nog steeds op de top van de Hollywood-berg, met zoveel projecten in de maak. Hij voltooide net 'Don't Look Up' samen met 'Killers of the Flower Moon'. Leo is ook klaar voor een tv-miniserie, 'The Devil in the White City'.

Het cv van de acteur wordt jaar na jaar alleen maar aangevuld met grote rollen.

In werkelijkheid schrijft Leo veel van zijn succes toe aan geluk, zoals hij onthulde naast Deadline. Volgens Leo was het optreden naast Robert De Niro in 'The Boy's Life' een enorm moment in zijn carrière.

"Ik kijk niet alleen terug en zeg dat ik geluk heb, ik denk dat het een once-in-a-lifetime kans was en ik realiseerde me op dat moment niet hoe dankbaar ik moest zijn voor de mensen van die show, waaronder wijlen Alan Thicke, samen met de rest van de cast en producenten die ervoor pleitten dat ik de mogelijkheid had om die film te gaan maken. Ik had contractueel nog een paar afleveringen te doen."

"Hier lieten ze deze 15-jarige deze film maken die ik het geluk had te krijgen. Ik bedoel, hou je me voor de gek? Zonder die kans weet ik het niet. Ik weet het niet wat mijn carrière zou zijn geweest, dus ik ben dankbaar voor hoeveel geluk ik heb gehad. En ook dankbaar. Ik bedoel, als volwassene zeg je, verdomme ben ik dankbaar."

Ondanks al het succes blijft DiCaprio bescheiden.

Aanbevolen: