Heeft Hilary Duff ooit haar gezicht veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft Hilary Duff ooit haar gezicht veranderd?
Heeft Hilary Duff ooit haar gezicht veranderd?
Anonim

Hilary Duff staat al sinds haar zesde in de schijnwerpers. Ze is erin geslaagd om de Disney-vloek door de jaren heen te vermijden, maar ze werd nooit gespaard van de druk om op jonge leeftijd een bepaalde look te behouden. Gelukkig overwon de Lizzie Maguire-ster die problemen uiteindelijk. Sommige fans denken echter dat ze onder het mes is gegaan om haar huidige look te bereiken…

In de strijd van Hilary Duff met eten in haar tienerjaren

In een interview met BYRDIE in 2018 onthulde Duff dat ze tijdens haar tienerjaren worstelde met eten omdat ze probeerde bij een bepaald beeld te passen. "Ik worstelde een beetje toen ik 18 of 19 was met eten. En ik wilde passen in dit 'beeld' van een meisje dat ik niet ben. Maar dat is zo lang geleden', bekende ze. 'Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik in dezelfde strijd van vijf tot tien pond zit als de meeste andere vrouwen. Soms verpletter ik het en voel ik me geweldig, en andere keren heb ik zoiets van, ugh. "Ze voegde eraan toe dat moeder zijn haar in staat heeft gesteld om eroverheen te komen. druk helpt me om mijn prioriteiten recht te houden, " deelde de ster van Assepoesterverhaal.

Toch heeft ze een fitnessroutine ontwikkeld die haar in vorm houdt zonder zichzelf uit te hongeren. "Natuurlijk wil ik in vorm zijn, maar ik denk dat sporten voor mij meer een kwestie van geestelijke gezondheid is. Gewoon om buiten te zijn - ik wandel veel; ik zwem veel", vertelde ze aan de publicatie "En dan trainen, doen gewichten en me sterk voelen, die endorfines door je lichaam laten pompen is echt belangrijk voor je geluk. Ik sport veel. Natuurlijk wil ik fit zijn, maar ik ben 1.80 m en ik ben absoluut geen ' mager meisje.'Ik ben een gezond meisje. Ik voel me altijd echt gesterkt door wat mijn lichaam kan doen: baby's krijgen, zwanger worden of Luca rondzwaaien. Hij is ongeveer 45 pond, en ik ben hem aan zijn enkels bungelend en jaag hem overal achterna. Dus ik ben zo dankbaar dat ik sterk ben en dat mijn lichaam er voor me is."

Heeft Hilary Duff plastische chirurgie ondergaan?

Duff heeft niet direct gesproken over het laten doen van haar gezicht. Ze gaf echter wel toe dat ze haar glimlach had laten repareren. Ze vertelde People dat ze fineren op haar twee voortanden kreeg nadat ze ze tijdens een intens optreden op een microfoon had afgebroken. Daarna verloor de How I Met Your Father-actrice een tand op de ochtend van haar huwelijk met Matthew Koma in 2010. Gelukkig was de beste vriend van haar zwager een tandarts die dichtbij woonde. "Ik barstte in tranen uit. Toen begon ik om mezelf te lachen, en toen barstte ik echt in tranen uit", vertelde Duff aan Ellen DeGeneres. “Godzijdank heb ik [mijn tand] niet ingeslikt. Niet goed voor een bruid op haar trouwdag."

In 2014 werd de Cheaper by the Dozen-ster beschuldigd van het krijgen van lipfillers. Ze stopte snel de geruchten en zei: "Dezelfde lippen die ik altijd heb gehad … In dit geval is het gewoon rode lippenstift en een mooie hoek." Toen haar werd gevraagd naar haar geheim om er jong uit te zien, zei ze dat het erom gaat jong van hart te zijn. "Ik heb mijn hele leven volwassen moeten zijn sinds ik een carrière heb gehad sinds ik wat was, 10 of 11? Maar mijn persoonlijkheid is erg jong en ik heb veel energie", vertelde ze aan Paste. "Ik denk dat ik me soms de baby voel, en andere keren denk ik 'Ho, ik ben te oud om hier te zijn of te oud om dit te doen.'"

Hilary Duff is 'trots' op haar huidige lichaam

Onlangs maakte Duff de cover van Women's He alth waar ze naakt werd gefotografeerd. Hoewel ze aanvankelijk bang was om het te doen, "voelde ze zich sterk en mooi en lachte ze veel om in sommige van deze poses te komen zonder mijn hoog getailleerde moederjeans en oversized wat ik normaal draag", zei ze."Bedankt aan iedereen die deze dag voor mij heeft genormaliseerd en me heeft ondersteund met complimenten en liefde." Haar man steunde ook haar gewaagde foto's. "Ik baalde zo dat ik niet beschikbaar was voor deze cover, bedankt voor het invullen voor mij schat", grapte hij.

In haar interview met WH zei ze dat ze eindelijk "trots" is op haar moederlichaam. "Ik ben trots op mijn lichaam. Ik ben er trots op dat het drie kinderen voor mij heeft voortgebracht", zei ze. "Ik ben tot een vredige plek gekomen door de veranderingen die mijn lichaam heeft doorgemaakt." Ze voegde eraan toe dat het ouder worden haar alleen maar meer van haar lichaam heeft gemaakt. "Ik denk dat ik op 34-jarige leeftijd veel respect voor mijn lichaam heb gekregen", vertelde ze aan het tijdschrift. "Het heeft me alle plaatsen gebracht waar ik heen moet. Het heeft me geholpen een prachtig gezin op te bouwen. Ik heb het gevoel dat hoe ouder ik word, hoe meer zelfvertrouwen ik krijg en mijn lichaam heeft veel verschillende vormen en maten gehad, en ik' Ik ben echt gewoon gefascineerd door, ten eerste, vrouw zijn en, ten tweede, alle veranderingen die je lichaam tijdens je leven kan doormaken."

Aanbevolen: