Wat u moet weten over de verloofde van Lindsay Lohan, Bader Shammas

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over de verloofde van Lindsay Lohan, Bader Shammas
Wat u moet weten over de verloofde van Lindsay Lohan, Bader Shammas
Anonim

Het is zo leuk dat Lindsay Lohan net verloofd is. Ze heeft veel ups en downs gehad in haar leven, persoonlijk en in relaties, en het is geweldig om haar eindelijk gelukkig te zien.

Lohan is in het verleden in verband gebracht met vele beroemdheden, waaronder Aaron Carter, Wilmer Valderrama, Harry Morton, Samantha Ronson en meer. Ze is zelfs eerder verloofd geweest met de Russische miljonair Egor Tarabasov, maar nu is ze bij financier, en waarschijnlijk de eerste niet-beroemde persoon, Bader Shammas.

Ze kondigde de verloving voor het eerst aan op Instagram, verrassende fans en anderen. Het was de eerste keer dat ze publiekelijk over hen als koppel had gepost en veel mensen waren blij voor haar en haar nieuwe verloofde. De actrice verandert haar leven en hopelijk zullen deze twee het eindspel zijn. Omdat hij niet in de publieke belangstelling staat, weten veel mensen niet wie Shammas is. Lees hieronder alles over de verloofde van Lindsay Lohan, Bader Shammas.

8 Hun verlovingsaankondiging

Op 28 november plaatste Lindsay Lohan een foto van haar en Shammas met het bijschrift: "Mijn liefde. Mijn leven. Mijn familie. Mijn toekomst. @bader.shammas love." Nu lijken ze allebei extreem gelukkig in de serie van vier foto's waar Lohan haar ring in elk pronkt, maar het is onduidelijk of het voorstel die dag gebeurde of alleen de aankondiging. Hoe dan ook, de beste wensen voor het paar stroomden binnen. Lohan ontving een Harry Winston-ring, die volgens Insider naar schatting ongeveer $ 150.000 waard is.

7 Shammas en Lohan's relatie

Ze zijn relatief onopvallend gebleven met hun eerste bericht waarin ze hun verloving aankondigden. Shammas 'Instagram is privé, met ongeveer 600 volgers, omdat hij een heel rustig leven leidt, dus er is niet veel bekend over hun tijd samen. Volgens People is het stel in ieder geval samen sinds begin 2020, toen Lohan een inmiddels verwijderde groepsfoto deelde op een muziekfestival en het bijschrift vermeldde een vriendje. Een bron vertelde The Sun dat het stel al twee jaar samen is.

6 Bader Shammas werkt als financier

Shammas is de assistent-vice-president van Credit Suisse, volgens zijn LinkedIn-profiel. Credit Suisse is een wereldwijde investeringsbank en financiële dienstverlener, opgericht en gevestigd in Zwitserland. Daarvoor werkte hij als financier bij BNP Paribas, een van de grootste banken ter wereld.

5 Shammas ging naar school in Amerika

Ondanks dat hij uit Koeweit komt en het grootste deel van zijn tijd daar doorbrengt, ging Shammas naar de universiteit in de VS. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Zuid-Florida en in 2012 ontving de verloofde van Lohan een bachelordiploma in financiën van de universiteit van Tampa. Ze heeft een slimme verloofde.

4 Shammas komt uit Koeweit

De financier houdt graag veel van zijn persoonlijke informatie van internet, maar zijn profielen op sociale media verraden een beetje. Zijn privé Facebook-pagina zegt dat hij uit Koeweit-Stad, Koeweit komt. Hoogstwaarschijnlijk is dit de plek waar hij en Lohan elkaar hebben ontmoet omdat ze sinds 2014 in Dubai woont. "Er is een zekere rust die ik daar vind", vertelde de Mean Girls-actrice aan W magazine in februari 2018, en legde uit waarom ze besloot om de overstap te maken.. "Er zijn geen paparazzi, geen camera's; dat is een groot probleem voor mij."

3 Hij heeft de familie van Lindsay ontmoet

De foto die Lohan sindsdien verwijderde, toonde het stel dat rondhing met haar jongere zus, Ali. Haar broer, Dakota, deelde zijn felicitaties op Instagram en zei: "Mijn beste vrienden!!!." Haar moeder, Dina, liet ook goede wensen achter op Instagram. Haar vader, Michael Lohan, gaf via Hollywood Life een verklaring af over hun verloving: "Op basis van wat Lindsay tot nu toe heeft vrijgegeven, kan ik alleen maar zeggen dat ik zo blij ben voor haar en Bader, en trots op alles wat ze is. doen in het leven." Het lijkt erop dat ze de lippen stijf op elkaar houden over het aanstaande huwelijk.

2 Hoe hij goed is voor Lohan

Lindsay Lohan is al sinds haar kindertijd in de publieke belangstelling en heeft onderweg wat problemen gehad. Haar zeer openbare relatie is ingestort. Aangezien Shammas niet eens een profielfoto op zijn Linkedin heeft en al zijn sociale media-accounts privé zijn, lijkt hij helemaal niet in de schijnwerpers te staan. En dat is misschien precies wat Lohan nodig heeft.

1 Wat fans vinden van de verloving

Het is veilig om te zeggen dat de fans van Lindsay Lohan echt blij zijn met haar en haar speciale nieuws. Net als de familie van Lindsay, keuren de fans Bader Shammas goed en denken ze dat hij heel goed bij haar zou kunnen passen. Dat hij niet in de schijnwerpers staat, betekent alles voor hen. We kunnen niet wachten om te zien waar deze relatie heen gaat en wensen niets dan het beste voor het pas verloofde stel.

Aanbevolen: