Alec Baldwin's eerste interview over de 'Rust'-opname wordt beschreven als 'intens' en 'rauw

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin's eerste interview over de 'Rust'-opname wordt beschreven als 'intens' en 'rauw
Alec Baldwin's eerste interview over de 'Rust'-opname wordt beschreven als 'intens' en 'rauw
Anonim

De schietpartij van Halyna Hutchins op de set van Alec Baldwin's Rust Movie heeft Baldwins leven voor altijd veranderd. Hij draagt een zware last, want hij was degene die het pistool afvuurde - of was hij dat? In een langverwacht interview met ABC News, verklaart Baldwin dat hij die dag niet de trekker overhaalde. Het aangrijpende interview is nog niet uitgezonden, maar die verklaring van Baldwin is vrijgegeven, waardoor fans zich afvragen wat de elementen waren die daadwerkelijk in het spel kwamen.

Afgezien van een paar woorden met TMZ om de paparazzi te verzoeken zijn familie met rust te laten, heeft Alec Baldwin geen formele interviews over dit onderwerp gegeven. Hij heeft de zeer gewaardeerde en zeer ervaren George Stephanopoulos van ABC News zijn eerste sit-down toevertrouwd, en George heeft aangegeven dat dit het meest 'intensieve' interview was dat hij in de loop van zijn 20-jarige carrière heeft meegemaakt.

Alec Baldwin stort zijn hart uit

Het staat buiten kijf dat het leven van Alec Baldwin voor altijd is veranderd en dat de dingen voor hem absoluut nooit meer hetzelfde zullen zijn. Alleen hij kent de waarheid achter dat precieze moment dat een pistool afging en Halyna werd geraakt. Hij was tenslotte de man die het pistool vasthield. Dat is echter het enige feit dat hij bereid is te bevestigen. Voor zover hij de trekker overha alt, ontkent Baldwin het helemaal.

"Ik zou nooit een pistool op iemand richten en de trekker overhalen. Nooit", zei Baldwin, en zo begon het interview.

Nadat George Stephanopoulos met Baldwin zat voor wat ongetwijfeld het moeilijkste formele interview van zijn carrière was, beschreef hij de ervaring als zijnde; "rauw" en "intens." Hij vervolgde met te zeggen dat zijn indruk van Baldwin was dat hij echt "verwoest" was, en de diepgaande impact die dit incident op zijn leven had, was meteen duidelijk.

Het interview legt de rauwe emotie vast terwijl Baldwin in tranen uitbarst terwijl hij de tragische gebeurtenissen die zich ontvouwden opnieuw beleeft.

De gevoelens van de interviewer

Het vertrouwen in dit interview is een enorme knipoog naar het succes van George Stephanopoulos en zijn vertrouwde reputatie. Hij is de enige interviewer voor wie Baldwin zich open heeft gesteld, en hij deelt zijn ervaringen met fans. George zegt dat Baldwin diep bedroefd leek, maar ondanks de moeilijke omstandigheden was Baldwin "zeer openhartig" en "aanstaande".

Hij onthult dat Baldwin oprecht leek in zijn benadering en ging verder met het beschrijven van zijn ervaring door te zeggen; "Ik heb de afgelopen 20 jaar duizenden interviews gedaan bij ABC… dit was de meest intense die ik ooit heb meegemaakt."

Het emotioneel geladen, langverwachte interview wordt vanavond uitgezonden, en fans over de hele wereld zullen naar verwachting afstemmen om Baldwins versie van het incident beter te begrijpen.

Aanbevolen: