Wat heeft Carly Rae Jepsen gedaan sinds het uitbrengen van "Call Me Maybe"?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Carly Rae Jepsen gedaan sinds het uitbrengen van "Call Me Maybe"?
Wat heeft Carly Rae Jepsen gedaan sinds het uitbrengen van "Call Me Maybe"?
Anonim

Canadese muzikant Carly Rae Jepsen werd beroemd in 2012 met haar hitsingle " Call Me Maybe." Terwijl het nummer Carly werd tot een wereldwijde popster, had de zangeres eigenlijk al haar debuutstudioalbum Tug of War uitgebracht in 2008. Het was echter Carly's tweede studioalbum Kiss dat haar carrière echt van start ging.

Hoewel de muzikant een paar behoorlijk succesvolle hits heeft gehad na "Call Me Maybe" (zoals " I Really Like You"), weten de meesten misschien niet wat de Canadese ster heeft gedaan sinds haar doorbraak. Van optreden in tv-shows zoals 90210 en Castle tot openingstours voor Justin Bieber en Katy Perry - blijf scrollen om erachter te komen waar Carly Rae Jepsen zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden!

10 In 2012 was Carly de openingsact van Justin Bieber's Believe Tour

We trappen de lijst af met het feit dat Carly Rae Jepsen in 2012 de openingsact was van Justin Bieber's Believe Tour. Zoals fans zich zeker herinneren, was Justin een grote fan van "Call Me Maybe" en hij promootte het destijds zelfs op zijn Twitter. Daarnaast was het eigenlijk de manager van Bieber, Scooter Braun, die Carly Rae Jepsen bij zijn label tekende.

9 en ze verscheen in een aflevering van het tienerdrama '90210'

90210 Carly Rae Jepsen
90210 Carly Rae Jepsen

Volgende op de lijst is het feit dat Carly in 2012 ook verscheen in een aflevering van het tienerdrama 90210. In aflevering één van seizoen vijf getiteld "Til Death Do Us Part" maakte Carly een cameo als zichzelf, optredend op In de aflevering - die momenteel een beoordeling van 7,5 heeft op IMDB - speelde Carly naast Shenae Grimes-Beech, AnnaLynne McCord, Tristan Mack Wilds, Jessica Stroup en Jessica Lowndes.

8 In 2015 bracht ze haar derde studioalbum 'Emotion' uit

Emotie Carly Rae Jepsen
Emotie Carly Rae Jepsen

Op 24 juni 2015 - drie jaar na Kiss - bracht Carly Rae Jepsen haar derde studioalbum uit getiteld Emotion.

Gerelateerd: alles wat Whitney Port heeft gedaan sinds 'The City'

Het album wierf medewerkers zoals Sia, Mattman & Robin, Dev Hynes, Greg Kurstin en Peter Svensson van The Cardigans, en het produceerde drie singles - "I Really Like You", uitgebracht in maart, "Run Away with Me " uitgebracht in juli en "Your Type" uitgebracht in november.

7 En ze verscheen in een aflevering van het misdaaddrama 'Castle'

Kasteel Carly Rae Jepsen
Kasteel Carly Rae Jepsen

In 2015 verscheen Carly Rae Jepsen opnieuw in een populaire televisieshow - dit keer hebben we het over het misdaaddrama Castle. Carly speelde zichzelf in aflevering 22 van seizoen zeven van de show met de titel 'Dead from New York'. Naast Carly bevat de aflevering zijn vaste cast - Nathan Fillion, Stana Katic en Susan Sullivan - en heeft hij momenteel een 7,6-score op IMDb.

6 De muzikant ging op de Gimmie Love Tour

In 2015 begon Carly Rae Jepsen ook aan haar tweede tour genaamd Gimme Love. De tour werd gelanceerd ter ondersteuning van haar studioalbum, Emotion. Het opende op 14 september 2015 in Quezon City, Filippijnen en eindigde op 4 april 2016 in Fukuoka, Japan.

5 In 2016 nam ze deel aan de televisiespecial 'Grease: Live'

Vet- Live
Vet- Live

Een jaar later maakte Carly Rae Jepsen deel uit van de op televisie uitgezonden remake van de film Grease uit 1978. De tv-special genaamd Grease: Live was echter echt live, en naast Carly die Francesca "Frenchy" Facciano speelde, speelde het ook Aaron Tveit, Julianne Hough, Carlos PenaVega, Vanessa Hudgens, Keke Palmer, Kether Donohue, Jordan Fisher, David Del Rio, Andrew Call en Mario Lopez. Momenteel heeft Grease: Live een beoordeling van 7,3 op IMDb.

4 In 2018 was de zangeres de openingsact van Katy Perry's Witness Tour

In 2018 was Carly Rae Jepsen de openingsact op tournee voor weer een andere grote popster - dit keer hebben we het over zangeres Katy Perry.

Carly Rae Jepsen opende voor de muzikant in januari en februari 2018 tijdens de Noord-Amerikaanse data van Katy's Witness: The Tour.

3 In 2019 bracht ze haar vierde studioalbum 'Dedicated' uit

Carly Rae Jepsen toegewijd
Carly Rae Jepsen toegewijd

Een jaar later bracht de Canadese zangeres haar vierde studioalbum uit getiteld Dedicated. Het album werd uitgebracht op 17 mei 2019 en produceerde vijf singles - "Party for One" uitgebracht in november 2018, "Now That I Found You" en "No Drug Like Me" beide uitgebracht in februari 2019, "Julien" uitgebracht in april 2019 en "Too Much" uitgebracht in mei 2019. Hoewel het album geen mainstream succes was, waren haar fans er nog steeds door geobsedeerd!

2 die ze opvolgde met de toegewijde tour

Na de release van haar album Dedicated ging Carly Rae Jepsen op haar derde concerttournee, getiteld The Dedicated Tour. De tour begon op 23 mei 2019 in Stockholm, Zweden en eindigde op 21 februari 2020 in Oslo, Noorwegen. De rest van de shows die oorspronkelijk gepland waren van april tot mei 2020, werden geannuleerd vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie.

1 Ten slotte verhoogde ze haar nettowaarde tot $ 10 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat de Canadese muzikant in de loop der jaren een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft weten te vergaren. Hoewel het grootste deel van Carly Rae's inkomen uit haar muziek komt, verdient ze ook geld met kleine acteeroptredens en sponsoring via sociale media. Onnodig te zeggen - met toekomstige muziekreleases zal Carly's vermogen alleen maar meer groeien!

Aanbevolen: