Keert Dale Moss terug naar de 'Bachelor'-franchise na zijn scheiding met Clare Crawley?

Inhoudsopgave:

Keert Dale Moss terug naar de 'Bachelor'-franchise na zijn scheiding met Clare Crawley?
Keert Dale Moss terug naar de 'Bachelor'-franchise na zijn scheiding met Clare Crawley?
Anonim

Helaas was het niet verrassend toen The Bachelorette Clare Crawley en haar verloofde Dale Moss ermee ophielden. 12 dagen nadat ze de NFL-speler had leren kennen, dacht Crawley dat ze deze trofee mee naar huis zou nemen en er een einde aan zou maken. Clare Crawley probeerde niet eens haar genegenheid voor de 6' 3″ hunk te verbergen, en kunnen we het haar kwalijk nemen? Toen de productie zich realiseerde dat ze het seizoen vroegtijdig zou beëindigen, besloten ze Tayshia Adams in te schakelen om het seizoen te redden!

Clare en Dale gingen uit elkaar kort nadat het seizoen was uitgezonden, kwamen weer bij elkaar, verloofden zich en gingen weer uit elkaar. Hun wervelwind van een relatie had Bachelor Nation op een van de meest hobbelige achtbaanritten. Na een aantal maanden aan en uit te zijn geweest, besloten Clare Crawley en Dale Moss officieel uit elkaar te gaan. Was het echt liefde op het eerste gezicht of liefde op het eerste gezicht? Laten we eens kijken of Dale Moss zal terugkeren naar Bachelor Nation of zich in de schaduw zal verbergen.

6 Wanneer Clare Crawley Dale Moss voor de eerste keer ontmoet

De eerste keer dat Clare Dale ontmoette, zei ze: "Oh man. Ik heb echt het gevoel dat ik net mijn man heb ontmoet. Ik ben aan het trillen!" Clare probeerde niet eens te verbergen dat Dale de duidelijke koploper was en Chris Harrison wist dat dit een snel seizoen zou worden. Veel fans speculeren dat Clare te snel voor Dale viel en haar antwoord is: "Mijn vraag zou zijn aan de mensen die dat zeggen - aan de mensen die het vragen - wat is precies de formule om verliefd te worden? Is er een manier om het te doen? Is er een voorbeeld van hoe het is gedaan? Wie zijn deze mensen om te beslissen hoe lang het duurt voordat iemand verliefd wordt? Is het een week? Is het een maand? Is het een jaar? Is het twee jaar? Hoe mensen verliefd worden en de hoeveelheid tijd dat het gebeurt of wat het proces is [verandert]. Het is niet aan iemand om echt te beslissen of daar een uitsteekvormpje voor is.”

5 Dale Moss kwam alleen voor Clare Crawley

Na herhaaldelijk gevraagd te zijn om deel te nemen aan de show en het aanbod afgeslagen te hebben… zei Dale uiteindelijk ja. De reden dat hij ja zei, was dat Clare Crawley werd aangekondigd als de leidende dame van The Bachelorette. "Nu had ik nooit kunnen plannen wat er gebeurde omdat ik genomineerd was", zei Dale tijdens een aflevering van Raising the Bar With Alli and Adrian. "Ik heb me nooit echt aangemeld. En ik heb het keer op keer afgewezen. En ik heb me er uiteindelijk toe verbonden, vier dagen voordat iedereen naar de show zou vertrekken. En de enige reden waarom ik me ertoe heb verbonden was omdat Clare aangekondigd als Bachelorette op dat moment."

4 Het paar neemt een pauze

"Clare en Dale hebben de laatste tijd veel gevochten", vertelde een bron aan E! Nieuws. “Ze zijn het vooral oneens over levensstijlvoorkeuren. Dale wil in een levendige stad zijn en zich concentreren op zijn carrière, en Clare is geworteld in Sacramento om voor haar moeder te zorgen. Het is de laatste tijd erg gespannen tussen hen.” De insider van de outlet beweerde dat Dale het gevoel heeft dat de dingen te snel gaan. "Ze leren elkaar nog steeds kennen en ontdekken het allemaal nog steeds", aldus de bron. "Ze hebben besloten om voorlopig wat tijd uit elkaar te gaan… Ze zijn nog aan het uitzoeken hoe hun relatie logistiek moet zijn en of ze bij elkaar zullen blijven."

3 Geruchten over bedrog komen naar boven

Naar verluidt heeft Dale Moss Clare Crawley bedrogen met zijn vriendin Eleonora Srugo. Moss' vriend sprak zich uit en ontkende de geruchten en verklaarde: Dale en ik zijn en zijn al een paar jaar platonische vrienden. We zijn op geen enkele manier romantisch betrokken geweest. Ik was opgewonden over zijn verloving en wens hem alleen het allerbeste We zijn nooit betrokken geweest, hebben dating of een romantische relatie gehad op welke manier dan ook. Alle claims die we hebben gedateerd of romantisch betrokken waren, zijn flagrante leugens.”

Clare en Dale worden weer gezien terwijl ze rondhangen in een poging om hun verbroken relatie te herstellen.

2 De laatste breuk

Eindelijk was het tijd voor Dale en Clare en de rest van Bachelor Nation om van deze hoofdpijn af te komen. In september 2021 onthulden Clare en Dale dat het deze keer voorgoed voorbij was. Het liep niet goed af en er is geen herstel meer aan de hand. Clare plaatste een lang, lang bijschrift op Instagram waarin ze de hand van haar moeder vasthoudt met de geliefde vrijgezel Abigail Heringer op de foto getagd. Heringer maakte zichzelf los op de foto, maar het gebaar alleen was al genoeg om wat wenkbrauwen op te trekken.

1 Zal Dale terugkeren naar Bachelor Nation

Het lijkt erop dat Dale een oneerlijke rit had tijdens zijn tijd in de show. Hij werd meteen gekozen door de hoofdrolspeler en kon geen echte relaties aangaan met de cast en iedereen had een mening over hem. Fans zouden niet verbaasd zijn als Dale Moss op Bachelor In Paradise zou gaan of misschien zelfs de hoofdrolspeler van de franchise zelf was. Bachelor producers hebben in het verleden gekkere dingen gedaan, dus de tijd zal het leren!

Aanbevolen: