Voormalig 'Bachelorette' Clare Crawley en Dale Moss Split, is het echt voorbij deze tijd?

Inhoudsopgave:

Voormalig 'Bachelorette' Clare Crawley en Dale Moss Split, is het echt voorbij deze tijd?
Voormalig 'Bachelorette' Clare Crawley en Dale Moss Split, is het echt voorbij deze tijd?
Anonim

Amerikaanse tv-persoonlijkheid en haarstylist Clare Crawley was op 39-jarige leeftijd de oudste vrijgezel in de geschiedenis van de show. Vóór de vrijgezellin nam Crawley deel aan zowel The Bachelor als Bachelor In Paradise. Clare verloor echter in de eerste show van een andere deelnemer. Bovendien verliet ze vrijwillig de Bachelor In Paradise-show omdat ze haar soulmate niet vond. Clare sloot zich later aan bij de Bachelor Winter Games, waar ze begon te daten met Benoit Beauséjour-Savard, maar een paar maanden later brak met hem.

In 2020 ontmoette Clare Crawley op The Bachelorette de 32-jarige Dale Moss, een Amerikaanse ex-voetballer. Moss begon zijn carrière in het voetbal op 24-jarige leeftijd, maar stopte net na twee jaar met spelen.

De relatie van Clare Crawley en Dale Moss kende veel ups en downs sinds ze in 2020 bij elkaar kwamen. Het paar ging net weer uit elkaar in september 2021, maar is het echt voorbij deze tijd? Laten we de belangrijkste hoogtepunten van de rotsachtige relatie tussen Crawley en Moss ontdekken.

8 Ze dumpten 'The Bachelorette' in november 2020 om zich te verloven

Op 5 november 2020 stapten Clare en Dale uit The Bachelorette, minder dan twee weken bezig met filmen en verloofden zich. Het koppel streamde hun verloving live op Instagram zodat honderdduizenden fans het feest konden volgen. Clare bedankte haar ex-vriend Benoit Beausejour-Savard voor het steunen van haar relatie met Dale. Ze toonde ook haar teleurstelling in de hatelijke opmerkingen en meningen die ze kreeg na haar verloving met Moss.

7 Clare Crawley en Dale Moss gingen uit elkaar in januari 2021

De perfecte liefde tussen Clare en Dale die mensen in november en december 2020 zagen, was misschien toch niet zo perfect. Crawley en Moss besloten eind januari 2021 hun relatie te beëindigen. Volgens E! News, het paar ging uit elkaar vanwege verschillen in levensstijl, waar Dale ergens wilde wonen waar hij zijn carrière kon laten groeien, terwijl Clare in Sacramento had willen blijven om haar moeder te helpen.

6 Clare onthulde dat ze worstelde na de splitsing

Clare zou er kapot van zijn nadat ze het uitmaakte met Dale. De Bachelorette-ster wilde zich weer concentreren op haar leven en welzijn, maar ze was emotioneel gebroken. Ze onthulde later dat ze de breuk niet had geïnitieerd, zoals Dale beweerde in een bericht op Instagram.

Moss had al gezegd dat de twee besloten hadden om samen uit elkaar te gaan. Bovendien kwamen er geruchten over bedrog naar voren, waarbij Dale werd beschuldigd van een affaire met Eleonora Srugo. De laatste ontkende de claims.

5 Ze werden samen gespot in februari, hand in hand

Rond half februari werden Clare en Dale twee keer samen gespot in Florida. Ze waren aan het rondhangen en dronken terwijl er niemand om hen heen was. De volgende dag plaatsten Crawley en Moss Instagram-verhalen van hetzelfde diner, waaruit bleek dat de twee samen uit eten gingen. Bronnen verklaarden dat het duo weer bij elkaar kwam zonder opnieuw officieel een relatie te hebben. Ze waren gewoon weer aan het praten om te zien of het weer zou werken. Een paar dagen later hingen de twee samen op het strand.

4 Ze onthulden op Instagram dat ze weer samen waren

Begin april kondigde Dale aan dat hij en Clare weer aan het daten waren terwijl ze probeerden een aantal problemen in de relatie op te lossen. Hij voegde eraan toe dat ze het privé doen, wat hen meer helpt. Moss zei dat wanneer de tijd rijp is, de twee er in het openbaar over zullen praten. Bovendien schuwde hij het idee dat geruchten over vreemdgaan de reden waren waarom het paar uit elkaar ging. Dale voegde eraan toe dat ze dit onderwerp nog niet eerder hadden besproken.

3 Dale Moss verschijnt op Instagram van Clare Crawley

Voor het eerst sinds hun breuk plaatste Clare een foto van Dale op haar Instagram, waar ze zich een van haar honden voorstelde die een dutje deed op de schoot van haar geliefde. Clare liet het gezicht van Dale echter niet zien in de post. Ze ondertitelde de foto "The Boys" met een emoji met een blauw hart en tagde Dale in haar bericht op sociale media. Op 6 juni plaatste Clare ook een foto van haar en Dale samen terwijl ze opgewonden dansten op een dak.

2 Dale Moss viert 1e verjaardag met Clare

Het stel vierde hun 1e verjaardag op 29 juli. Dale plaatste op zijn Instagram een foto terwijl hij Clare hartstochtelijk kuste terwijl hij in zijn post de speciale momenten koesterde die ze samen hebben en niemand ziet ze. Hij zei dat dat de momenten zijn die hun leven speciaal maken. Clare had op haar beurt al een lange emotionele video van 4 minuten en 45 seconden gepost om haar eerste verjaardag met Dale te vieren.

1 Het koppel is eind september 2021 weer uit elkaar gegaan

Op 27 september meldde Page Six dat Dale en Clare voor de tweede keer uit elkaar gingen. Moss werd gespot zonder Clare op de bruiloft van een van hun vrienden. Bovendien plaatste Dale een Instagram-foto voor zijn 33e verjaardag zonder Clare in de post. Ze vierde ook zijn verjaardag niet en wenste hem niets op haar sociale media-accounts.

Hun laatste post samen was op 11 september. De redenen waarom ze weer uit elkaar gingen, waren dat Clare de bruiloft wilde plannen, terwijl Dale dat niet deed. Bovendien wilde ze in Sacramento blijven bij haar moeder, die lijdt aan chronische gezondheidsproblemen. Dale was het niet eens met Clare en wilde in plaats daarvan in New York gaan wonen.

Aanbevolen: