Hoe Clare Crawley en Dale Moss van elkaar verder gaan

Inhoudsopgave:

Hoe Clare Crawley en Dale Moss van elkaar verder gaan
Hoe Clare Crawley en Dale Moss van elkaar verder gaan
Anonim

Clare Crawley en Dale Moss begonnen hun relatie tijdens het 16e seizoen van The Bachelorette, waar de voormalige NFL-speler een van de de mannen die streden om de ster van het seizoen, Clare. De twee hadden een korte relatie, maar de intensiteit van hun liefde was er voor de hele wereld om te zien voor de duur van hun romance. Begin 2021 kwamen ze op een moeilijk punt en overwogen ze uit elkaar te gaan, maar besloten uiteindelijk om het nog een keer te proberen. In september maakten ze echter bekend dat ze voorgoed uit elkaar gingen.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat ze uit elkaar zijn gegaan en sindsdien hebben ze te maken gehad met de nasleep van een rommelige, openbare scheiding en hebben ze hun leven weer opgebouwd. Het was niet gemakkelijk, maar ze deden het wel.

7 Clare Crawley had het in het begin moeilijk

Mensen denken soms dat beroemdheden het gemakkelijker hebben om verder te gaan met hun relaties omdat ze zoveel tegelijk te doen hebben en zoveel mensen die van ze houden. Maar de waarheid is dat ze net als iedereen mensen zijn en dat een relatiebreuk hen onvermijdelijk treft. Vooral voor Clare Crawley kwam het einde van haar relatie met Dale Moss op een bijzonder dieptepunt in haar leven, dus meteen daarna verder gaan was lastig. Ze was aan het herstellen van haar operatie nadat ze haar borstimplantaten had verwijderd, en ze had te maken met de afnemende gezondheid van haar moeder. "Er kwam veel op mijn bord," zei ze, en voegde eraan toe, "het stortte allemaal in één keer in."

6 De onmiddellijke complicaties voor Dale en Clare

Wat het praktisch moeilijk maakte om verder te gaan, waren de onmiddellijke logistieke complicaties die ze hadden en het feit dat ze bij elke stap in de publiciteit kwamen. Een van de grootste problemen die openbaar werd gemaakt, was de verklaring van Dale's vertegenwoordiger waarin stond dat hij had geprobeerd in contact te komen met Clare om de zaken in der minne te beëindigen en haar spullen terug te geven, maar ze had hem voor alles geblokkeerd. Clare was gekwetst toen ze deze verklaring las en zei dat het hun proces om het goed te maken vertraagde.

"Ik wou dat mensen beide kanten kenden, weet je, want het is gemakkelijk voor een publicist of een bron om te vertellen hoe ze willen dat hun klant of vriend eruitziet en lijkt, vooral wanneer je carrière gebaseerd, en dromen zijn gebaseerd, op het in de openbaarheid zijn, "verklaarde Clare. "Maar dingen zijn kwetsend en ik ben een mens, dus het raakt me wel. Het is erg onpersoonlijk om uitspraken en artikelen te plaatsen."

5 Privacy is de sleutel voor Dale Moss en Clare Crawley

Toen de definitieve scheiding eindelijk openbaar werd gemaakt, nam Dale de beslissing om er zo min mogelijk in het openbaar over te praten. Hij legde een korte verklaring af aan de pers waarin hij zei dat hij "ervoor had gekozen om niet in het openbaar te spreken over al deze rapporten omdat hij Clare en haar familie het respect wil geven dat ze nodig hebben in deze moeilijke tijd." Zijn verklaring vervolgde: "Dale weet hoe het is om de gezondheid van een moeder na verloop van tijd te zien verslechteren, en hoe verwoestend dat is."

Vervolgens voegde hij eraan toe dat hij hoopte dat mensen zouden begrijpen hoe moeilijk het voor hen beiden zou zijn om verder te gaan en dat ze hun privacy zouden respecteren en hen de ruimte zouden geven. Dale van zijn kant probeerde dat voor Clare te doen.

4 Clare Crawley heeft vrede met de situatie

Nog niet zo lang geleden beantwoordde Clare enkele vragen van haar volgers op Instagram, en een paar daarvan gingen over de breuk met Dale. Hoewel haar antwoorden niet expliciet over hem gingen, sprak ze wel over het verlaten van een relatie en hoe ze rust had gevonden na de pijn. Toen haar werd gevraagd naar tips om over een relatiebreuk heen te komen, zei ze: "Focus op mijn zelfzorg, genezing en groei. Geen enkele man kan dat van mij afnemen." Ze werd ook gevraagd naar het leven in het algemeen, waarbij een volgeling haar vertelde dat ze eruitzag alsof ze zich beter voelde, waarop ze antwoordde: "Ik heb zeker op zoveel manieren rust gevonden, dus bedankt!"

Daaraan voegde ze eraan toe dat ze nog steeds met andere problemen in haar leven te maken had, maar dat haar perspectief in de loop van de tijd was veranderd, en ze raadde aan om professionele hulp in te schakelen wanneer dat nodig was.

3 Waar is Clare Crawley nu?

Nu ze opgewonden verder gaat met het volgende hoofdstuk van haar leven, concentreert Clare zich op haar werk en geniet van elke stap. Ze is de trotse mede-eigenaar van The Facto, een schoonheidssalon in Sacramento, Californië, en ze verbetert elke dag als haarstylist.

Ze werkt ook voortdurend samen met verschillende merken, laat de wereld haar talenten zien en maakt bepaalde producten toegankelijker voor haar volgers met kortingscodes.

2 Waar is Dale Moss nu?

Dale leeft ook zijn beste leven. De voormalige atleet is een wereldwijde ambassadeur voor de Special Olympics en hij heeft zich gericht op het versterken van atleten met een verstandelijke handicap en het helpen ervan om te genieten van sport. Begin dit jaar woonde hij de 2022 X Games bij in Aspen, Colorado, waar veel speciale Olympische snowboarders en skiërs samenkwamen om te strijden. Hij was dankbaar en voelde zich vereerd om deel uit te maken van zo'n speciale gebeurtenis.

1 Clare Crawley en Dale Moss zullen altijd van elkaar houden

Ondanks alles wat ze in het openbaar hebben meegemaakt, zullen zowel Clare als Dale zich de goede kanten van hun relatie voor altijd herinneren. Op de vraag of ze spijt had van hun tijd samen vanwege de manier waarop die was geëindigd, zei Clare iets dat waarschijnlijk een van de meest ontroerende uitspraken over hun relatie zal blijven.

"Ik hield van, en heb altijd zo'n diepe liefde gehad voor Dale", vertelde ze. "A) hij gaat niet van de ene op de andere dag weg en B) ik heb er geen spijt van dat ik van hem hield."

Aanbevolen: