Man bekent schuld aan de dood van Nicki Minaj's vader

Inhoudsopgave:

Man bekent schuld aan de dood van Nicki Minaj's vader
Man bekent schuld aan de dood van Nicki Minaj's vader
Anonim

Een inwoner van Long Island heeft zojuist schuldig gepleit voor een telling van het verlaten van de plaats van een ongeval en een andere telling van geknoei met bewijsmateriaal met betrekking tot het ongeval in februari 2021 waarbij Robert Maraj, de vader van Nicki Minaj, om het leven kwam. Charles Polevich leek berouw te tonen voor zijn rol bij de dood van Maraj en had daarvoor nooit problemen gehad met de wet.

Omdat hij een schuldbekentenis heeft ingediend, zal er geen proces zijn en zal Pollevich in plaats daarvan zijn straf krijgen. Zijn veroordeling zal in augustus plaatsvinden, en de rechter verbindt zich tot niet meer dan een jaar gevangenisstraf. Die rechter heeft geen uitspraken gedaan over de zaak en het is op dit moment niet bekend of dat zo blijft. Als dat echter deel uitmaakt van een pleidooi, zal dat officieel het geval zijn.

Vanaf deze publicatie heeft Minaj niet gereageerd op de schuldigverklaring. Ze blijft haar vader echter af en toe eren op sociale media. Het is ook niet bekend of ze de veroordeling zal bijwonen, of dat ze Polevich ooit eerder heeft ontmoet.

Wat gebeurde er in februari 2021?

Het ongeval vond plaats op een rijbaan in New York op 12 februari. Tijdens het lopen werd de vierenzestigjarige aangereden door Polevich, die onmiddellijk daarna vertrok. Maraj stierf de volgende dag in het ziekenhuis. Polevich werd een week later gearresteerd in verband met de vluchtmisdrijf en sindsdien zijn er geen andere arrestaties geweest. Na de dood van Maraj bleef de 'Super Bass'-artiest weg van sociale media, maar keerde in mei 2021 terug naar Instagram om nieuwe muziek aan te kondigen die op Instagram uitkomt.

Wie is Charles Polevich?

Marc Gann, de advocaat van de chauffeur heeft Pollevich gedurende dit hele proces bijgestaan. Hij heeft er geen probleem mee om goede dingen over hem te zeggen, ondanks wat er is gebeurd. Billboard meldde onlangs verklaringen van de advocaat als reactie op de schuldigverklaring.

“Mr. Het levensverhaal van Polevich is er een van het helpen van anderen, wat deze zaak zo karakterloos maakt”, zei Gann. “Er zijn geen beschuldigingen van middelengebruik of misbruik als oorzaak van zijn gedrag en we zijn van mening dat een medisch hartprobleem heeft bijgedragen aan het gedrag van de heer Polevich. De heer Polevich kon niet meer medelijden hebben met het verlies van de heer Maraj.”

Nadat Minaj terugging naar sociale media, plaatste ze verklaringen over de dood van haar vader op haar website, die sindsdien zijn verwijderd. Ze noemde zijn dood 'het meest verwoestende verlies van mijn leven'. Ze vervolgde haar verklaring door te zeggen: Ik merk dat ik hem de hele tijd wil bellen. Meer nu hij er niet meer is. Het leven is grappig op die manier. Moge zijn ziel rusten in het paradijs. Hij was erg geliefd en zal erg gemist worden.”

De artiest heeft onlangs nieuwe muziek uitgebracht, die in première gaat in de top tien van de iTunes-hitlijsten. Ze verscheen ook op Carpool Karaoke met James Corden. Hoewel ze een vijfde album heeft aangekondigd, heeft ze nergens anders over gesproken, en vanaf deze publicatie is er geen woord over een releasedatum.

Alle muziek van Minaj kan nu worden gestreamd op Spotify en Apple Music. Ze blijft actief op sociale media, met enkele van haar recente berichten van het 2022 Met Gala. Naast gevangenisstraf zal Polevich waarschijnlijk een boete en een schorsing van de licentie krijgen, zo niet beëindiging.

Aanbevolen: