Project Runway': fans reageren op de dramatische exit van Meg Ferguson

Inhoudsopgave:

Project Runway': fans reageren op de dramatische exit van Meg Ferguson
Project Runway': fans reageren op de dramatische exit van Meg Ferguson
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 22 oktober 2021 worden hieronder besproken. Als het gaat om seizoen 19 van Project Runway is het duidelijk dat de ontwerpers brengen zowel het talent als het drama. De aflevering van vanavond zat vol met een paar spektakels, en we hebben het niet alleen over de looks van de landingsbaan. De deelnemers kregen officieel hun allereerste solo-uitdaging, en het had allemaal te maken met streetwear.

Hoewel fans Karlie Kloss zeker missen, zullen het model en de Project Runway-jury dit seizoen in en uit springen, maar gastheer Christian Siriano doet fantastisch werk om de boel in beweging te houden. Vorige week waren fans er getuige van dat Bone Jones de allereerste overwinning mee naar huis nam, waardoor we ons allemaal afvragen wie de volgende zal zijn om als beste uit de bus te komen.

Terwijl de ontwerpers hun schetsen klaarmaken, lijkt het alsof Meg Ferguson uit Tulsa, geboren in Oklahoma, zich op de hete stoel bevond. Na wat fans een performatief gesprek met Prajjé noemen over modelkeuzes, begon Meg het met hem en collega-ontwerper Kenneth in de werkkamer, wat leidde tot haar dramatische exit.

Het ging allemaal om de streetwear

Christian Siriano gaf de ontwerpers niet veel tijd om de nieuwste uitdaging, streetwear, te introduceren! Dit is de allereerste solo-uitdaging voor de deelnemers na het groepsbezoek van vorige week om een volledige samenhangende en kleurrijke collectie te creëren. Veel van de ontwerpers waren enthousiast, aangezien streetwear helemaal in hun straatje past, terwijl anderen in hun schoenen stonden te trillen.

Modellen moesten racen om een model uit te zoeken voordat ze aan hun schetsen begonnen, en het lijkt alsof een paar ontwerpers modellen overhielden die niet bij hun ontwerp pasten zoals ze wilden. Zowel Prajjé als Kenneth creëerden culturele stukken die het beste zouden passen op modellen boven die cultuur, vooral als het ging om een door Prajjé op Haïtiaans geïnspireerd ensemble.

Meg en Kenneth stappen in

Het ging in een oogwenk van goed naar slecht toen Meg Ferguson en Kenneth er in de werkkamer aan begonnen. De spanning begon voor het eerst te koken tijdens de schetsperiode, waar Prajjé en Meg het belang bespraken van een zwart model dat zijn ontwerp vertegenwoordigt. Hoewel Meg het ermee eens leek te zijn, lijkt het alsof ze de convo te ver ging, vooral als het ging om het vergelijken van het gebrek aan raciale diversiteit in de mode met het gebrek aan plus-size modellen.

Prajjé deelde dat hij zich ongemakkelijk voelde tijdens hun gesprek, maar hij ging van ongemak naar ontevredenheid toen Meg en collega-ontwerper Kenneth Barlis ermee in aanraking kwamen in de werkkamer. Kenneth, die een Aziatisch geïnspireerd stuk ontwierp, wilde van model wisselen met Meg, die een Aziatisch model had. Terwijl ze toegaf en overstapte, deed ze het niet zonder slag of stoot.

Fans noemden Meg een 'nepbondgenoot', aangezien haar wisselende modellen niet van een echte plek leken te komen. Hoewel Kenneth Meg op het allerlaatste moment van de werkdag vroeg om van model te wisselen, is het duidelijk dat Meg nee had kunnen zeggen, maar ze stemde toe, maar moest haar punt duidelijk maken, en niet op de beste manier.

Nadat Prajjé zich verzamelde voor Kenneth, beweerde hij dat Meg's reactie op het wisselen van model, waaronder Kenneth zeggen "stop met praten" en tegen hem schreeuwen in de werkkamer, "nep" en ongepast was. Meg ging later weer achter Kenneth aan en vroeg hem waarom hij Prajjé toestond haar nep te noemen voordat hij in tranen de werkkamer uit stormde. Fans waren er snel bij om haar gedrag als "Karen-achtig" te bestempelen en beweerden dat ze "een halve seconde verwijderd was van het vragen naar de manager van Project Runway", zoals @ZachGilyard schreef in een tweet.

Prajjé neemt de overwinning mee naar huis

Hoewel het drama genoeg was om Kenneths ontwerp te laten ontsporen, leek het alsof het te veel was voor Meg om te verwerken. De ontwerper nam de beslissing om de show te verlaten en beweerde dat de stress en intensiteit veel te veel voor haar waren om mee om te gaan. Met het dramatische vertrek van Meg Ferguson besloten de juryleden niemand naar huis te sturen, maar er zou nog steeds een winnaar worden aangewezen.

Nadat zijn Haïtiaanse stuk de jury verblufte, was het duidelijk dat het ontwerp van Prajjé een overwinning waard was, en gelukkig voor de ontwerper was dat ook zo! Prajjé pakte niet alleen de winnende look van vanavond, maar hij zorgde ook voor veiligheid voor volgende week, en gezien de gespannenheid van de concurrentie, is immuniteit iets wat elke ontwerper zou willen.

Aanbevolen: