Project Runway': Katie Kortman geeft Christian Siriano de schuld van haar mislukte ontwerp

Inhoudsopgave:

Project Runway': Katie Kortman geeft Christian Siriano de schuld van haar mislukte ontwerp
Project Runway': Katie Kortman geeft Christian Siriano de schuld van haar mislukte ontwerp
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 4 november 2021 worden hieronder besproken! "Floral? For Spring? Baanbrekend!" Als je weet uit welke film die regel komt, dan kijk je waarschijnlijk naar Project Runway. Tijdens de aflevering van vanavond werden de ontwerpers uitgedaagd met een nieuwe taak met… je raadt het al, bloemen! De deelnemers waren in staat om hun eigen bloemenprints te creëren met een grafisch ontwerper, terwijl ze tegelijkertijd een high-end catwalk-look creëerden.

Hoewel dit in veel van de steegjes van de ontwerper paste, lijkt het alsof enkelen onder de druk vielen, waaronder Katie Kortman. De moeder van vier heeft het de hele wedstrijd moeilijk gehad en na haar tumultueuze poging om een bloemige look te creëren, lijkt het alsof Katie het doel volledig heeft gemist.

Nou, het lijkt erop dat de jury het eens was en Katie bij de onderste drie eindigde, een plek waar ze begint te wennen. Hoewel haar uiterlijk haar niet de slechtste feedback opleverde, was het genoeg dat ze Christian Siriano de schuld zou geven, waar fans helemaal niet blij mee waren.

Katie Kortman geeft Christian Siriano de schuld

Katie Kortman was behoorlijk enthousiast over de bloemenuitdaging, aangezien het precies is wat ze graag maakt. Ondanks dat Katie bekend staat om haar levendige modegenre, lijkt het alsof het mis is gegaan met Kortman tijdens haar high-end catwalklook.

Na een moeilijke tijd te hebben gehad om met haar grafisch ontwerper te communiceren, lijkt het alsof Katie het nog moeilijker heeft om haar look uit te voeren. Toen Christian Siriano de werkkamer binnenkwam, gaf hij Katie onmiddellijk wat stand-up feedback. De presentatrice en voormalig Project Runway-ontwerper noemde Katie's broek iets dat circusartiesten zouden dragen, een thema dat ze helaas het hele seizoen volgt.

Nou, na Siriano's kritiek koos Katie voor een rok in plaats van een broek, maar de print, het ontwerp en de stofkeuze misten nog steeds het doel, zozeer dat het haar bij de onderste drie belandde. Tijdens de kritieken van de rechter wees Katie met de vinger naar Christian vanwege haar slechte beslissingen. De 40-jarige beweerde dat Siriano tijdens het creatieproces in haar hoofd kwam, wat leidde tot een minder dan geweldig resultaat.

Brandon Maxwell was er snel bij om Katie uit te roepen voor het beschuldigen van Christian en zei: "Meisje, doe dat niet!" terwijl ze beraadslaagden wie er naar huis zou gaan. Aangezien Katie elke aflevering het doel heeft gemist, is het duidelijk dat het niet de schuld van iemand anders is, maar van haarzelf.

Fans noemen haar ontwerpen "clownachtig"

Het lijkt alsof Christian Siriano niet de enige is die vindt dat Katie's ontwerpen eruitzien alsof ze in een circus thuishoren. Fans reageerden snel op Twitter als het ging om Katie's kleurrijke look. "Katie ontwerpt een clownsoutfit. Haar look is afschuwelijk!" een fan schreef, en ze hadden niet helemaal ongelijk!

Tijdens het runway-gedeelte van de wedstrijd had Gigi Hadid, mede-gastjurylid en supermodel, ook veel te zeggen over Katie's uiterlijk. Hadid merkte op hoe haar slechte keuze in stof eruitzag als "vilt", wat zeker geen plaats heeft op de catwalk, laat staan een "high-end" ensemble.

Ondanks het vallen in de onderste drie en het krijgen van minder dan positieve feedback week na week, lijkt het alsof de juryleden nog steeds meer willen, aangezien Katie veilig is gebleven. Hoewel de jury Katie nog een kans geeft, lijkt het er helemaal niet op dat fans hetzelfde willen doen. "Ze kan gaan. Ik ben de clownskleding beu", twitterde een andere fan. Hoera!

Darren wordt naar huis gestuurd

Hoewel Katie misschien gered is door de huid van haar tanden, was het Darren Apolonio die de laars kreeg! De 27-jarige had het het hele seizoen al moeilijk. Tijdens de allereerste uitdaging van de wedstrijd was het eigenlijk Bones Jones die Darrens allereerste look ontwierp, waardoor fans zich afvroegen waarom hij niet meteen naar huis werd gestuurd.

Nou, week na week bevond Darren zich ook op de bodem, waardoor zijn uitschakeling vanavond er een was die kijkers helemaal zagen aankomen. De jury complimenteerde Darren voor zijn artistieke capaciteiten, maar het is duidelijk dat hij nog veel te doen heeft als ontwerper.

Aanbevolen: