De waarheid over het vermogen van Gina Rodriguez sinds 'Jane The Virgin

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Gina Rodriguez sinds 'Jane The Virgin
De waarheid over het vermogen van Gina Rodriguez sinds 'Jane The Virgin
Anonim

Actrice Gina Rodriguez werd beroemd nadat ze de hoofdrol kreeg in The CW-komedie Jane the Virgin. Gedurende de vijf seizoenen prezen fans Rodriguez' uitvoering van het titulaire personage, een vrouw die zwanger wordt na onopzettelijke kunstmatige inseminatie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat haar optreden ook lovende kritieken kreeg.

Ondertussen oogstte de show zelf twee Emmy-knikken, zelfs toen fans zoemden over de show die mogelijk audio van een YouTuber had gestolen.

Voor Rodriguez gaf de show haar ook de exposure die nodig was om in aanmerking te komen voor andere projecten. In feite heeft de actrice in de loop der jaren zowel voor televisie als voor film gewerkt. Tegelijkertijd is Rodriguez ook achter de schermen druk bezig geweest. En wat haar vermogen betreft, fans vragen zich af hoeveel het is gegroeid sinds haar Jane the Virgin-dagen.

Gina Rodriguez was een geweldige multitasker tijdens 'Jane The Virgin'

Door aan een tv-show te werken, had Rodriguez misschien een strak schema, maar dat betekent niet dat de actrice geen tijd had voor iets anders. Rodriguez werkte zelfs aan verschillende grote projecten terwijl hij nog aan Jane the Virgin werkte. Zo maakte ze enkele gastoptredens in andere shows zoals Brooklyn Nine-Nine en Animals.

Rodriguez nam rond deze tijd ook verschillende filmprojecten op zich. Deze omvatten het comedy-drama The Backup Dancer uit 2014, waarin ook Rose Leslie en Ray Liotta te zien zijn. Slechts een paar jaar later speelde Rodriguez ook samen met Mark Wahlberg in de actie-rampfilm Deepwater Horizon.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt Deepwater Horizon de gebeurtenissen die hebben geleid tot de catastrofale olieramp van BP in 2010. In de film portretteert Rodriguez Andrea Fleytas, een van de weinige vrouwen die aan boord van het boorplatform werkt. Toen de actrice van Fleytas en de rol hoorde, wist ze dat ze de film moest maken.

"Ik dacht: 'Wat een geweldige kans voor een speelfilm om de Latino-gemeenschap, die deel uitmaakt van de Amerikaanse geschiedenis en een deel van de ruggengraat van de Amerikaanse geschiedenis, in een grote speelfilm te vertegenwoordigen', zei de actrice. vertelde Chicago Tribune. "Vooral een discussie over inclusie en de noodzaak om verschillende gezichten op het scherm te zien."

Kort daarna speelde Rodriguez in het avonturendrama Annihilation met Natalie Portman, Tessa Thompson en Jennifer Jason Leigh. Toen verscheen ze in de komedie Sharon 1.2.3. Rodriguez deed ook voice-acting voor animatiefilms als The Star, Ferdinand en Smallfoot en speelde prinses Marisa in de Disney-serie Elena of Avalor.

Gina Rodriguez is ook bezig sinds Jane The Virgin

Sinds Rodriguez haar werk aan Jane the Virgin heeft afgerond, heeft ze het behoorlijk druk gehad met verschillende series en filmprojecten. Om te beginnen sprak ze het titulaire personage uit in de Netflix-animatieserie Carmen Sandiego.

Van haar samenwerking met de streaminggigant, vertelde Rodriguez aan Vibe: Je weet hoe Netflix het doet, ze stellen gewoon niet teleur. We hebben echt geweldige partners voor de illustratie. Het wordt echt een geweldige reis.” Rond dezelfde tijd speelde Rodriguez ook in een remake van de Mexicaanse film Miss Bala.

Ondertussen lanceerde Rodriguez in 2020 haar eerste seriesamenwerking met Disney+, de familiekomedie Diary of a Future President. In de show speelt Rodriguez de eerste vrouwelijke Latina-president van Amerika, terwijl Tess Romero hier jongere zelf speelt.

Van het werken met Rodriguez, vertelde ze aan J-14: Na zoveel tijd met haar te hebben doorgebracht, heb ik absoluut het gevoel dat ik veel heb geleerd. Over het algemeen heb ik echt bewondering voor wie ze is als persoon.” Disney+ had de serie verlengd voor een tweede seizoen, maar het blijft onduidelijk of seizoen 3 doorgaat.

Hier is het vermogen van Gina Rodriguez vandaag de dag

Met alle projecten waar ze de afgelopen jaren bij betrokken was, geven schattingen aan dat Rodriguez nu ergens tussen de $ 5 en $ 8 miljoen waard is. Dit komt waarschijnlijk door haar recente samenwerkingen met zowel Netflix als Disney+.

Het is ook vermeldenswaard dat Rodriguez een van de mede-oprichters is van het lingeriemerk Naja, wat betekent dat haar inkomstenstromen verder gaan dan Hollywood.

Momenteel heeft Rodriguez een aantal lopende projecten met Netflix. Deze omvatten een live-action-functie van Carmen Sandiego, met Rodriguez in de titulaire rol. Tegelijkertijd produceert de actrice ook de animatieserie Los Ollie voor de streamer. Rodriguez heeft mogelijk ook toekomstige samenwerkingen met Disney+ buiten Diary of a Future President.

Onlangs is Rodriguez, naast een podcastproject, ook gehecht aan drie andere filmprojecten, wat betekent dat haar verschillende inkomstenstromen alleen maar groeien. Het is moeilijk te zeggen waar haar vermogen de komende jaren naartoe zal gaan, behalve dan.

Aanbevolen: