Jane The Virgin: De waarheid over de gezondheidsproblemen van Gina Rodriguez

Inhoudsopgave:

Jane The Virgin: De waarheid over de gezondheidsproblemen van Gina Rodriguez
Jane The Virgin: De waarheid over de gezondheidsproblemen van Gina Rodriguez
Anonim

The CW is door de jaren heen de thuisbasis geweest van vele populaire shows. Tijdens de jaren 2010 debuteerde Jane the Virgin op het netwerk en de serie, met in de hoofdrol Gina Rodriguez, was een doorslaand succes.

Rodriguez verhoogde haar vermogen dankzij de show, en sinds het einde is ze bezig gebleven met entertainment. Ze is ook openhartig over een aantal persoonlijke aspecten.

Naarmate ze meer over zichzelf heeft onthuld, heeft ze het bewustzijn over de ziekte van Hashimoto vergroot, iets waar ze dagelijks mee leeft. Laten we Gina Rodriguez eens nader bekijken en wat ze heeft gezegd over het leven met de ziekte van Hashimoto.

Gina Rodriguez was geweldig op 'Jane The Virgin'

Oktober 2014 markeert het debuut van Jane the Virgin op The CW. De show, die een satirische telenovela is, was precies waar het tv-publiek naar op zoek was, en na verloop van tijd werd de show een groot succes dat legio fans opleverde.

Met Gina Rodriguez in de titulaire rol, is Jane the Virgin het hilarische verhaal van Jane Villanueva, die een maagdelijke zwangerschap heeft na een ongeluk met haar dokter. De show ontwikkelt zich vanaf daar en neemt kijkers mee op een wilde rit, net als een traditionele telenovela.

In totaal werd de show vijf seizoenen uitgezonden en in totaal 100 afleveringen, waardoor het een enorm succes werd. De serie kwam officieel tot een einde in 2019, en terwijl er werd gesproken over een mogelijke spin-off, lijkt het alsof er dingen met de serie zijn gedaan.

Sinds de show is Rodriguez blijven werken en ze streeft ernaar haar succesvolle carrière voort te zetten. Vanaf nu heeft ze een paar aankomende projecten en fans hopen dat ze hits zullen worden.

Omdat ze al zo lang in de openbaarheid is, heeft Rodriguez tijd besteed aan het openstellen van haar persoonlijke leven.

Ze is open geweest over haar persoonlijke leven

Eén ding waar de ster openlijk over heeft gesproken, is het zelfbeeld en hoe ze heeft moeten leren van zichzelf te houden. Als onderdeel hiervan begon ze dagelijkse affirmaties tijdens het douchen.

Terwijl ik in bad was, dacht ik: 'Ik hou van je.' 'Ik hou van je, elleboog. Ik hou van je, tetas. Ik hou van je, nek.' Ik begon mijn lichaam op een waarderende manier aan te raken, 'zei ze.

Een deel van eigenliefde betekent jezelf accepteren, en tijdens het filmen van Jane the Virgin, besloot Rodriguez haar moedervlek onbedekt te houden.

"Voor anderen lijkt het misschien een onvolmaaktheid, toch? En op 'Jane' zou het altijd zijn van: 'Hé, kunnen we make-up krijgen om dat ding op haar been te krijgen?' Dat zou ik altijd zijn zoals: "Nee! Het is mijn moedervlek! Nee, het is een moedervlek! Nee, het is prima! Je zou het gewoon kunnen laten, het is prima, het is een moedervlek.’ Ja, maar ik zou een grapje maken. Ik heb zoiets van: 'Ik weet zeker dat iemand iets gaat zeggen over de moedervlek. Ik moet de moedervlek bedekken,' zei ze.

In de loop van de tijd is de ster ook opengegaan over andere onderwerpen. Ze heeft zelfs openhartig gesproken over het leven met de ziekte van Hashimoto, iets waar veel mensen weinig bekend mee zijn.

Ze heeft het over leven met de ziekte van Hashimoto

Zelf voerde een geweldig interview met de actrice en ze gaven een overzicht van Hashimoto's als onderdeel van hun artikel.

"Rodriguez, 33, heeft de ziekte van Hashimoto, een auto-immuunziekte die oorlog voert tegen de schildklier, die hormonen produceert die van invloed zijn op hoe je lichaam energie gebruikt. Hashimoto's kan leiden tot een traag werkende schildklier die niet genoeg produceert deze hormonen en symptomen kunnen verwoestend en veelomvattend zijn, waaronder vermoeidheid, gewrichtspijn, geheugenproblemen en gewichtstoename, om er maar een paar te noemen ", schrijft de site.

De ster vertelde toen over het leven met Hashimoto's, en hoe het haar heeft beïnvloed.

"[Hashimoto's] beïnvloedt zoveel aspecten van je leven. Ik heb het al zoveel jaren… dat rebellie om niet voor mezelf te zorgen niet meer kan bestaan", vertelde Rodriguez aan Self.

Rodriguez vertelde toen over haar dieet en hoe ze de dingen anders heeft benaderd, afhankelijk van de rol die ze speelt.

De ster had het ook over een ander probleem dat bij de ziekte hoort: geheugenproblemen.

"Ik kan me misschien iets liefs herinneren dat mijn vriend een week geleden tegen me heeft gezegd. Of wat we gisteren hebben gegeten. Ik schaam me ervoor. Ik wil niet dat hij denkt dat ik dat niet ben onze speciale momenten samen herinneren. En dat stinkt, "zei ze.

De ziekte van Hashimoto krijgt doorgaans niet veel aandacht, dus het is verfrissend om te zien dat iemand zijn platform gebruikt om het bewustzijn erover te vergroten. Het is een strijd, maar Rodriguez pakt het allemaal op en doet elke dag haar best.

Aanbevolen: