10 dingen over Gina Rodriguez van Jane The Virgin, je zou er versteld van staan

Inhoudsopgave:

10 dingen over Gina Rodriguez van Jane The Virgin, je zou er versteld van staan
10 dingen over Gina Rodriguez van Jane The Virgin, je zou er versteld van staan
Anonim

Gina Rodriguez werd een begrip dankzij haar rol als Jane Villanueva in Jane The Virgin. De actrice heeft veel gemeen met haar beroemdste personage, zoals fans kunnen zien in haar interviews, maar er zijn nog steeds dingen die ze iedereen kan verrassen. Ze is een van de meest prominente vrouwelijke Latijns-Amerikaanse actrices in de showbusiness en een essentiële stem in het feminisme.

De actrice is altijd onopvallend en geeft niet veel commentaar over haar persoonlijke leven, tenzij ze vertelt hoe trots ze is op haar familie. Maar soms geeft ze de fans een glimp van haar persoonlijkheid. Hier zijn enkele onbekende feiten over de Jane The Virgin-ster, Gina Rodriguez.

10 Ze is een geweldige danseres

Gina Rodriguez heeft een passie voor dansen en ze begon op zevenjarige leeftijd met salsapresentaties. "Salsadansen is absoluut mijn favoriet. Ik weet niet echt of er een bepaalde beweging is, maar er is iets met twee lichamen die samenkomen in één mooie beweging, dat is best aardig," zei ze in een interview.

De actrice is er nog steeds mee bezig! In 2017 danste ze Salsa in de Ellen DeGeneres-show om geld in te zamelen voor Puerto Ricaanse Hurricane Relief.

9 Gina Rodriguez verafgoodt haar vader

Gina Rodriguez houdt van haar vader en ze praat altijd over hem als ze de kans heeft. In 2015 was hij haar date voor de Golden Globes en ze sprak over hem in haar dankwoord. "Mijn vader zei altijd dat ik elke ochtend moest zeggen: 'Vandaag wordt een geweldige dag. Ik kan en zal ik.' Nou, pap, vandaag wordt een geweldige dag. Ik kan en deed het, "zei ze.

De Jane The Virgin-ster heeft een solide familiebasis en ze drukt altijd uit hoe belangrijk ze zijn in haar leven. Het lijkt erop dat ze veel gemeen heeft met Jane.

8 Gina Rodriguez is super zelfverzekerd

Gina Rodriguez is zo opgevoed dat ze altijd geloofde dat ze kon overwinnen wat ze wilde. Voordat ze actrice werd, wilden haar ouders dat ze rechten ging studeren, maar ze besloot kunst te gaan studeren. Ze straalde zelfvertrouwen uit toen ze een interview had met NYU.

Tijdens een bijeenkomst aan de universiteit zei Gina Rodriguez: "Ik ga het halen. Dus of de NYU kan mij claimen, of een andere hogeschool kan dat." Ze zegt nu over de sass: "Wat een. Wat dacht ik? Het was dit vertrouwen dat mijn moeder en vader me gaven. Claim je leven. Claim wat je wilt."

7 Gina Rodriguez is ook een ondernemer

Veel beroemdheden investeren hun tijd en geld in het opzetten van bedrijven. Gina Rodriguez is een van hen en zij is mede-oprichter van Naja, een lingeriemerk. Ze werkte samen met Catalina Girald en ze willen vrouwen sterker maken met het bedrijf. Het bedrijf heeft een project genaamd Underwear for Hope, dat vrouwen in de sloppenwijken van Colombia in dienst heeft en de tassen maakt die bij de lingerie horen.

Gina Rodriguez staat erom bekend altijd haar stem te gebruiken om over feminisme te praten en andere vrouwen te helpen. Het is dus logisch dat haar merk ook helpt om vrouwen sterker te maken.

6 Ze is bang voor tandartsen

Iedereen heeft de angst dat de meeste mensen zullen denken dat het ongebruikelijk is, en Gina Rodriguez is niet anders. De actrice is al van kinds af aan bang voor tandartsen. Ze onthult dat er een reden is voor haar angst, en ze had een jeugdtrauma. Toen ik een kind was, had ik een tandarts die me zou vastbinden … ik was een beetje wild als een jonge 'un (sic) … (maar) ik was getraumatiseerd. Dus ik zou naar de tandarts gaan, en ik' Ik heb zoiets van: 'Nee! Ik heb het niet gedaan! Ik ben niet gek! Ik poets mijn tanden', aldus The Hollywood Reporter.

5 Ze was een laatbloeier

Gina Rodriguez onthulde in een interview met InStyle dat ze een laatbloeier was. "Ik werd pas ongesteld toen ik 16 was, en ik had een platte borst. Ik had ook een grote kont, waar kinderen me mee plaagden," zei ze.

Als gevolg hiervan voelde gina Rodriguez zich erg verward met de definities van schoonheid die ze van de media kreeg, omdat ze zich daar niet mee kon identificeren. Maar het lijkt erop dat ze deze fase heeft overwonnen, en ze voelt zich vandaag goed in haar vel.

4 Jane is niet het personage waar ze het meest mee te maken heeft

Als we interviews met Gina Rodriguez horen, zijn er veel overeenkomsten tussen haar en Jane Villanueva, haar beroemdste personage. Beiden geven niet snel op, zijn slim, hebben een groot gevoel voor humor en houden van dansen. Dat is echter niet het personage dat ze het meest vertelt. Volgens de actrice denkt ze veel gemeen te hebben met Anya Thorensen, haar Annihilation-personage, omdat "ze zich door een hectisch klimaat navigeerde en tegen geestesziekte vocht."

3 Ze is verliefd op beroemdheden

Iedereen is verliefd op beroemdheden, zelfs als je beroemd bent. Gina Rodriguez onthulde die van haar in Tom Hardy, en we zijn het met haar eens! "God, hij is zo lekker. Gewoon een mooie man, mooie acteur. Gewoon alles. Hij krijgt over de hele linie A's", vertelde ze aan BuzzFeed.

In een ander interview zei de actrice dat ze graag met Tom Hardy aan een project zou willen werken. Dat zou interessant zijn om te zien.

2 Ze is een goede Muay-Thai-vechter

Gina Rodriguez zit vol energie en ze vond Muay-Thai een geweldige manier om te ontspannen, en ze beoefent het sinds 2016. "Om Muay Thai te doen, moet je je kracht en uithoudingsvermogen opbouwen", vertelde ze. Mensen. In 2017 heeft ze zelfs een maand in Thailand getraind met een Thaise instructeur. De actrice zegt dat de sport haar sterker dan ooit maakt, en haar video's zorgen ervoor dat we het willen proberen.

1 Haar favoriete plek ter wereld in Utuado

Gina Rodriguez houdt van reizen en ze lijkt altijd ergens naartoe te gaan. Maar ze heeft een favoriete plek op aarde, en dat is in Utuado, Puerto Rico. Het is een minder toeristisch gebied in het land en het is mogelijk om rustige dagen te hebben op een paradijselijk strand. "een gebied dat nauwelijks door mensen is aangeraakt en met kristalhelder water, enorme watervallen en natuurlijke glijbanen gemaakt van gebogen rots. Het is net Gods woonkamer", zei ze.

Aanbevolen: