The Brother Of Bachelor Nation Star Ivan Hall wordt aangeklaagd voor moord

Inhoudsopgave:

The Brother Of Bachelor Nation Star Ivan Hall wordt aangeklaagd voor moord
The Brother Of Bachelor Nation Star Ivan Hall wordt aangeklaagd voor moord
Anonim

Bachelor Nation-ster, Ivan Hall heeft de krantenkoppen gehaald voor zijn optreden in de reality-tv-show, en wordt ook erkend voor zijn optreden in The Bachelorette tijdens het seizoen van Tayshia Adams. Tijdens zijn tijd op de show verscheen zijn broer, Gabriel, en deed hij mee aan hun date. Gabriel heeft nu ernstige problemen met de wet en de naam Hall wordt overal in de krantenkoppen gesmeerd.

Gabriels reputatie is nooit brandschoon geweest, maar nu zit hij in het soort problemen dat maar niet weggaat. Hij wordt op dit moment geconfronteerd met een hele reeks strafrechtelijke aanklachten, en een daarvan is een aanklacht wegens moord. Er wordt beweerd dat hij na een woordenwisseling in Texas iemand in het hoofd heeft geschoten en hem heeft vermoord.

Terwijl het nieuws over deze vermeende moord zijn weg vindt door het nieuws, proberen fans in zich op te nemen wat mogelijk tot zo'n gewelddadige interactie had kunnen leiden.

Ivan Hall heeft melding gemaakt van de aanvaringen van zijn broer met de wet

Avid Bachelor Nation-fans herkennen Gabriel onmiddellijk van zijn verschijning op Ivan Hall's geboorteplaatsaflevering met Tayshia, en degenen die hebben afgestemd, zullen zich herinneren dat dit niet de eerste keer is dat hij problemen heeft met de wet. Tijdens de show had Ivan tegen Tayshia gezegd dat hij regelmatig helpt om Gabriels 6-jarige dochter op te voeden, aangezien hij zichzelf voortdurend in de problemen lijkt te brengen met de wet.

De geschiedenis lijkt zich te hebben herhaald, en nu wordt hij naar verluidt geconfronteerd met zeer ernstige beschuldigingen van moord, en draagt hij nu het gewicht te weten dat hij verantwoordelijk is voor het nemen van het leven van een andere man.

Er wordt aangenomen dat Ivan Hall nu de belangrijkste verzorger is voor het kleine meisje van Gabriel, dat ongetwijfeld diep getroffen is door deze reeks gebeurtenissen.

Gabriel's vermeende moorddetails

Het incident waarbij Gabriel Hall momenteel achter de tralies zit, dateert van 31 augustus van dit jaar. Er wordt beweerd dat Gabriel op die dag betrokken was bij een verhitte woordenwisseling met een andere man genaamd Carlos Veliz. Op die datum, om 01.30 uur, werden in Abilene, Texas woorden gewisseld tussen beide mannen, en naarmate de ruzie verhevigde, zou Gabriel een pistool hebben getrokken en Veliz in het hoofd hebben geschoten, waardoor hij onmiddellijk ter plaatse werd gedood.

Dit was geen gemakkelijke zaak voor de politie, die naar verluidt bewakingsbeelden had moeten verzamelen om de auto op te sporen die werd gezien die het toneel ontvluchtte. Uit onderzoek bleek dat het voertuig was gehuurd door Gabriel. Verder geeft de politie aan dat ze een huls in het voertuig hebben gevonden, samen met schotresten op de handen en kleding van Hall.

Ivan Hall's broer is nu aangeklaagd voor; "moord, bezit van een vuurwapen door een misdadiger, bezit van methamfetaminen en een hele reeks andere aanklachten. Hij wordt momenteel nog steeds vastgehouden op een borgsom van $ 400.000."

Aanbevolen: