Alec Baldwin wordt naar verluidt aangeklaagd voor de fatale 'Rust'-opname door Main Gaffer

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin wordt naar verluidt aangeklaagd voor de fatale 'Rust'-opname door Main Gaffer
Alec Baldwin wordt naar verluidt aangeklaagd voor de fatale 'Rust'-opname door Main Gaffer
Anonim

Alec Baldwin stond in het middelpunt van de controverse rond het tragische schietincident op de set van zijn film, Rust, en ontkende heftig elke kennis van het feit dat het pistool dat hij afvuurde geladen was met scherpe munitie. Kort na de dood van Halyna Hutchins en de onthulling dat Joel Sousa door dezelfde kogel gewond was geraakt, ging Baldwin naar de sociale media om zijn hartstochtelijke pleidooi te onthullen om filmsets veiliger te maken en ervoor te zorgen dat deze tragedie in de toekomst niemand anders plaagt.

Hoeveel hij ook probeert om zijn imago te beschermen, Baldwins nachtmerrie blijft zich ontvouwen, aangezien nieuwe rapporten suggereren dat hij nu wordt genoemd in een rechtszaak rond dit incident.

Er wordt beweerd dat de hoofdrolspeler van de filmset een rechtszaak heeft aangespannen tegen Baldwin en andere vertegenwoordigers van de film, daarbij verwijzend naar het feit dat 'nalatigheid' tot deze ongelukkige reeks gebeurtenissen heeft geleid.

Alec Baldwin wordt aangeklaagd door hoofdgaffer in 'Rust'

Baldwin leeft onder een wolk van gemengde gevoelens sinds het moment dat hij zich realiseerde dat hij zijn cameraman en vriend, Halyna Hutchins, dodelijk had verwond. Ongetwijfeld geconfronteerd met schuldgevoelens rond het feit dat hij degene was die uiteindelijk het wapen heeft afgevuurd dat haar dood heeft veroorzaakt, heeft Baldwin zeker ook geleefd met de stress en angst die gepaard gaat met de dreigende gedachte aan mogelijke juridische stappen en mogelijke strafrechtelijke vervolging die hij kan worden geconfronteerd met.

Recente rapporten geven aan dat dit nu een harde realiteit is geworden, aangezien de belangrijkste gaffer van Rust, Serge Svetnoy, een rechtszaak heeft aangespannen waarin onder meer Alec Baldwin, Hannah Gutierrez-Reed en Dave Halls worden genoemd.

Svetnoy beweert dat; "De vermeende nalatigheid van de beklaagden heeft hem ernstige emotionele problemen bezorgd in de nasleep van dit alles" en hij zoekt daarom financiële compensatie.

Grove nalatigheid is het belangrijkste onderdeel van de rechtszaak van Svetnoy

Svetnoy klaagt niet alleen Baldwin en de rest van de genoemde beklaagden aan, hij wordt ook een behoorlijke klokkenluider in het proces. Hij heeft een aantal zeer vernietigende beschuldigingen geuit door van zijn procesvoering een kwestie van publieke kennis te maken.

Hij beweert dat de kogel die door Baldwin werd afgevuurd hem ternauwernood miste, en hij stelt dat hij getraumatiseerd was doordat hij Hutchins moest verzorgen terwijl ze hevig bloedde op de set.

Svetnoy wijst vervolgens met de vinger naar Baldwin en stelt dat Baldwin als producent van de film een zekere mate van verantwoordelijkheid had om ervoor te zorgen dat het wapen veilig te gebruiken was. Hij maakt ook melding van het feit dat dit incident plaatsvond tijdens een repetitie en dat Baldwin eigenlijk helemaal niet nodig was om het pistool af te vuren. Svetnoy zegt; "de scène riep beklaagde Baldwin niet op om de Colt Revolver neer te schieten."

Grove nalatigheid is het belangrijkste onderdeel van Svetnoy's gerichte rechtszaak, samen met het feit dat hij beweert dat hij ernstig getraumatiseerd is door de reeks gebeurtenissen die plaatsvonden. Hij beweert dat hij daardoor aan ernstige mentale en emotionele stress lijdt.

Aanbevolen: