Hier is de waarheid over het vermogen van Rosamund Pike

Inhoudsopgave:

Hier is de waarheid over het vermogen van Rosamund Pike
Hier is de waarheid over het vermogen van Rosamund Pike
Anonim

Vooral in de afgelopen maanden kunnen mensen niet anders dan hun aandacht richten op Rosamund Pike. Zonder twijfel heeft de Engelse actrice een lange weg afgelegd sinds haar doorbraak als Miranda Frost in de James Bond-film Die Another Day uit 2002.

Pike is zelfs gaan schitteren in films naast Tom Cruise, Ben Affleck, Neil Patrick Harris, Christian Bale, Steve Martin, Liam, Neeson en Owen Wilson.

Tegelijkertijd heeft Pike graag zowel film- als serieprojecten nagestreefd, wat duidelijk maakt dat ze een van de meest veelzijdige actrices van haar tijd is.

Pike waagde zich ook in de wereld van streamingprojecten. De actrice kreeg onlangs zelfs lovende kritieken na haar optreden in de Netflix-film I Care a Lot.

Inderdaad, Pike heeft het de laatste tijd behoorlijk druk gehad. En wat haar vermogen betreft, is dit een goede zaak.

Dit is wat Rosamund Pike onlangs heeft gedaan

Door de jaren heen heeft Pike verschillende filmprojecten op zich genomen. Deze omvatten Jack Reacher, The Devil You, Know, The World's End, Wrath of the Titans, What We Did on Our Holiday, Beiroet, 7 Days in Entebbe, Verenigd Koninkrijk, en natuurlijk Gone Girl, waarvoor Pike een Oscar-knik kreeg..

Geleidelijk aan begon de actrice ook stemacteerprojecten op zich te nemen. Deze omvatten Thunderbirds Are Go, Moominvalley en de Netflix-animatieprogramma's Watership Down en Archibald's Next Big Thing. Pike werkte ook samen met de streaminggigant aan de misdaadthriller I Care a Lot (waarin ook Peter Dinklage te zien was).

Het bleek dat de film de aandacht van Netflix trok tijdens de 2020 Toronto Film Festival Market. Volgens Deadline liet de streamer naar schatting $ 10 miljoen vallen om de rechten van de film in de V. S. veilig te stellen. S. en verschillende andere landen, waaronder Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, India en Duitsland.

Over haar optreden in de film als de sluwe juridische conservator Marla Grayson, vertelde Pike aan Entertainment Weekly: We probeerden uit te vinden hoe we die toonbalans konden bereiken waarin je iemand kunt spelen die vreselijk is, maar ze zijn nog steeds leuk om naar te kijken.”

De actrice werkte later opnieuw samen met Netflix toen ze stemwerk deed voor de vervolgserie Archibald's Next Big Thing Is Here!.

In andere ondernemingen is Pike ook druk bezig geweest met de podcastserie Edith!. De serie draait om First Lady Edith Wilson die uiteindelijk het land bestuurde terwijl haar man, president Woodrow Wilson, arbeidsongeschikt was.

In de podcast portretteert Pike Wilson zelf. Op een gegeven moment merkt ze op: Ik was niet de eerste vrouwelijke president. Ik was een patriot die het land hielp om bij elkaar te blijven terwijl de president een dutje deed.”

Pike heeft ook hard gewerkt aan de Amazon Original-serie The Wheel of Time. Daarvoor had de actrice niet echt veel tv-werk gedaan, met uitzondering van de met een Emmy bekroonde serie State of the Union van 10 afleveringen.

Van haar beslissing om nog een serie te maken, vertelde Pike aan Entertainment Weekly in een ander interview: Het is niet dat ik speciaal op zoek was naar een televisieserie, maar wanneer een personage meeslepend is, trekt het je aan - wat de formaat.”

Aangepast van een fantasy-boekenreeks van Robert Jordan, concentreert de show zich op Moiraine Damodred van Pike, die niet bepaald de belangrijkste focus is van Jordans boeken.

Voor de maker van de serie, Rafe Judkins, was het nodig om wat creatieve veranderingen aan te brengen, vooral omdat hij iemand van het kaliber van Pike heeft. "Als je Rosamund Pike in je show hebt, kan je niet anders dan haar schrijven", vertelde Judkins aan Collider.

“Ze is zo'n ongelooflijke acteur en ze is zo'n ongelooflijk emotioneel centrum voor de show. Ze grondt alles zo volledig dat ze het centrum heeft gehoord en dat centrum deelt met Daniel Henney, die Lan speelt, een echt interessante relatie in de kern van de show plaatst."

Dit is de nettowaarde van Rosamund Pike vandaag

Met haar continue reeks Hollywood-projecten is het geen verrassing dat schattingen het vermogen van Pike op $ 10 miljoen of meer brengen.

Pike's continue casting bewijst zeker haar bankabiliteit als actrice. Tegelijkertijd is het waarschijnlijk dat dit haar in een betere onderhandelingspositie heeft gebracht als het gaat om haar projectsalarissen.

Hoewel Pike misschien niet zoveel ontvangt als A-listers als Jennifer Lawrence, Meryl Streep en Reese Witherspoon, is het redelijk om aan te nemen dat de Oscar-genomineerde in staat is geweest om lucratieve filmdeals voor zichzelf te sluiten.

Gedurende haar carrière heeft Pike ook met verschillende merken samengewerkt. Zo was de actrice het gezicht van het Britse betaalbare luxemerk LK Bennett. De actrice heeft gewerkt met andere grote merken zoals Mastercard en Smirnoff.

Aan de andere kant is het ook waarschijnlijk dat het vermogen van Pike vrij snel aanzienlijk zal toenemen. Dat komt omdat de actrice dit jaar momenteel ook als uitvoerend producent optreedt bij twee projecten - de podcastserie Edith! en de komende Netflix-serie, The Three-Body Problem, die ze samen met Brad Pitt produceert.

Pike is ook producer bij The Wheel of Time. Bovendien had Amazon de serie al voor de lancering met een tweede seizoen verlengd.

Aanbevolen: