Hier is de waarheid over het vermogen van Don Lemon

Inhoudsopgave:

Hier is de waarheid over het vermogen van Don Lemon
Hier is de waarheid over het vermogen van Don Lemon
Anonim

Don Lemon, die bekend staat om zijn mening, is een figuur in de nieuwsjournalistiek sinds hij in 1996 afstudeerde aan de universiteit. Die aanwezigheid bleef alleen maar groeien toen hij mede-presentator was van opmerkelijke shows zoals Weekend Today en regelmatig verscheen op MSNBC, NBC Nightly News en The Today Show.

Deze kansen leverde Lemon verschillende prestigieuze prijzen op en uiteindelijk de mogelijkheid om een baan bij CNN te krijgen waar zijn vermogen uiteindelijk omhoog zou schieten.

CNN is waar Lemon zijn nu aanzienlijke fortuin begon te vergaren. Terwijl hij begon met een jaarsalaris van $ 128.000 voor zijn werk als correspondent bij het netwerk.

Maar nadat hij zijn professionaliteit meer dan had bewezen met verschillende spraakmakende nieuwsevenementen, verdiende Lemon in 2016 een bonus van $ 1 miljoen, die doorging tot 2019.

In 2020 werd Lemon naar verluidt tussen de $ 2 en $ 4 miljoen per jaar betaald door CNN, wat zijn nettowaarde aanzienlijk hoger of lager zou kunnen maken, afhankelijk van welke publicatie wordt geloofd.

Hier is de waarheid over het vermogen van Don Lemon.

Sommige berekeningen van het vermogen van Don Lemon worden alleen berekend tot 2020

Als we kijken naar de berekeningen van het vermogen van Don Lemon, stoppen bronnen hun berekeningen voor het vermogen van Lemon in 2020. Door dit te doen, is er een aanzienlijk bedrag aan inkomsten dat niet wordt vermeld in de inkomsten van de Don Lemon Tonight-host.

Als Lemon vanaf 2020 $ 2 tot $ 4 miljoen per jaar verdiende aan CNN, kan worden aangenomen dat hij nog steeds zoveel geld verdient. Aangezien hij sinds die tijd verschillende podcasts heeft gehost en een wekelijkse talkshow op CNN+ zal presenteren, kan worden aangenomen dat hij er waarschijnlijk meer zal maken.

Verder heeft Lemon sinds 2000 een ander boek geschreven dat buitengewoon succesvol is geweest. Als zodanig zijn er ook inkomsten om van daaruit op te nemen.

Daarom is de vraag of Lemon $12 miljoen of $14 miljoen waard is moeilijk te beantwoorden.

Integendeel, die cijfers moeten worden aangepast om het succes weer te geven dat de CNN-host de afgelopen twee jaar heeft gehad. En als dit zou worden gedaan, zou zijn vermogen waarschijnlijk hoger zijn dan beide cijfers.

Hoe meer verantwoordelijkheid Don Lemon heeft bij CNN, hoe hoger zijn salaris wordt

In 2006, toen Lemon bij CNN begon, was hij verantwoordelijk als nieuwscorrespondent. In de loop van bijna twee decennia is die verantwoordelijkheid echter gegroeid, evenals zijn salaris.

Hoewel $ 128.000 geen klein bedrag is in de wereld van de nieuwsuitzendingen, vanwege het harde werk en de professionaliteit die Lemon had met prominente nieuwsverhalen zoals de orkaan Gustov, de opnames van de Sandy Hook Elementary School, de opnames van de Boston Marathon en meer, na verloop van tijd begon Lemon naam te maken.

En toen dat gebeurde, kwamen er meer kansen uit het netwerk.

Lemon's berichtgeving leverde hem een contract van $ 1 miljoen per jaar op, beginnend in 2016. Op dat moment presenteerde hij CNN Tonight met Don Lemon, maakte hij deel uit van CNN New Year's Eve en trad hij op als nieuwscorrespondent wanneer dat nodig was.

Vandaag, met een winst van mogelijk $ 4 miljoen per jaar, host Lemon Don Lemon Tonight, verschillende podcasts via het netwerk, vervolgt zijn oudejaarsverslaggeving vanuit New Orleans, organiseert specials met prominente figuren en leiders die de krantenkoppen in het nieuws halen, en heeft zich zojuist aangemeld voor zijn eigen wekelijkse talkshow op CNN+. Het is gemakkelijk in te zien waarom de loonstrookjes voor Lemon blijven stijgen.

Don Lemon heeft in de loop der jaren een aantal slimme investeringen in onroerend goed gedaan

Buiten het werken voor CNN heeft Lemon in de loop der jaren een aantal slimme investeringen in onroerend goed gedaan.

Hoewel werd gemeld dat Lemon geld verdiende met de verkoop van zijn appartement in de wijk Harlem dat hij in 2021 verkocht voor $ 1.525 miljoen, waren er in de loop van de tijd twee andere appartementen die Lemon in het gebouw verkocht, waarvan er één voor $ 211 werd verkocht, 000 meer dan gevraagd.

Of Lemon zijn meest recente buurtuitverkoop in Harlem gebruikte als een plek om te verblijven terwijl hij in de stad was of het verhuurde, is onbekend.

Hij had de verkoop van het appartement echter niet nodig om zijn Sag Harbor-huis te kopen, dat hij in 2017 voor $ 3,1 miljoen kocht. Dat huis is nu naar schatting $ 4,3 miljoen waard.

Don Lemon heeft verschillende boeken geschreven, maar er wordt er maar één genoemd bij het berekenen van de nettowaarde

Omdat de cijfers zijn berekend voor het vermogen van Lemon, lijkt er maar één boek met enige frequentie te worden genoemd. En dat is zijn boek uit 2011, Transparant. Er zijn echter verschillende andere boeken, een die onlangs de New York Times Best Seller List heeft gehaald, die helemaal niet worden genoemd.

Naast Transparent, bracht Lemon ook The Hundred uit en zijn meest recente boek, This Is the Fire, dat debuteerde bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times. Alle drie de boeken, vooral This Is the Fire, zouden Lemon veel geld opleveren aan roy alty's.

De roy alty's worden niet alleen betaald uit fysieke boekverkopen, maar ook uit digitale boeken en audioboekverkopen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Lemon, als een volleerd auteur van beroemdheden, een voorschot zou hebben gekregen om de boeken zelf te schrijven.

Met al deze bronnen om inkomsten te genereren, is het geen wonder dat het met Lemon net zo goed gaat als hij financieel doet. Omdat er echter onbekend is wat Lemon momenteel door CNN wordt betaald en wat zijn roy alty's hem opleveren, is het echt een gok wat hij precies waard is.

Om zeker te zijn, zijn de schattingen van $ 12 tot $ 14 miljoen in de marge. Hoe groot die marge echter is, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: