Travis Barker verdedigt zijn tatoeages na verhitte kritiek

Inhoudsopgave:

Travis Barker verdedigt zijn tatoeages na verhitte kritiek
Travis Barker verdedigt zijn tatoeages na verhitte kritiek
Anonim

Beroemde drummer Travis Barker staat bekend om zijn raprockmuziekstijl, als lid van Blink-182 en de vele tatoeages die hij al sinds jonge leeftijd draagt. Hoewel de muzikant altijd liefde heeft gekregen voor zijn tatoeages, hebben sommigen minachting getoond voor zijn keuzes, waaronder een recente trol op sociale media.

Volgens JustJared ontving Barker een reactie op een recente Instagram-foto met betrekking tot zijn tatoeages, waarbij de gebruiker zei: De tatoeages zien er echt belachelijk uit, Travis. Als je ouder wordt, ga je spijt krijgen.”

De muzikant liet de troller hem echter niet neerhalen en snauwde terug naar de gebruiker door te zeggen: Als ik ouder ben, ga ik waarschijnlijk om met oudere, stoere getatoeëerde kerels en zie ik er over het algemeen geweldig uit. Wat ga je doen als je er net zo uitziet als elke andere oude persoon?'

Ondanks de haters hebben fans Travis' rug

Helaas zijn meer gebruikers het eens met de Instagram-gebruiker en hebben ook hun afkeuring uitgesproken over zijn tatoeages. Een Instagram-gebruiker reageerde zelfs op de foto door te zeggen: "Gross. Tatoeages zouden iets moeten betekenen. Je ziet er een hete puinhoop uit." Een gebruiker zag hem zelfs jaren later voor zich en zei: "Oh heer, als je 70 jaar oud wordt met al die tatoeages en rimpelige huid."

Fans bleven echter ook achter de muzikant staan tijdens alle afkeuringen en zeiden dat zijn tatoeages een kunstwerk zijn. Meerdere Instagram-gebruikers hebben gezegd hoe betekenisvol zijn tatoeages zijn, en één bracht hun mening naar voren over de nasleep van zijn vliegtuigcrash in 2008. "Ik herinner me nog dat ik je rug zag na je ongeluk en het was een klein dambordvierkantje van verschillende tinten pigment van waaruit ze bleven nemen voor de huidtransplantaties, ik denk dat je de 11e operatie zou ondergaan," zei hij."Die tatoeages hebben een echte betekenis. Zegen je Travis."

Travis' tatoeages en hun betekenis

GG interviewde de "What's My Age Again?" rocker in 2016, waar werd gemeld dat 70% van Barker's huid bedekt is met tatoeages. Een van zijn nieuwste tatoeages kreeg veel publiciteit omdat het een toewijding was aan zijn verloofde Kourtney Kardashian. Hij bedekte ook met name de tatoeage van de naam van zijn ex-vrouw Shanna Moakler met meerdere tatoeages kort nadat zijn relatie met Kardashian werd aangekondigd.

Een artikel van Men's He alth besprak ook meerdere tatoeages en de redenen erachter. Een van de tatoeages waar mensen zich over hebben afgevraagd, is het transplantatiegasmasker op zijn hoofd. De publicatie meldde echter dat de tatoeage de band Transplants vertegenwoordigt, een groep waar hij sinds 2002 deel van uitmaakt. Hij bevat ook tatoeages van de gezichten van familieleden, waarvan sommige kort nadat hij was genezen van het vliegtuigongeluk.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de toekomst van Barker's muziek. Hij blijft momenteel de krantenkoppen halen voor zijn relatie met Kardashian. Onlangs tekende hij echter zanger Avril Lavigne bij DTA Records in november 2021. Degenen die zijn solomuziek, Blink-182 en de Transplants willen streamen, zijn beschikbaar op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: