Waarom Nicole van '90 Day Fiance' constant tegen fans liegt

Inhoudsopgave:

Waarom Nicole van '90 Day Fiance' constant tegen fans liegt
Waarom Nicole van '90 Day Fiance' constant tegen fans liegt
Anonim

Fans volgen graag de voormalige sterren van 90 Day Fiance op Instagram en het kan leuk zijn om foto's te zien van de gelukkige koppels, vooral als ze al sinds hun tijd kinderen hebben voor de TLC-camera's. Terwijl Nicole Nafziger en Azan Tefou een van de meest bekende koppels van deze populaire show zijn, zei Nicole dat ze in juli 2021 uit elkaar gingen, volgens Us Weekly.

Nicole had het over de hoofdrol in 90 Day Fiance, en hoewel het voor fans interessant is om haar kijk op de hoofdrol in de realityserie te horen, is ze niet altijd eerlijk tegen haar fans en volgers. Dit heeft ertoe geleid dat fans zich afvragen waarom ze constant verhalen verzint. Waarom liegt Nicole van 90 Day Fiance de hele tijd tegen fans? Laten we eens kijken.

Nicole loog over zwanger zijn

Fans zijn nieuwsgierig naar het uiteenvallen van Nicole en Azan, en er is nog iets waar mensen op gefocust zijn: Nicole deelt berichten op sociale media die niet echt waar zijn.

Nicole loog over zwanger zijn, waar fans absoluut een probleem mee hebben. Het is moeilijk voor fans van de show om deze berichten te blijven zien, omdat Nicole het vertrouwen van haar fans verliest en het blijkt dat dit nogal wat keren is gebeurd. Volgens The Hollywood Gossip plaatste ze een video van een echo op haar Instagram-account en schreef ze "verrassing!" Maar toen gaf Nicole toe dat ze eigenlijk geen baby verwachtte.

Nicole vertelde haar volgers op sociale media: Nee, ik ben niet zwanger. Sorry voor de verwarrende post. Hoop dat iedereen veilig blijft daar! Vrede en liefde voor iedereen.”

TV Shows Ace meldde dat Nicole de hashtags LinkinBio en OhBaby heeft toegevoegd.

Nicole deed twee keer alsof ze zwanger was in haar Instagram-verhalen, terwijl ze ook een video van bloemen plaatste en de hashtag OhBaby gebruikte, met als onderschrift: "Raad eens dat de kat uit de zak is."

Nicole liet mensen denken dat ze overleden was

Nicole's bericht waardoor mensen dachten dat ze zwanger was, is niet de eerste keer dat ze online lijkt te liegen.

Nicole's social media-bericht waarin wordt gesuggereerd dat ze is overleden, maakt ook fans van streek. Volgens Cheat Sheet plaatste Nicole: "RIP Verwoest om te bevestigen dat ze stierf."

Iemand antwoordde: "nep death clickbait" en verschillende mensen zeiden dat Nicole iets zou zeggen dat niet waar was op haar sociale media en dan opmerkingen zou verwijderen. Iemand anders schreef: "Je hebt de reacties op je nieuwe bericht uitgeschakeld omdat je weet wat mensen zullen zeggen."

Dood en zwangerschap zijn nooit iets waar iemand grappen over moet maken of over moet liegen, dus het is geen wonder dat mensen niet enthousiast zijn.

Andere dingen waar Nicole niet eerlijk over is geweest

90 Day Fiance-fans hebben gemerkt dat Nicole deed alsof ze een winkel had in de realityserie. En het lijkt alsof Nicole het gevoel had dat ze moest doen alsof omdat ze goede tv wilde maken.

Cheat Sheet meldde dat zij en Azan het hadden over het starten van hun eigen bedrijf en het hebben van een winkel die zich richtte op schoonheid. Toen dat niet het geval was. gebeuren, Nicole zei dat het nep was en ze zei ook: Waarom hebben we gelogen? Omdat we slecht zijn in reality-tv. IDK. Ik ben zo moe van deze show. Sorry TLC. Ik ben jullie allemaal zat. Maar ze hebben ons niet gezegd dat we het moesten zeggen.'

Maar toen 90 dagen verloofde terugkwam voor seizoen 4, zei Nicole: "We besloten om gewoon leuk te vinden, een winkel te beginnen of iets dergelijks, een inkomen te krijgen en dan een beetje te trouwen. Het gaat. Het is een winkel." Nicole vertelde toen aan de camera: "Ook al heb ik mijn moeder verteld dat we het hadden over het openen van een winkel, we kwamen er nooit uit om ermee door te gaan. Er is geen winkel."”

Fans bespraken deze situatie op Reddit, toen Nicole vertelde dat ze $ 6.000 aan spaargeld had dat ze kon gebruiken om de winkel te betalen. Een fan van de show schreef: "Ik kan voor het leven van mij niet begrijpen waarom Nicole erin zou gaan en de regels zou zeggen. Dus ze loog in de show voor een verhaallijn of ze liegt nu om haar gezicht te redden."

Soap Dirt meldde dat Nicole haar Venmo-account op haar sociale media had gezet en zei: "Ik post dit zonder enige reden", maar fans dachten dat ze van plan was naar Marokko te gaan om Azan te bezoeken.

Terwijl Nicole vertelde dat ze enkele leugens vertelde voor de verhalen op reality-tv, denken mensen dat ze verrassende dingen op haar Instagram-account plaatst, zodat mensen op de link zullen klikken, aldus Soap Dirt. Toen Nicole haar RIP-bericht deelde en mensen erop klikten, werden ze meegenomen naar een verhaal over sterren die in 2021 waren overleden.

Aanbevolen: