Wat is er gebeurd met Carver van 'Bring It On'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Carver van 'Bring It On'?
Wat is er gebeurd met Carver van 'Bring It On'?
Anonim

In de loop der jaren zijn er verschillende cheerleaderfilms en -shows gekomen en gegaan. Maar geen van hen was succesvoller dan Bring It On. De tienerdramafilm uit 2000 begon met een filmfranchise die leidde tot nog vijf vervolgfilms. Als iemand fans echter vraagt, zeggen ze vaak snel dat er niets boven het origineel gaat. De bewegingen van Kirsten Dunst en Gabrielle Union op de dansvloer waren tenslotte perfect. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de vrouwen werden vergezeld door een ongelooflijke ondersteunende cast.

Deze omvatten Jesse Bradford die Dunst's liefdesbelang Cliff speelde en Eliza Dushku die Dunst's beste vriendin Missy speelde. En dan, onder de andere cheerleaders, is er Bianca Kajlich die Carver speelde, de cheerleader die haar been breekt nadat ze probeerde 'uit te wiegen. Net als Dunst en Union keerde Kajlich nooit terug voor een van de vervolgfilms van Bring It On. En dat kan zijn omdat de actrice het ook behoorlijk druk had.

Na 'Bring It On' was de volgende film van Bianca Kajlich een horror-slasher

Kort nadat ze een cheerleader had gespeeld, speelde Kajlich de Haddonfield University Sara Moyer in de slasherfilm Halloween: Resurrection. De film markeerde de allereerste hoofdrol van de actrice, wat haar casting extra speciaal maakte.

"Het was mijn eerste hoofdrol in een film, en het voelde zeker speciaal om deel uit te maken van een franchise die zo'n gekke erfenis heeft", vertelde de actrice aan Broke Horror Fan.

“Om in een film te kunnen zijn waar Jamie Lee [Curtis] niet alleen terugkwam, maar waar ze stierf. Het is ook een gooi naar horrorfilms, vooral als je in de hogere cijfers van vervolgen. Ik denk dat ik zo opgewonden was om deel uit te maken van een film waarin ik echt een geweldige rol had en met een aantal echt leuke acteurs en actrices kon zijn en op locatie kon gaan - het was allemaal groots voor mij, wat mij betreft.”

Helaas werd Halloween: Resurrection slecht beoordeeld door zowel critici als publiek. Toch blijft Kajlich met plezier terugkijken op de film. "Ik heb er zeker een geweldige tijd gehad om het te maken", zei de actrice. "En het is leuk om iets te zien dat een van de eerste dingen was die ik ooit deed waarbij ik echt veel verantwoordelijkheid had."

Later waagde Bianca Kajlich zich weer in horror

Bianca Kajlich speelt in Dark Was the Night
Bianca Kajlich speelt in Dark Was the Night

Jaren na de hoofdrol in Hollywood: Resurrection, was Kajlich ervan overtuigd dat het tijd was om horror nog een kans te geven. Dit keer nam ze een rol op zich in de horrorthriller Dark Was the Night. En het blijkt dat de actrice de rol onverwachts kreeg.

“Ik denk dat iemand op het laatste moment uitviel omdat ze me belden en mijn manager zei: ‘Je hebt deze film aangeboden gekregen. Ik weet er eigenlijk niets van. Je zou er over vier dagen moeten zijn' , herinnert de actrice zich tijdens een interview met Wicked Horror.

“En ze stuurden het script op en ik las het en ik belde mijn manager en ik had zoiets van: ‘Ik kan niet geloven dat ik net voor deze rol opduik. Dit is een rol waarvoor ik normaal gesproken auditie zou moeten doen en waarvoor ik zou moeten vechten.' Ik kon mijn geluk niet op dat dit ding gewoon voor mijn deur verscheen.

Bianca Kajlich werd een succesvolle tv-ster

Na Bring It On boekte Kajlich verschillende televisierollen. Om te beginnen werd ze gecast als Lisa Grier in David E. Kelley's Emmy-winnende drama Boston Public. En hoewel de show maar één seizoen duurde, gaf het werken aan een show Kajlich een belangrijk besef.

“Ik voelde me daar altijd zo gesteund en verzorgd”, vertelde de actrice aan PC Principle. "Dat was mijn eerste legitieme optreden op televisie en ik zou heel graag op een gegeven moment terug willen naar drama, omdat ik dat echt leuk vond om te doen!"

Kajlich deed nog een drama na Boston Public, dit keer bij de cast van het populaire tienerdrama Dawson's Creek als terugkerend personage Natasha Kelly. Ze speelde later in minder bekende drama's Vanished en Rock Me, Baby (wat een dramedy is) voordat ze besloot dat het tijd was om naar comedy te gaan.

In feite werd de actrice gecast in de populaire serie Rules of Engagement, waarmee ze haar herenigde met de voormalige Dawson's Creek co-ster Oliver Hudson. En kort nadat de show was afgelopen, speelde Kajlich de hoofdrol in de komedie Undateable.

De cast pronkt met stand-upcomedians zoals Brent Morin, Chris D'Elia, Rick Glassman en Ron Funches. Toegegeven, Kajlich had aanvankelijk moeite om hen bij te houden. “In het begin, toen ik voor het eerst binnenkwam, probeerde ik ze bij te houden, en dat kun je gewoon niet; het is een onstuitbare op hol geslagen trein, 'legde ze uit.

“Ze zijn allemaal fantastisch en allemaal zo getalenteerd, en ik voel me soms echt slecht over mezelf. Het is echt cool om met hen in scènes te zijn en gewoon de magie te zien gebeuren, want het is behoorlijk ongelooflijk wat ze op dat moment kunnen doen."

Meer recentelijk kreeg Kajlich ook een rol in The CW-serie Legacies. De actrice werd geïntroduceerd als terugkerend personage Sheriff Machado tijdens het tweede seizoen van de show. Ondertussen lijkt Kajlich geen toekomstige projecten te hebben die verder gaan dan Legacies. Dat gezegd hebbende, blijft het ook onduidelijk of The CW-serie wordt verlengd voor een vijfde seizoen.

Aan de andere kant is er de afgelopen jaren ook gesproken over een vervolg op de originele Bring It On. Zowel Union als Dunst hebben zelfs belangstelling getoond om hun rol opnieuw te spelen. Misschien komt Kajlich's Carver ook terug.

Aanbevolen: