De waarheid over het vermogen van Rachael Taylor sinds 'Jessica Jones

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Rachael Taylor sinds 'Jessica Jones
De waarheid over het vermogen van Rachael Taylor sinds 'Jessica Jones
Anonim

Toen Netflix een hele wereld van Marvel-superhelden buiten het Marvel Cinematic Universe introduceerde, zette het de schijnwerpers op Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil en the Punisher.

Hun shows hadden ook een aantal onvergetelijke ondersteunende personages. Zo was er Chaz Lamar Shepherd die Raymond 'Piranha' Jones speelde op Luke Cage.

En natuurlijk was er Rachael Taylor die Trish Walker speelde, de geadopteerde zus van Jessica Jones.

Zoals fans zich misschien herinneren, speelde Taylor het personage verder in Jessica Jones, The Defenders en Luke Cage (ze werd echter alleen gecrediteerd voor haar stem). De actrice bleef ook bij Jessica Jones tot het laatste seizoen in 2019.

Sindsdien lijkt het erop dat Taylor niet veel van plan is geweest. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat ze een behoorlijk fortuin voor zichzelf heeft verdiend sinds ze een Marvel-ster is geworden.

Rachael Taylor heeft lang voor Jessica Jones veel tv-ervaring gehad

Zelfs voordat hij werd gecast in Jessica Jones, had Taylor al een aantal optredens voor televisie geboekt.

Ze speelde samen met Minka Kelly en Annie Ilonzeh in ABC's tv-remake van Charlie's Angels. Rond dezelfde tijd boekte Taylor ook een gastrol in het populaire medische drama Grey's Anatomy tijdens het zevende seizoen.

In de show speelde de Australische actrice Dr. Lucy Fields. Taylor werd al snel een favoriet bij de fans in de show, en velen vroegen zich af hoe vaak ze kon verschijnen, aangezien ze ook aan Charlie's Angels werkte.

Al vroeg maakte de maker van Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, echter duidelijk dat fans haar weer konden verwachten. "We zijn haar maar twee afleveringen echt kwijt", vertelde ze aan TVLine."Ze is contractueel aan ons verplicht voor de rest van het seizoen, dus ze komt terug als ze klaar is [met Angels], voor onze laatste twee afleveringen."

Rhimes bekende later ook: "Ik zou Rachael Taylor graag voor altijd willen houden."

En hoewel zelfs Rhimes zelf hoge verwachtingen had van Charlie's Angels, ging het niet helemaal goed met de show.

ABC besloot het zelfs al na acht afleveringen te annuleren. Hierna bekende Taylor dat ze wist dat Charlie's Angels binnenkort zou worden uitgeschakeld.

“Het was niet erg goed”, vertelde ze aan The Age. "Ik hou van de studio, ik hou van Drew Barrymore, ik hou van de meisjes, ik hield van de kostuums, ik hield van het idee om het te vernieuwen - maar wat de vreemde alchemie die film en televisie ook is, die pot zou gewoon niet borrelen."

Kort na Charlie's Angels werd Taylor ook gecast in de fantasy-horrorserie 666 Park Avenue. Ze voegde zich later ook bij de cast van NBC's actiedrama Crisis. Beide series eindigden hun run na slechts één seizoen.

Gelukkig voor Taylor boekte ze rond deze tijd ook haar Marvel-rol voor Netflix.

Rachael Taylor heeft ook verschillende films gemaakt in haar carrière

Naast het doen van seriewerk, was Taylor ook bezig met speelfilms. De Australische actrice maakte zelfs haar Hollywood-debuut in Michael Bay's Transformers, waar ze codekraker Maggie Madsen speelde.

Herinnerend aan haar auditie voor de film, zei Taylor dat Bay en zijn team onder een sluier van geheimhouding opereerden. “Omdat het in zekere zin zo'n popcultuurfenomeen is, hebben ze het script niet uitgebracht, dus eigenlijk werk je als je auditie doet net buiten het zicht. Je hebt geen idee wat het verhaal is of wat het personage is of waar het heen gaat, 'vertelde ze aan Girl.

“Dus ik heb het script pas echt gelezen bij de vierde auditie waarbij je een vertrouwelijkheidsovereenkomst moet tekenen en je in een kamer gaat zitten en het is gewoon een volledige afsluiting.”

Na haar Transformers-rol boekte Taylor ook de hoofdrol in het horrormysterie Shutter tegenover Joshua Jackson. De actrice volgde dit op met een ondersteunende rol in het misdaaddrama Deception, met in de hoofdrollen Hugh Jackman, Michelle Williams en Ewan McGregor.

Taylor speelde ook in andere films, zoals Cedar Boys, Splinterheads, Ghost Machine, Summer Coda en Red Dog. Ze bleef schitteren in andere films terwijl ze aan verschillende Marvel-series werkte.

Deze omvatten de misdaadthriller Finding Steve McQueen met Oscarwinnaar Forest Whitaker.

Hier is de nettowaarde van Rachael Taylor sinds Jessica Jones

Na haar tijd op Jessica Jones (en de andere Marvel-shows op Netflix), schatten schattingen Taylor's nettowaarde op $ 4 miljoen. Dat is iets lager dan het vermogen van haar co-ster Krysten Ritter, maar het is niets om mee te spotten!

Naast het ontvangen van enorme inkomsten uit haar tv- en filmwerk, sloot de actrice ook grote goedkeuringsdeals af, waaronder een met huidverzorgingsmerk Neutrogena.

“Ik ben al heel lang fan van het merk, dus het was een natuurlijke match”, vertelde Taylor aan Beauty Directory over hun samenwerking. “Ik ben gepassioneerd door een goede huid en producten die echte resultaten opleveren. En ik heb veel geïnvesteerd in het faciliteren van gesprekken over het empoweren van vrouwen om hun dromen te verwezenlijken.”

Als merkambassadeur hielp ze bij het lanceren van Neutrogena-producten en nam ze deel aan de See What's Possible-campagne van het merk. Op dit moment zullen fans gewoon moeten afwachten wat de toekomst biedt voor Taylor.

Aanbevolen: