Een kijkje in de relatie van Nikki Bella en Artem Chigvintsev en waarom ze niet 'ik doe' hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie van Nikki Bella en Artem Chigvintsev en waarom ze niet 'ik doe' hebben gezegd
Een kijkje in de relatie van Nikki Bella en Artem Chigvintsev en waarom ze niet 'ik doe' hebben gezegd
Anonim

Stephanie Nicole Garcia-Colace is een televisiepersoonlijkheid en een voormalige WWE-worstelaar, waar ze bekend staat onder de naam Nikki Bella. Ze vocht samen met haar zus, die de naam Brie Bella aannam en de twee zijn bekende namen geworden. Bella, 38, schittert ook in Total Bellas met haar zus, die sinds 2016 op E!. Maar pas toen ze meedeed aan Dancing With the Stars veranderde haar leven ten goede.

Artem Chigvintsev is een Russisch-Amerikaanse professionele danseres, gespecialiseerd in Latin-dans. Hij trad op op Broadway en is zelfs de winnaar van Strictly Come Dancing. Chigvintsev nam tien seizoenen deel aan Dancing With The Stars en won een spiegelb altrofee met Kaitlyn Bristowe. Toen hij in seizoen 25 samenwerkte met Bella, veranderde alles plotseling en begonnen ze te daten.

Hier is een kijkje in de relatie van Nikki Bella en Artem Chigvintsev en waarom ze nog niet 'ik doe' hebben gezegd.

9 Hoe Nikki Bella en Artem Chigvintsev elkaar ontmoetten

Nikki Bella werd gecast voor het 25e seizoen van Dancing With The Stars in 2017 en werkte samen met Artem Chigvintsev. Ze hadden veel chemie in de show en fans begonnen te speculeren of ze een stel waren of niet, maar de twee bleven maar zeggen dat ze gewoon vrienden waren, omdat ze op dat moment nog steeds verbonden was met John Cena. Bella en Chigvintsev werden zevende.

8 Het nieuws over hun relatie kwam boven water

Nadat Bella en Cena in juli 2018 voorgoed uit elkaar gingen, kwam in januari 2019 nieuws naar boven dat de voormalige WWE-worstelaar en Chigvintsev al een tijdje aan het daten waren, volgens bronnen van US Weekly. Hun relatie was voor het eerst te zien in een aflevering van Total Bellas, waar ze samen genoten van een lunchdate. Bella stond er echter op dat ze allebei nog steeds gewoon vrienden waren in februari 2019.

7 Bevestiging van hun relatie

In maart 2019, tijdens de seizoensfinale van Total Bellas, had het paar echter bevestigd dat ze in feite een koppel waren. Nadat de finale was uitgezonden, ging Bella naar Instagram om het zelf te bevestigen. Nou na die seizoensfinale? Het eerste waar ik het deze woensdag over zal hebben… oh en al die paparazzi-foto's (bedankt voor alle geweldige foto's ? de wang.

6 Hun relatie

Ondanks dat ze hun relatie met iedereen op tv bevestigden, bevestigde Bella op de podcast van The Bellas dat ze nog niet monogaam waren. 'Ja, we zijn aan het daten. … Er is veel gespeculeerd over ons … maar ik ben nog steeds aan het daten met [andere mensen],” zei ze. Ze waren echter nog steeds bezig met het documenteren van hun datingleven op Instagram toen ze hun kookkunsten lieten zien, naar Disneyland gingen en samen rode lopers bezochten. Het paar woonde zelfs de bruiloft van Dancing with the Stars-profs Val Chmerkovskiy en Jenna Johnson samen bij in april 2019. Maar drie maanden later spoot ze op haar podcast dat ze officieel waren!

5 Hun vorige datinggeschiedenis

Voordat deze twee elkaar vonden en halsoverkop verliefd werden, werden de reality-tv-sterren in verband gebracht met andere mensen. Chigvintsev is in verband gebracht met professionele danseres Giselle Peacock. Ze trouwden in 2004, maar gingen een jaar later uit elkaar. Daarna stapte hij over naar Dancing with the Stars-jurylid Carrie Ann Inaba in 2006 en ze dateerden drie jaar voordat ze ermee ophielden. Hij was in 2010 gekoppeld aan een andere partner - zijn Strictly Come Dancing-partner, actrice Kara Tointon, maar helaas gingen ze uit elkaar in 2014. Vlak voor Bella waren er geruchten dat hij een paar dates had met DWTS-partner, Misha Barton, maar niets was bevestigd.

Bella is niet met zoveel mensen in verband gebracht als haar verloofde, maar het is de moeite waard om naar hen terug te kijken. Op slechts 20-jarige leeftijd trouwde ze met haar middelbare schoolliefde, maar niemand wist van zijn identiteit. Het paar trouwde in een trouwkapel in Las Vegas, maar het huwelijk werd drie jaar later nietig verklaard. In 2008 ging ze uit met worstelaar Dolph Ziggler, die op dat moment allebei nieuw waren in de worstelscene. Het meest opvallend was dat ze in 2012 in verband werd gebracht met voormalig worstelaar John Cena. Het paar verloofde zich zelfs, maar stopte ermee in 2018. Sindsdien is ze bij Chigvintsev.

4 Nikki Bella en Artem Chigvintsev's verloving

Ongeveer een maand nadat ze de ouders van Chigvintsev hadden ontmoet, maakten Bella en de professionele danseres hun verloving in januari 2020 publiekelijk bekend. Ze waren echter al twee maanden verloofd, zoals vermeld in Bella's Instagram-bericht. Fans dachten dat ze misschien te snel verder ging na haar breuk met Cena, maar ze hadden geen idee wat de volgende aankondiging zou zijn. Ze begonnen meteen met het plannen van de bruiloft.

3 Een stuiterende baby voor Nikki en Artem

Eind januari 2020 plaatste Bella een foto op haar Instagram van haar verloofde die haar buik vasthield met het bijschrift 'Baby Daddy'. Het nieuws kwam slechts enkele weken nadat haar zus had aangekondigd dat ze een baby zou krijgen. Ze eindigden met een verschil van twee weken. In augustus 2020 bevestigde Bella dat ze op 31 juli hun eerste kind, een zoon, samen verwelkomden. Ze noemden hem Matteo Artemovich Chigvintsev.

2 Hun originele trouwplannen

Zodra ze verloofd waren, begon het paar hun bruiloft te plannen, maar ze hadden veel hobbels, letterlijk in de weg. Met de COVID-19-pandemie die slechts een paar maanden na hun verloving plaatsvond en een baby op komst was, hadden ze besloten hun huwelijk uit te stellen. Ze wilden oorspronkelijk met Thanksgiving 2021 trouwen, maar dat is gekomen en gegaan en ze zijn nog geen meneer en mevrouw.

1 Waarom Nikki Bella en Artem Chigvintsev de knoop niet hebben doorgehakt

De Total Bellas-ster onthuld aan E! News Daily Pop waarom ze nog niet getrouwd zijn, afgezien van COVID en een baby die hun plannen verandert. "Zodra we weten dat zijn ouders een visum kunnen krijgen, plannen we onze date", zei ze tegen de outlet. Ze willen hun hele familie daar en met zijn ouders die in Rusland wonen, is het moeilijk om dat te doen. Ze hopen dat ze tegen de volgende Thanksgiving eindelijk getrouwd zullen zijn.

Aanbevolen: