Trump gesleept voor suggestie dat Alec Baldwin opzettelijk een pistool laadde dat 'Rust' bemanningslid doodde

Inhoudsopgave:

Trump gesleept voor suggestie dat Alec Baldwin opzettelijk een pistool laadde dat 'Rust' bemanningslid doodde
Trump gesleept voor suggestie dat Alec Baldwin opzettelijk een pistool laadde dat 'Rust' bemanningslid doodde
Anonim

Voormalig president Donald Trump is zwaar bekritiseerd nadat hij voorstelde om Alec Baldwin "nutjob" te gebruiken die opzettelijk cameraman Halyna Hutchins neerschoot op de Rust-set.

Zijn 'imitator' uitroepen

Tijdens een radio-interview donderdag suggereerde Trump dat Baldwin iets te maken had met de dood van Hutchins.

"Naar mijn mening had hij er iets mee te maken", zei Trump over Baldwin - die Trump speelde op Saturday Night Live - tegen de conservatieve radiopresentator Chris Stigall.

"Wie zou een pistool pakken en het op een cameraman richten en de trekker overhalen?" vroeg Trump. "Misschien heeft hij het geladen", verklaarde de 44e president van de Verenigde Staten.

Trump beweerde toen dat Baldwin verantwoordelijk zou kunnen zijn omdat hij een "verontruste man" is die ruzie krijgt met verslaggevers.

"Kijk, ik hou niet van verslaggevers. Ik bedoel, ik hou van sommigen. Ik denk dat sommige geweldig zijn. Sommige zijn getalenteerd," zei Trump. "Maar ik doe niet aan vuistgevechten."

Halyna Hutchins en Alec Baldwin
Halyna Hutchins en Alec Baldwin

Op 21 oktober kreeg Baldwin van regisseur David Halls een 'koud pistool' overhandigd, wat aangeeft dat het veilig was om te gebruiken.

Het pistool dat op een rekwisietwagen was achtergelaten, zou door de wapenmeester, Hannah Gutierrez-Reed, met zes dummy-patronen zijn geladen.

Hannah Gutierrez-Reed Alec Baldwin Rust
Hannah Gutierrez-Reed Alec Baldwin Rust

"Als ze me een pistool hadden gegeven, zou ik nooit op iemand hebben gericht en erop schieten", voegde Trump toe in het interview.

"Hij is een vluchtige kerel, hij is een klootzak", vervolgde de ex-president.

De voormalige presentator van de Apprentice vond het "raar" dat het pistool op Hutchins, de cameraman, was gericht en niet op een actrice op de set.

"Hoe slecht het ook bewaard is gebleven, dat wil zeggen, weet je, de mensen die voor de apparatuur en het pistool en al het andere zorgen. Maar zelfs als het geladen was - en dat was een raar iets - en misschien heeft hij het geladen, "zei Trump.

"Wie zou een pistool plaatsen? 'Hier Alec, hier is je pistool.' 'Oh goed." Hij tilde op, richtte het op een persoon en haalde de trekker over. En oh man, er kwam een kogel uit, ze is dood."

"Dus er is iets mis met hem. Hij is een zieke kerel, " voegde Trump eraan toe.

Vanaf daar bespotte Trump de SNL-optredens van Baldwin.

"Hij deed het slecht om mij te imiteren," prikte de ex-president.

Gebruikers van sociale media waren geschokt dat Trump zijn persoonlijke afkeer van Baldwin kon gebruiken om te insinueren dat hij een moordenaar was.

Trump de aandachtzoeker

"Trump is weer aan het projecteren. Dat doet hij altijd", schreef iemand online.

"Onthoud alsjeblieft.. Trump zal de meest schandalige dingen zeggen om aandacht. Hij weet verdomd goed wat hij zei niet waar is. Hij is zoveel meer dan alleen een man met problemen, "voegde een tweede eraan toe.

"Dit is misselijkmakend, maar niet verrassend van Trump.. Hij is gewoon slecht en duisternis…Maar hoeveel kwaad kan hij zijn? We weten het niet… Alec, we kunnen ons gewoon concentreren om in het licht te zijn.. Breng alsjeblieft het licht en de liefde. We staan naast je, we ondersteunen je en je familie, " merkte een derde op.

Aanbevolen: