Leonardo DiCaprio heeft rare bestedingsgewoonten en geeft hiervoor $ 3 miljoen uit

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio heeft rare bestedingsgewoonten en geeft hiervoor $ 3 miljoen uit
Leonardo DiCaprio heeft rare bestedingsgewoonten en geeft hiervoor $ 3 miljoen uit
Anonim

Succesvolle acteur worden leidt een artiest naar een leven van roem en fortuin dat voor slechts weinigen is gereserveerd. Beroemdheden hebben te maken met constante media-aandacht, maar de wisselwerking is dat ze miljoenen dollars binnenhalen terwijl ze genieten van dingen waar gewone mensen alleen maar van kunnen dromen.

Leonardo DiCaprio is een van de meest succesvolle acteurs aller tijden, en hij heeft in hit-blockbusters gespeeld en met de beste regisseurs ooit gewerkt. DiCaprio heeft miljoenen verdiend en ooit heeft hij $ 3 miljoen laten vallen op iets waar mensen volkomen door verrast waren.

Laten we Leonardo DiCaprio eens nader bekijken en zien waar hij terloops miljoenen aan uitgaf.

Leonardo DiCaprio is een levende legende

Leonardo DiCaprio is sinds de jaren negentig betrokken bij succesvolle projecten en is een acteur die filmfans over de hele wereld kennen. DiCaprio had eerder succes op het kleine scherm, maar toen hij eenmaal de kans kreeg om te schitteren in grote films, groeide hij uit tot een krachtpatser en keek hij nooit meer achterom.

Tijdens zijn tijd op het grote scherm heeft Leonardo DiCaprio lovende kritieken gekregen voor zijn beste uitvoeringen en speelde hij een belangrijke rol in een aantal films die de kassa veroverden. Zijn lijst met credits wedijvert met iedereen uit zijn tijd, en als hij besluit om de rest van zijn leven nooit in een film te verschijnen, kan hij er zeker van zijn dat zijn nalatenschap nooit zal afnemen. De jongere acteurs die nu komen, zouden naar zijn carrière moeten kijken en aantekeningen moeten maken.

Dankzij tientallen jaren succes in de entertainmentindustrie heeft Leonardo DiCaprio een indrukwekkend vermogen vergaard dat hem tot een van de rijkste leidende mannen in de geschiedenis van Hollywood heeft gemaakt.

Hij heeft een nettowaarde van $260 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Leonardo DiCaprio momenteel een nettowaarde van $ 260 miljoen. Een kwart miljard dollar is een hoeveelheid geld die de overgrote meerderheid van hun leven nooit zal opsnuiven, en DiCaprio heeft dit voor elkaar gekregen dankzij zijn briljante werk op het grote scherm.

DiCaprio's filmcarrière heeft hem natuurlijk een topper gemaakt, maar de acteur heeft ook andere inspanningen geleverd die zijn vruchten afwerpen.

"In de 25 jaar tussen 1995 en 2020 heeft Leonardo DiCaprio meer dan $ 300 miljoen verdiend met alleen salarissen en backend-punten. Hoewel hij bijvoorbeeld slechts $ 2,5 miljoen verdiende aan basissalaris van Titanic uit 1997, verdiende hij uiteindelijk $ 40 miljoen dankzij 1,8% verlaging van bruto backend-punten. Hij heeft ook nog eens tientallen miljoenen verdiend met goedkeuringen, investeringen in onroerend goed en risicokapitaal, " meldt Celebrity Net Worth.

Het tweede deel van het artikel is de sleutel, omdat het laat zien dat de acteur miljoenen kan genereren zonder maandenlang op de set te hoeven staan. Het is een indrukwekkende vaardigheid, en het is er een die zijn zakken nog verder heeft gevuld.

Met dit soort vermogen zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat de acteur terloops miljoenen heeft uitgegeven aan luxe die de meeste mensen nooit zouden overwegen.

Hij gaf $ 3 miljoen uit aan champagne

Dus, waar ter wereld heeft Leonardo DiCaprio maar liefst $ 3 miljoen voor laten vallen? Nou, als je zo rijk bent als hij, is het duidelijk niet zo'n groot probleem om miljoenen dollars aan champagne uit te geven voor een verjaardagsfeestje, hoewel dat voor de rest van ons gewoon belachelijk is.

Volgens The Drinks Business, "De Darby is een hotspot in West Village in New York en DiCaprio werd voor zijn verjaardag vergezeld door een groot aantal andere A-lijst beroemdheden, waaronder Beyonce Knowles en haar man Jay-Z, Harry Potter-actrice Emma Watson en Cameron Diaz. Een hele reeks andere bekende gezichten waren ook op het feest."

In totaal zou DiCaprio een fortuin uitgeven om ervoor te zorgen dat zijn gasten gelukkig werden gehydrateerd met iets dat de stemming kon verlichten.

"Hij en zijn bemanning gaven $ 3 miljoen uit aan Armand de Brignac. Ze bestelden 18 kisten en vroegen toen om meer flessen", zei een bron.

Dit type champagne kan tot $ 250.000 per fles verkopen, wat een belachelijk aantal is. Gelukkig is hier niet alles verloren gegaan, want miljoenen dollars die hier werden gegenereerd, werden vervolgens gedoneerd aan de Leonardo DiCaprio Foundation en het Rode Kruis, en het werd gebruikt om mensen te helpen die werden getroffen door orkaan Sandy.

Miljoenen dollars is niet veel in de wereld van de rijken en beroemdheden, en DiCaprio's champagne van $ 3 miljoen moet mensen zeker doen afvragen waar de rijken nog meer terloops een fortuin aan hebben uitgegeven.

Aanbevolen: