Mark Wahlberg is $ 400 miljoen waard, maar hij geeft serieus geld uit aan onroerend goed

Inhoudsopgave:

Mark Wahlberg is $ 400 miljoen waard, maar hij geeft serieus geld uit aan onroerend goed
Mark Wahlberg is $ 400 miljoen waard, maar hij geeft serieus geld uit aan onroerend goed
Anonim

In deze fase van zijn carrière heeft Mark Wahlberg het allemaal gezien en gedaan in entertainment. De voormalige rapper liet jaren geleden muziek achter, maar zijn acteercarrière maakte het de moeite waard. Zijn films zijn niet altijd grote hits geweest, maar hij heeft altijd een manier gevonden om bij de best betaalde mannen in Hollywood te blijven.

Door de jaren heen heeft Wahlberg miljoenen uitgegeven aan onroerend goed, en onlangs haalde hij de krantenkoppen met een massale aankoop van grond in Nevada die niemand zag aankomen.

Laten we eens kijken naar de nieuwste onroerendgoeddeal van Mark Wahlberg!

Mark Wahlberg is nog steeds een grote Hollywood A-lister

Als je naar de grootste acteurs ter wereld kijkt, kun je gemakkelijk zien dat de naam van Mark Wahlberg op de lijst thuishoort. Hij is een succes in acteren sinds de jaren 1990, en hij is erin geslaagd om consequent aan de top van Hollywood te blijven dankzij zijn voorliefde voor de hoofdrol in solide projecten.

Wahlberg begon begin jaren negentig als rapper en model en hij verraste mensen toen hij besloot te gaan acteren. Hij had al vroeg goede dingen, maar het ging echt van start nadat hij een spectaculair optreden had in Boogie Nights.

Nadat Boogie Nights de wereld had laten zien dat hij kon acteren, begon hij zijn acteerimperium uit te breiden. Hij heeft enorm veel succes geboekt in zowel individuele films als franchisefilms, en hij heeft een erfenis opgebouwd als een van de belangrijkste succesverhalen van Hollywood.

Eerder dit jaar speelde Wahlberg de hoofdrol in Father Stu, en het zorgde ervoor dat hij de inhoud die hij wilde maken veranderde.

"Ik heb het gevoel dat dit een nieuw hoofdstuk voor mij is, omdat het doen van dit soort dingen [met] echte inhoud mensen kan helpen. Ik wil me absoluut concentreren op het maken van meer. Ik zou niet per se zeggen gewoon op geloof gebaseerde inhoud, maar dingen die mensen zullen helpen, "zei Wahlberg.

Dankzij zijn aanhoudende succes in Hollywood heeft Wahlberg een fortuin vergaard.

Mark Wahlberg heeft een enorm fortuin

Volgens Celebrity Net Worth is Mark Wahlberg momenteel een verbazingwekkende $ 400 miljoen waard. Dit maakt hem een van de meest succesvolle sterren van Hollywood, en het komt grotendeels voort uit zijn tijd in acteren.

De site laat zien dat Wahlberg ongeveer $ 10 miljoen per film kan verdienen, maar veel meer heeft verdiend dankzij backend-deals.

De acteur heeft ook op andere gebieden opgeruimd.

"Naast zijn beroemde samenwerking met Calvin Klein in 1992, heeft Wahlberg ook gediend als merkambassadeur voor een aantal andere merken, waaronder gezondheids- en voedingsmerk GNC, waar hij 'Marked' promootte, een lijn van sportvoedingssupplementen. Hij tekende ook een deal met AT&T in maart 2017 naar verluidt voor $ 10 miljoen om hun woordvoerder te zijn, "schrijft Celebrity Net Worth.

Hij heeft ook miljoenen verdiend met beleggen, evenals met zijn zakelijke ondernemingen. Zijn restaurantketen Wahlburgers genereert bijvoorbeeld meer dan $ 100 miljoen per jaar, per site.

Nog steeds niet onder de indruk? Hij heeft ook een grote come-up gehad in onroerend goed, aangezien hij in 2001 "$ 4,95 miljoen voor een huis in Beverly Hills" betaalde, voordat hij "het huis voor $ 12,4 miljoen" verkocht, volgens de site.

Wahlberg weet zeker hoe hij zijn geld moet uitgeven, en hij bewees dit onlangs door miljoenen op een onroerend goed te laten vallen.

Mark Wahlberg's massale onroerendgoeddeal in Las Vegas

"Mark Wahlberg heeft meer onroerend goed in Las Vegas gekocht. De filmster kocht deze maand een stadshuis met twee verdiepingen in The Summit Club voor $ 14,5 miljoen, zo blijkt uit eigendomsgegevens. Dit volgt op zijn aankoop van een stuk grond in dezelfde rijke enclave voor een nog hogere prijs vorige maand. Zijn nieuwe huis met vier slaapkamers beslaat 7, 327 vierkante meter, blijkt uit de gegevens van Clark County, "meldde de Las Vegas Review-Journal.

Interessant was dat Wahlberg op zoek was naar een huis in het gebied dat $ 35 miljoen kostte, maar in plaats van enkele van die opgravingen, besloot hij tot een andere, en kreeg hij ook wat extra eigendom.

"Summerlin beslaat 22.500 hectare langs de westelijke rand van de vallei, heeft meer dan 100.000 inwoners en beheert enkele van de hoogste huizen- en grondprijzen in Zuid-Nevada. Vooral lege huizen in The Summit Club hebben veel opgebracht geld, " vervolgde het Review-Journal.

Het gebied zelf staat bekend om zijn kenmerken, waaronder "een golfbaan, luxe huizen en, volgens de website, een" rijkdom aan voorzieningen, waaronder "24 uur per dag beveiliging", evenals "wellness en recreatieprogramma's, golfbaan "comfortstations" en meer.

Het is duidelijk dat Mark Wahlberg geniet van zijn familietijd in Vegas, en het zal fascinerend zijn om te zien wat hij doet met het nieuwe eigendom dat hij heeft verworven. De man heeft genoeg geld om er letterlijk mee te doen wat hij wil.

Aanbevolen: