Tijdens het leven in Dubai zijn de buitensporige bestedingsgewoonten van Floyd Mayweather niet veranderd

Inhoudsopgave:

Tijdens het leven in Dubai zijn de buitensporige bestedingsgewoonten van Floyd Mayweather niet veranderd
Tijdens het leven in Dubai zijn de buitensporige bestedingsgewoonten van Floyd Mayweather niet veranderd
Anonim

Atleten hebben serieuze bestedingspatronen, vraag het maar aan Novak Djokovic… Zijn gewoonten zijn echter niet eens te vergelijken met die van Floyd Mayweather, die in zijn leven een aantal dure aankopen heeft gedaan. Toch blijft het geld binnenstromen, de man verdient $ 100K zonder een vinger te bewegen!

Tijdens zijn tijd in Dubai leefde de bokser duidelijk zijn beste leven en haalde hij opnieuw zijn portemonnee tevoorschijn voor een aantal grote aankopen.

Floyd Mayweather heeft belachelijke bestedingsgewoonten zoals zijn frequente kapsels

Zijn vermogen staat momenteel op $ 450 miljoen, maar gezien de recente tentoonstellingsgevechten nemen we aan dat dat aantal een paar miljoen extra is gestegen, waarschijnlijk in het gebied van $ 500 miljoen.

Gezien zijn waanzinnige waarde, heeft Floyd het talent om zijn kapitaal uit te geven - zijn garage staat vol met enkele van de beste Rolls Royce-ritten. Bovendien is hij ook niet bang om een kapsel uit te delen. Zijn kapper zei ooit dat de bokser $ 1.000 per knipbeurt beta alt en in de week van een gevecht krijgt hij het drie keer gedaan.

"Ik knip zijn haar twee keer per week, drie keer is druk, maar dan hangt het ook af van de gelegenheid", vertelde Starr aan TMZ. "Als hij aan het trainen is, zal ik hem maandag, woensdag en vrijdag knippen."

Floyd heeft in het verleden verklaard dat alleen omdat hij van geld houdt, dit hem nog geen slecht persoon maakt. De bokser zou onthullen dat het geld het leven gemakkelijker maakt.

"Ik hou ervan om de goede dingen in het leven te hebben; geld maakt me niet, ik verdien geld. Ik hou ervan om mijn gezin te voeden, we kunnen ons gezin niet voeden door alleen maar te zeggen: 'Ik hou van je."

"Geld heeft ons in staat gesteld om de fijnere dingen in het leven te hebben, zodat we kunnen reizen en plezier hebben, het leven kunnen leven en verschillende dingen kunnen ervaren. Als je veel geld kunt verdienen, je bent in staat om die dingen te doen".

Hij verdiende niet alleen geld, maar de stream lijkt niet te vertragen.

Floyd Mayweather blijft serieus geld verdienen aan tentoonstellingsgevechten

Het is misschien niet de meest populaire tactiek, maar op dit moment voegt Floyd Mayweather zijn bankrekening toe dankzij oefengevechten. Fans hebben hier een uitzondering op gemaakt, aangezien Floyd veel vaardiger en ervarener is in vergelijking met zijn tegenstanders. Toch heeft de bokser er zelf geen probleem mee.

"Patches op mijn koffers zijn alleen al $30 miljoen waard, dus wie is eigenlijk de slimste man in het boksen? Als jullie me niet willen zien vechten voor tentoonstellingen, kom dan niet, kijk niet! Wanneer het gaat om… gelegaliseerde bankovervallen… ik ben de beste."

"Het kan me niet schelen of jullie allemaal goede verhalen schrijven, als jullie allemaal slechte verhalen schrijven, zal ik aan het eind van de dag altijd het laatst lachen. Verdomme, ik schrijf dit verhaal over Floyd. Kijk naar het huis waar ik heen ga en kijk naar het huis waar hij naartoe gaat."

Floyd zou verder verklaren dat als de prijs goed is, hij het gevecht waarschijnlijk zal accepteren, ongeacht wat fans denken.

"Als ik zie dat er een kans is voor mij om een overval te doen, een snelle overval, aan het eind van de dag, ben ik de slimme. Ze zeggen: 'Oh Floyd ziet er niet goed uit zoals hij gebruikte om te kijken'… mijn bankrekening ziet er elke dag beter en beter uit."

Zijn bankrekening blijft groeien en zijn bestedingspatroon is zeker niet afgenomen.

Floyd Mayweather ging serieus winkelen in Dubai

Op 22 mei zette Floyd Mayweather een dominante rol neer in een poging tegen uitdager Don Moore. De wedstrijd werd uitgesteld, maar uiteindelijk veranderde het niets aan het spel van Floyd.

Tijdens zijn tijd in Dubai hield Mayweather zich niet onopvallend. Hij reed nog steeds in die mooie auto's en bedankte een Ferrari-dealer in de buurt.

"Bedankt aan mijn vriend Zijne Excellentie @Salgeziry voor het hosten van mij in Abu Dhabi. Zorg ervoor dat je @ferrariworldabudhabi bezoekt wanneer je de VAE bezoekt. @yasisland @visitabudhabi."

Bovendien plaatste Mayweather een video van zijn koopjestocht in de Dubai Mall. De auto was voor en achter gevuld met tassen, waar natuurlijk enkele van de beste merken en namen in de wereld in zaten.

De bokser heeft het zeker waargemaakt tijdens zijn tijd in het buitenland en vertrok met nog een W op zijn naam.

Aanbevolen: