Hoeveel is 'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard waard?
Hoeveel is 'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard waard?
Anonim

Als het op Netflix aankomt, is er een eindeloze keuze aan selectie, maar Stranger Things is altijd een favoriet bij fans! De serie begon in 2016 en zorgde voor een complete revolutie in het sci-fi-genre, en dat was allemaal te danken aan de onvergelijkbare cast. Strange Things richt zich op de reis van Eleven, gespeeld door Billie Bobby Brown, met de hulp van mede-co-sterren, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp en natuurlijk Finn Wolfhard.

Hoewel de hele cast grote bekendheid en succes heeft ervaren na de eerste serie, die momenteel naar verwachting de vierde uitbrengt, heeft Finn Wolfhard zijn cv sindsdien zeker uitgebreid. De in Vancouver geboren acteur is in talloze andere films en tv-shows verschenen, waarmee hij bewees dat hij een behoorlijk Hollywood-acteur is.

Naast het succes dat hij heeft behaald met Stranger Things, is Finn Wolfhard ook verschenen in de IT-filmserie en Ghostbusters. Aangezien zijn bekendheid vrij snel gebeurde, zijn fans benieuwd hoe succesvol Finn is geweest als het op de bank aankomt. Dus, hoeveel als Finn Wolfhard waard is? Laten we erin duiken!

Finn was pas 14 jaar oud toen hij begon met 'Stranger Things'

In 2016 heeft Netflix Stranger Things officieel uitgebracht, en gezien het succes van de show, kunnen we zeggen dat fans er geobsedeerd door zijn geraakt! Sinds de première heeft de serie niet één, niet twee, maar binnenkort vier seizoenen uitgebracht, allemaal volgens de kronieken van Elf, Will, Dustin, Lucas en Mike, gespeeld door Finn Wolfhard.

De hele primaire cast was vrij jong toen de show begon, met name Wolfhard, die pas 14 jaar oud was op het moment van filmen. Dit is een vrij jonge leeftijd om Hollywood binnen te gaan, maar het lijkt erop dat het voor Finn echt zijn vruchten heeft afgeworpen om jong te beginnen.

De acteur is later verschenen in IT en IT Chapter Two, en natuurlijk de remake van Ghostbusters, waarmee hij duidelijk maakt dat hij het goed voor zichzelf heeft gedaan. Naast acteren is Finn ook actief in de muziekindustrie, aangezien hij een grote voorliefde heeft gekregen voor de gitaar. Met zoveel aan de hand, is het alleen maar eerlijk om je af te vragen hoeveel de Canadese acteur waard is.

Finn Wolfhard Nettowaarde - $ 4 miljoen

Met vier seizoenen Stranger Things onder zijn riem, samen met een reeks andere projecten op het scherm, is Finn Wolfhard erin geslaagd een nettobedrag van $ 4 miljoen te verzamelen. Nu Finn minder dan vijf jaar geleden bekendheid heeft gekregen, is het op zijn zachtst gezegd behoorlijk indrukwekkend dat hij erin is geslaagd om in zo'n korte tijd zoveel te verdienen.

Naast zijn bekendheid als acteur, heeft Finn ook geschreven en geregisseerd tijdens zijn tijd in de schijnwerpers. In 2017 regisseerde hij de muziekvideo voor Spendtime Palace: Sonora en in 2020 regisseerde hij de korte film Night Shifts. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, schreef Finn ook beide stukken, wat hem een viervoudige bedreiging maakte!

Aanbevolen: