‘Don’t Look Up’ première heeft zwangere Jennifer Lawrence Blossom naast co-ster Leonardo Di Caprio

Inhoudsopgave:

‘Don’t Look Up’ première heeft zwangere Jennifer Lawrence Blossom naast co-ster Leonardo Di Caprio
‘Don’t Look Up’ première heeft zwangere Jennifer Lawrence Blossom naast co-ster Leonardo Di Caprio
Anonim

Jennifer Lawrence en haar ontluikende babybuik schitterden in een vloerlange jurk van Dior met gouden lovertjes tijdens de première van haar nieuwe film 'Don't Look Up'. Ze werd vergezeld door mede-ster Leonardo Di Caprio, die mooi oppoetste in een prachtig gesneden marineblauw pak en stropdas. Het paar promoot momenteel de langverwachte drama-sci-fi, die naar verwachting op 24 december 2021 wordt uitgebracht.

Naast de twee Oscar-winnaars heeft 'Don't Look Up' een indrukwekkende castlijst, met grote namen als Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Ariana Grande, Jonah Hill en Tyler Perry. Volgens IMDb volgt de plot 'Twee low-level astronomen [die] op een gigantische mediatour moeten gaan om de mensheid te waarschuwen voor een naderende komeet die de planeet aarde zal vernietigen.'

Jennifer Lawrence heeft eerder uiting gegeven aan haar bezorgdheid over terugkeer naar het publieke oog

Lawrence, die haar eerste kind verwacht met haar echtgenoot van twee jaar en kunstgaleriehouder Cooke Maroney, sprak onlangs met Karen Valby van Vanity Fair over haar ongerustheid over haar terugkeer in de schijnwerpers na een welverdiende onderbreking.

“Ik ben zo nerveus. Ik heb al een eeuwigheid niet met de wereld gesproken. En om nu terug te komen, wanneer ik al deze nieuwe accessoires aan mijn leven heb toegevoegd die ik duidelijk wil beschermen … vertelde ze Valby, verwijzend naar haar bloeiende babybuil.

Lawrence nam een acteerpauze omdat ze voelde dat 'iedereen ziek van me was geworden'

Over haar redenering gesproken om een pauze te nemen op het hoogtepunt van haar carrière, bekende Lawrence: "Ik pompte niet de kwaliteit [van films] eruit die ik zou moeten hebben.“Ik denk gewoon dat iedereen ziek van me was geworden. Ik was ziek van mij geworden. Het was net op een punt gekomen dat ik niets goed kon doen. Als ik over een rode loper liep, was het: 'Waarom rende ze niet?'… Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen behaagde."

Jennifer vervolgde: "Door te werken kreeg ik het gevoel dat niemand boos op me kon zijn: 'Oké, ik zei ja, we doen het. Niemand is gek.' En toen had ik het gevoel dat ik een punt bereikte waarop mensen niet blij waren met mijn bestaan. Dus dat soort schokte me van het idee dat werk of je carrière elke vorm van vrede in je ziel kan brengen."

Justine Polsky voegde eraan toe: Het protocol van het sterrendom begon haar creatieve geest te doden, te fk met haar kompas. Dus verdween ze, wat waarschijnlijk de meest verantwoorde manier was om haar gaven te beschermen. En gezond verstand.”

Aanbevolen: