Matthew Perry reageert als hij naast Meryl Streep wordt gecast in 'Don't Look Up

Inhoudsopgave:

Matthew Perry reageert als hij naast Meryl Streep wordt gecast in 'Don't Look Up
Matthew Perry reageert als hij naast Meryl Streep wordt gecast in 'Don't Look Up
Anonim

Net zoals er bepaalde verhalen zijn die we nooit kunnen vergeten, zijn er ook personages die we alleen via onze televisieschermen zien en die door de jaren heen een onvervangbare plaats in ons hart hebben weten te veroveren. Matthew Perry's vertolking van Chandler Bing, de beruchte en hilarische "transponster" is er een van!

Friends is een echt iconische show en een van de beste sitcoms die er zijn, maar als er één acteur is die de aandacht van elke kijker boeide met zijn grappige punchlines en sarcastische comebacks, dan is het Matthew Perry wel! De acteur en het personage zijn misschien totaal verschillend van elkaar, maar de manier waarop Matthew Perry Chandler en zijn eigenaardigheden belichaamde, is het onthouden waard.

Tijdens zijn ongelooflijk succesvolle tijd op Friends worstelde Perry met verslaving en maakte hij veel ups en downs mee in zijn carrière. De acteur heeft veel gedaan sinds hij 50 werd, en hoewel hij altijd bekend zal staan als een van de meest memorabele personages in de geschiedenis van sitcoms, kan zijn gloednieuwe rol in Don't Look Up, samen met een zekere Oscar-winnende actrice misschien wees zijn beste tot nu toe.

Matthew Perry voegt zich bij Meryl Streep in Netflix's volgende

Matthew Perry is gestrikt voor Adam McKay's Netflix-komediefilm Don't Look Up, naast een met sterren bezaaide cast met onder meer Oscar-winnende actrice Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, en Ariana Grande onder anderen.

Hoewel Jennifer Lawrence sinds de lente van dit jaar aan het project is verbonden, werden haar co-sterren pas gisteren onthuld. Volgens de officiële synopsis volgt de film "twee low-level astronomen die op een mediatour gaan om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal vernietigen."

Matthew Perry had de beste reactie

De film pronkt met enkele van de grootste namen in Hollywood en bevat de beste ensemblecast die we onlangs hebben gezien. Dit is de eerste rol van Matthew Perry in jaren en de acteur is enthousiast over het werken met Meryl Streep.

De acteur maakt vaak contact met zijn fans via Twitter en beëindigde onlangs zijn langdurige stilte op het platform door het grote nieuws te delen op de typische Chandler Bing-manier. Hij uitte zijn opwinding over het delen van schermruimte met Meryl Streep, in een hilarische tweet.

Perry maakte grapjes over het feit dat hij de komende 6 weken op de loopband zat, fans plaagde dat het filmen vrij snel zou beginnen! De Friends-acteur wil duidelijk indruk maken op zijn nieuwe co-ster Meryl Streep en bereidt zich daarop voor. Rekening houdend met de onweerstaanbare charme van Matthew Perry, zouden we zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij dat doet.

Aanbevolen: